Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na korsarzu pojawiła się promocja na kostki w układzie FAN i mieszanym. Rabat 30% - ceny na prawdę kuszące.

fps

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

-25% kometa , chociaż startowe ceny nie były tam zbytnio fajne.

• Like 1
Opublikowano

Zapraszam do skorzystania z promocji - 25% na wszystkie produkty Komety. Ceny promocyjne widoczne są po rejestracji i zalogowaniu do sklepu.

fps

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miło było dziś poznać ekipę KORSARZA :) na targach ślubnych w Katowicach ;) Dzięki za miłą rozmowę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dla wszystkich, którzy byli grzeczni………….
a także Ci, którzy się starali ale im nie wyszło……….
Mikołaj-Korsarz przygotował prezenty!

Wszyscy, którzy zamówią d
o niedzieli – 9 grudnia do 23:00, za kwotę większą niż 200* zł otrzymają PREZENTY
- Wyrzutnię JW90 – Show Of Fireworks-Jorge
- WYSYŁKĘ za 1 zł!!!

Natomiast wszyscy klienci otrzymują 2 razy więcej punków za zakupy!

*Kwota od której liczony jest próg gratisu nie obejmuje kosztów przesyłki, oraz dotyczy tylko odbiorców detalicznych.

Jak co roku wszyscy klienci, którzy dokonali u nas zakupów w zeszłym sezonie otrzymają miły prezent "NIESPODZIANKĘ" od naszej firmy*!

(*w uwagach prosimy koniecznie wpisać adnotację o należnym prezencie)
Zapraszamy serdecznie !!

Źródło: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/index.php?
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie czytałem całego tematy, więc nie krzycznie.

Można po Panów z korsarza osobiście pojechać, i zakupić sobie hukówki? W jakich godzinach sklep jest otwarty?

Opublikowano

Nie czytałem całego tematy, więc nie krzycznie.

Można po Panów z korsarza osobiście pojechać, i zakupić sobie hukówki? W jakich godzinach sklep jest otwarty?

Jasne, że możesz podjechać. Na miejscu fachowa obsługa i gratisy. Godziny otwarcia 9-17.

fps

Opublikowano

Jasne, że możesz podjechać. Na miejscu fachowa obsługa i gratisy. Godziny otwarcia 9-17.

fps

Dzięki za szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Miło mi poinformować, że ruszyła promocja "wyprzedaż 2013"! Zapraszam na stronę sklepu: www.fajerwerki-korsarz.pl i zapoznanie się z zakładką "wyprzedaż 2013". Sa rabaty cenowe oraz sporo produktów "2 za 1"

Pozdrawiam w imieniu drużyny Korsarza i życzę udanych zakupów!!!

fps

Opublikowano

Skorzystałem z promocji, jak zawsze bez żadnych problemów, błyskawiczna wysyłka oraz fachowa obsługa, fajerwerki solidnie zapakowane. Zamawiałem juz u nich któryś raz z kolei i nigdy sie nie zawiodłem. Tylko można polecać!

Opublikowano

w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem złorzyc zamówienie dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku?

Opublikowano

w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku?

Jak zamówiłeś dzisiaj to pewnie przyślą w poniedziałek.

Opublikowano

w ciągu ilu dni dochodzi przesyłka? bo chciałem złorzyc zamówienie dzisiaj i moje pytanie czy kurier zdąrzy przywieśc paczke do piątku?

Zazwyczaj 24-48h od zamówienia jest kurier, ale musisz zamówić przed południem dnia poprzedzającego dostawę, bo kurier odbiera paczki z firmy ok 15.

fps

Opublikowano

Szczerze mówiąc to myślałem, że lepsza będzie ta promocja. 2 w 1 jest to dobry pomysł, ale żadne ciekawe produkty nie są nią objęte. Rabat 30% również objęty jest tylko na wybrane produkty. Mimo wszystko miło, że kolejny sklep posiada promocje;) Pare razy zamawiałem i sklep polecam w 100%.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to myślałem, że lepsza będzie ta promocja. 2 w 1 jest to dobry pomysł, ale żadne ciekawe produkty nie są nią objęte. Rabat 30% również objęty jest tylko na wybrane produkty. Mimo wszystko miło, że kolejny sklep posiada promocje;) Pare razy zamawiałem i sklep polecam w 100%.

Teraz jest taka promocja, potem będą inne. Korsarz odróżnia się tym od innych sklepów, że na nowe promocje można liczyć cały rok a nie tylko po sylwestrze.

fps

Opublikowano

W takim razie czekam na kolejną partię przecen. Miło jakby znów było coś dla kibiców z mocnych hukowych, może pojawią się też jakieś flary i strobo?

Pzdr

Opublikowano

Zamawiałem w tym sklepie pierwszy raz i się nie zawiodłem, szybka wysyłka, wszystko ładnie zapakowane no i super promocje :) Polecam!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na nową promocje.

Przy zakupach za odpowiednią kwotę otrzymasz paczkę rakiet

GRATIS !!! http://www.fajerwerki-korsarz.pl

zakupy za 100zł zł paczka 3775 Voodoo Gratis,

za 150 zł paczka JR35 Neon Gratis,

za każde wydane 200 zł paczka 6842 Jupiter Gratis,

przy zamówieniu za kwote 250 zł w prezencie paczka JR101 Thunder Rockets,

po przekroczeniu kwoty 300 zł paczka N3502 Casiopeia

powyżej 350 zł opakowanie JR28 Master Rockets w prezencie

Promocja obowiązuje do końca marca lub do wyczerpania zapasów.

Zapraszamy do Zakupów.

Pozdrawiamy Drużyna Korsarz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowość !

Od dzisiaj w asortymencie sklepu nowy produkt. JB1 - THUNDER KING

Efekty:

zielona wznosząca się gwiazdka + huk

KLASA CE: 2

Pakowanie: 72/6

Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 72

Kaliber: 18 mm

Ilość strzałów: 1

Produkt dostępny na stronie sklepu: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/jb1-thunder-king-p-541.html

pozdrawiamy Korsarz

Opublikowano

Nowość !

Od dzisiaj w asortymencie sklepu nowy produkt. JB1 - THUNDER KING

Efekty:

zielona wznosząca się gwiazdka + huk

KLASA CE: 2

Pakowanie: 72/6

Liczba jednostek sprzedaży w kartonie: 72

Kaliber: 18 mm

Ilość strzałów: 1

Produkt dostępny na stronie sklepu: http://www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep/jb1-thunder-king-p-541.html

pozdrawiamy Korsarz

Super na ten produkt czekałem:)Mam nadzieję,że będzie dostępny w waszym sklepie już na stałe:)Pozdrawia piroman z Czechowic :D/>

Opublikowano

Wprowadzcie do sprzedaży rakiety jorge JR70 Stardust, chętnie bym je przetestował :)

Opublikowano

Wprowadzcie do sprzedaży rakiety jorge JR70 Stardust, chętnie bym je przetestował :)/>

Jeżeli tylko produkt będzie dostępny u nas w sklepie od razu o tym poinformujemy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj rano weszłem na e-sklep fajerwerki korsarz a tam Fatal error : Unsupported operand typy linia 79 co jest???

Opublikowano

Dzisiaj rano weszłem na e-sklep fajerwerki korsarz a tam Fatal error : Unsupported operand typy linia 79 co jest???

Wszedłem*

Pewnie zamknęli sklep na jakiś okres czasu.

Opublikowano

Strona sklepu nie działała przez część weekendu. Związane to było z pracami na stronie. Aktualnie wszystko działa jak należy. Przepraszamy za chwilowe utrudnienia.

Zapraszamy do zakupów Korsarz