fpshooter 12 Opublikowano 29 Maja 2012 Na korsarzu pojawiła się promocja na kostki w układzie FAN i mieszanym. Rabat 30% - ceny na prawdę kuszące.fps Cytuj
Ben_sage 26 Opublikowano 12 Października 2012 -25% kometa , chociaż startowe ceny nie były tam zbytnio fajne. 1 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 15 Października 2012 Zapraszam do skorzystania z promocji - 25% na wszystkie produkty Komety. Ceny promocyjne widoczne są po rejestracji i zalogowaniu do sklepu.fps Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 4 Listopada 2012 Miło było dziś poznać ekipę KORSARZA na targach ślubnych w Katowicach Dzięki za miłą rozmowę. Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dla wszystkich, którzy byli grzeczni………….a także Ci, którzy się starali ale im nie wyszło……….Mikołaj-Korsarz przygotował prezenty!Wszyscy, którzy zamówią do niedzieli – 9 grudnia do 23:00, za kwotę większą niż 200* zł otrzymają PREZENTY- Wyrzutnię JW90 – Show Of Fireworks-Jorge- WYSYŁKĘ za 1 zł!!!Natomiast wszyscy klienci otrzymują 2 razy więcej punków za zakupy!*Kwota od której liczony jest próg gratisu nie obejmuje kosztów przesyłki, oraz dotyczy tylko odbiorców detalicznych.Jak co roku wszyscy klienci, którzy dokonali u nas zakupów w zeszłym sezonie otrzymają miły prezent "NIESPODZIANKĘ" od naszej firmy*!(*w uwagach prosimy koniecznie wpisać adnotację o należnym prezencie)Zapraszamy serdecznie !! Źródło: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/index.php? Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie czytałem całego tematy, więc nie krzycznie. Można po Panów z korsarza osobiście pojechać, i zakupić sobie hukówki? W jakich godzinach sklep jest otwarty? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nie czytałem całego tematy, więc nie krzycznie. Można po Panów z korsarza osobiście pojechać, i zakupić sobie hukówki? W jakich godzinach sklep jest otwarty? Jasne, że możesz podjechać. Na miejscu fachowa obsługa i gratisy. Godziny otwarcia 9-17. fps Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Jasne, że możesz podjechać. Na miejscu fachowa obsługa i gratisy. Godziny otwarcia 9-17. fps Dzięki za szybką odpowiedź Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Miło mi poinformować, że ruszyła promocja "wyprzedaż 2013"! Zapraszam na stronę sklepu: www.fajerwerki-korsarz.pl i zapoznanie się z zakładką "wyprzedaż 2013". Sa rabaty cenowe oraz sporo produktów "2 za 1" Pozdrawiam w imieniu drużyny Korsarza i życzę udanych zakupów!!! fps Cytuj
glosal 0 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Skorzystałem z promocji, jak zawsze bez żadnych problemów, błyskawiczna wysyłka oraz fachowa obsługa, fajerwerki solidnie zapakowane. Zamawiałem juz u nich któryś raz z kolei i nigdy sie nie zawiodłem. Tylko można polecać! Cytuj
HOT STARS 35 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem złorzyc zamówienie dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku? Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 24 Stycznia 2013 w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku? Jak zamówiłeś dzisiaj to pewnie przyślą w poniedziałek. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Stycznia 2013 w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem złorzyc zamówienie dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku? Zazwyczaj 24-48h od zamówienia jest kurier, ale musisz zamówić przed południem dnia poprzedzającego dostawę, bo kurier odbiera paczki z firmy ok 15. fps Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc to myślałem, że lepsza będzie ta promocja. 2 w 1 jest to dobry pomysł, ale żadne ciekawe produkty nie są nią objęte. Rabat 30% również objęty jest tylko na wybrane produkty. Mimo wszystko miło, że kolejny sklep posiada promocje;) Pare razy zamawiałem i sklep polecam w 100%. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc to myślałem, że lepsza będzie ta promocja. 2 w 1 jest to dobry pomysł, ale żadne ciekawe produkty nie są nią objęte. Rabat 30% również objęty jest tylko na wybrane produkty. Mimo wszystko miło, że kolejny sklep posiada promocje;) Pare razy zamawiałem i sklep polecam w 100%. Teraz jest taka promocja, potem będą inne. Korsarz odróżnia się tym od innych sklepów, że na nowe promocje można liczyć cały rok a nie tylko po sylwestrze. fps Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 25 Stycznia 2013 W takim razie czekam na kolejną partię przecen. Miło jakby znów było coś dla kibiców z mocnych hukowych, może pojawią się też jakieś flary i strobo? Pzdr Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zamawiałem w tym sklepie pierwszy raz i się nie zawiodłem, szybka wysyłka, wszystko ładnie zapakowane no i super promocje Polecam! Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zapraszamy na nową promocje. Przy zakupach za odpowiednią kwotę otrzymasz paczkę rakiet GRATIS !!! http://www.fajerwerki-korsarz.pl zakupy za 100zł zł paczka 3775 Voodoo Gratis, za 150 zł paczka JR35 Neon Gratis, za każde wydane 200 zł paczka 6842 Jupiter Gratis, przy zamówieniu za kwote 250 zł w prezencie paczka JR101 Thunder Rockets, po przekroczeniu kwoty 300 zł paczka N3502 Casiopeia powyżej 350 zł opakowanie JR28 Master Rockets w prezencie Promocja obowiązuje do końca marca lub do wyczerpania zapasów. Zapraszamy do Zakupów. Pozdrawiamy Drużyna Korsarz Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 5 Marca 2013 Nowość ! Od dzisiaj w asortymencie sklepu nowy produkt. JB1 - THUNDER KING Efekty: zielona wznosząca się gwiazdka + huk KLASA CE: 2 Pakowanie: 72/6 Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 72 Kaliber: 18 mm Ilość strzałów: 1 Produkt dostępny na stronie sklepu: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/jb1-thunder-king-p-541.html pozdrawiamy Korsarz Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Nowość ! Od dzisiaj w asortymencie sklepu nowy produkt. JB1 - THUNDER KING Efekty: zielona wznosząca się gwiazdka + huk KLASA CE: 2 Pakowanie: 72/6 Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 72 Kaliber: 18 mm Ilość strzałów: 1 Produkt dostępny na stronie sklepu: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/jb1-thunder-king-p-541.html pozdrawiamy Korsarz Super na ten produkt czekałem:)Mam nadzieję,że będzie dostępny w waszym sklepie już na stałe:)Pozdrawia piroman z Czechowic :D/> Cytuj
glosal 0 Opublikowano 5 Marca 2013 Wprowadzcie do sprzedaży rakiety jorge JR70 Stardust, chętnie bym je przetestował Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 6 Marca 2013 Wprowadzcie do sprzedaży rakiety jorge JR70 Stardust, chętnie bym je przetestował :)/> Jeżeli tylko produkt będzie dostępny u nas w sklepie od razu o tym poinformujemy. Cytuj
Mati;D 0 Opublikowano 24 Marca 2013 Dzisiaj rano weszłem na e-sklep fajerwerki korsarz a tam Fatal error : Unsupported operand typy linia 79 co jest??? Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 24 Marca 2013 Dzisiaj rano weszłem na e-sklep fajerwerki korsarz a tam Fatal error : Unsupported operand typy linia 79 co jest??? Wszedłem* Pewnie zamknęli sklep na jakiś okres czasu. Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 25 Marca 2013 Strona sklepu nie działała przez część weekendu. Związane to było z pracami na stronie. Aktualnie wszystko działa jak należy. Przepraszamy za chwilowe utrudnienia. Zapraszamy do zakupów Korsarz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi