KORSARZ 1 Opublikowano 31 Lipca 2009 W odpowiedzi na wypowiedź użytkownika KAMELEON chciałbym tylko stwierdzić, że nie prowadzimy sprzedaży rur nie będących w kompletach z fajerwerkami. Dlatego oskarżanie nas o jakikolwiek szantaż jest niezasadne. Jeśli mamy możliwość dać komuś w coś w prezencie (jeśli jest taka potrzeba nawet rurę) musi być naszym klientem. Doskonale zdajemy sobie sprawę, iż mogą wystąpić nieporozumienia w komunikacji z osobami zadającymi pytania szczególnie przez GG, dlatego właśnie jest to sprostowanie. Serdecznie pozdrawiam A.W. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Października 2009 Ten sklep jest najlepszy w Internecie. Szata graficzna bardzo ładna, kontakt wspaniały, przesyłka TAŃSZA (20zł przy wpłacie na konto z kurierem i 25zł przy odbiorze), gratisy znakomite. Czego chcieć więcej? Ocena 11/10 Cytuj
Orumov 0 Opublikowano 21 Października 2009 Przyłączam sie do postu poprzednika. Zamawiałem w zeszłym roku, zamawiam również i w tym. Jedyny problem w tym, że na stronce oferty zamiast się pojawiać - znikają. Były rakiety Big Day (jeszcze wczoraj daje słowo :grin: ) - nie ma, jeszcze po sylwestrze 08/09 były MACROCOSMOSY I - jak zniknęły tak nie ma ich do dzisiaj, były rakiety Exclusive Collection, po moim zamówieniu zniknęły z witryny i również nie pojawiły się do dzisiaj. Albo rzeczywiście nie ma ich w magazynie, albo po pewnym czasie znikają, a stronka nie jest aktualizowana. Mimo tego i tak tam zamówię :grin: Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 21 Października 2009 Strona jest 24 godziny na dobę aktualizowana. Musisz się przyzwyczaić, że czegoś brakuje :mrgreen: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 21 Października 2009 Może kupują na stan po kilka produktów i dlatego tak jest... Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 A czy dalej istnieje możliwość darmowej wysyłki do krakowa? Cytuj
kertoip 0 Opublikowano 1 Listopada 2009 A czy dalej istnieje możliwość darmowej wysyłki do krakowa? Jak na stronie sklepu jest tak napisane to chyba tak jest "Dla zamawiających z Bielska-Białej i Krakowa dowóz gratis !!!" Cytuj
Orumov 0 Opublikowano 5 Listopada 2009 Najbliższe dostawy: - Kometa - dziś (tj. 06.11.09)- Jorge - 13.11.09Wiadomo jak to z towarem, nie wyklucza sie drobnego opóźnienia, ale do połowy miesiąca wszystko powinno być w magazynach Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Troszeczke ale bardzo mało się zawiodłem bo zamiast Cyrkoblitz z Jorge JM01 dostałem z Komety P7022(1). Przesyłka przyszła dosyć szybko w piątek zamiawiałem a w środe przyszła (przez weekend dopiero w środę). Wszystkie produkty były, niczego nie brakowało i fajerwerki nie były połamane itd. :razz: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Właśnie złożyłem u nich zamówienie na "próbę". Zamówiłem sobie JW90, Condora i Samuraja. Jestem pozytywnie zaskoczony obsługą klienta nawet w niedzielę, nie było problemu z dogadaniem się na GG. Najlepsze jest to, że paczkę mam mieć już jutro.Wahałem się między tym sklepem a fajerwerkimarket.pl. Ceny właściwie takie same, ale jest kilka bonusów tutaj. Jako, że mieszkam w Krakowie mam dostawę gratis (oszczędność 24 zł w stosunku do fm), 2 obsłużyli mnie w niedzielę i 3 mięli wszystko co chciałem na stanie. Jak dojedzie paczka powiem w jakim stanie dojechała i czy wszystko było ok...fpsEDIT# Paczka doszła, jako gratis dostałem 2x Rapid Saturn z Komety tak, że nie jest źle. Bardzo dobry kontakt i ogólne wszystko w nienagannym stanie. POLECAM!!! Niedziela zamówienie -> poniedziałek paczka z dostawą gratis... Cytuj
Matek711 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Paczkę dostałem Wczoraj Wszystko zgodne do tego co zamówiłem zero zmieników jako Gratis P7048 THUNDER KING Z KometyBardzo Dobry Kontakt Miła Obsługa Dostawa Gratis Kraków-Bielsko-Biała POLECAM Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak dodaje do koszyka i chce zamówić to tam jest podatek. podatek mam tez liczyc do sumy zapłaty ? Cytuj
maxior 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 nie ;/;/ podatek jest wliczony w cene zakupu czyli BRUTTO,liczysz ten większy koszt. Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Mam pytanie , jeśli zamówiłbym 24 grudnia paczkę to kiedy mógłbym ją otrzymać ? Doszła by przed sylwestrem ? Aha , jestem z Białegostoku Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ja też takie pytanie. Tylko że jestem z Gniezna.Edit: Powinna dojść. Cytuj
pepeTARNOW 0 Opublikowano 24 Grudnia 2009 też zamawiałem dzisiaj i na gg potwierdzili, że na 100% dojdziezresztą jak widzisz na stronie jest napisane, że do 26 grudnia tylko przyjmująwięc jak na moje oko zamawiając 26 grudnia też będziesz miał na 100%, data ta jest wprowadzona naumyślniew zasadzie to nie byłoby różnicy czy zamówiłbym dziś czy w sobotę Cytuj
Banba 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 no ja zamawiałem wczoraj za 5 minut 22 :cry: i na poczte mi jeszcze nic nie przyszło :roll: ktos tak jeszcze miał? :mrgreen: bo nie wiem wkoncu czy przesyłka bedzie czy nie bedzie jak tak to zrobie wieksze zamówienie na fm dzisiaj bo 170zł piechotą nie chodzi xD Cytuj
marcin09 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja zamawiałem 25 jakoś pod wieczór.Dziś przyszedł email 2 że zostało anulowane i dzwonili do mnie. ALe sie wku.r**łem.! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Co Wy ludzie się dziwicie, obudziliście się 25 grudnia że musicie kupić fajerwerki przez internet, no bez jaj. Skoro anulowali to wiedzą że na 100% nie dojdzie na czas a jak by nie doszło to wtedy był byś wkurzony... Pozostają ci tylko supermarkety. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Dokładnie, troche myślcie bo nikt na wasze zawołanie nie będzie latał, bo wy fajerwerki sobie chcecie kupić.Kupuje sie z tydzień przed świętami i nie ma wtedy problemów! Koniec użalania sie. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Grudnia 2009 W tamtym roku kupilem na FM 27 grudnia. Bez problemu doszlo dzien przed sylwkiem. Cytuj
pepeTARNOW 0 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zamówiłem w wigilię popołudniu, zdawałem sobie sprawę, że wyślą dopiero w poniedziałek. I wysłali wczoraj, a właśnie byłem pod blokiem po odbiór przesyłki Dostałem całkowicie za darmo malutką wyrzutnię z komety P7205 ( wiecie coś o niej? ) mimo, ze suma moich zakupów wyniosła 89złfajnie ta P7205 fajna, jak na jej rozmiar wręcz bardzo fajna, nie spodziewałem się normalnego rozprysku tylko jakiegoś szitu Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Witam SerdecznieSklep KORSARZ serdecznie zaprasza na szalone promocje jakie przygotowaliśmy dla naszych klientówSzczegóły na www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep Uwaga: liczba produktów ograniczona, promocja trwa do końca lutego lub do wyczerpania zapasów.Pozdrawiam Drużyna KORSARZ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi