Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem wam że fk postarało sie z tą wyprzedażą 2 produkty w cenie jednego super,teraz zobaczymy co przygotowało fm.

Opublikowano

Muszę pochwalić sklep za szybką realizację zamówienia oraz bardzo dobry kontakt. Sklep sam dba o klienta. Dostawałem wszelkie informacje dotyczące zamówienia dzień po dniu. Z pt na sob złożyłem zamówienie a dziś po południu otrzymałem przesyłkę. Ogólnie wszystko git! Polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na posezonową wyprzedaż, jeszcze tylko 14 dni super promocji!
Nie przegap tak kuszącej oferty!
Zapraszamy na www.fajerwerki-korsarz.pl

Drużyna KORSARZ

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Ten sklep jest Super! chcociaż zamawiałem tam 1-raz
Paczka została wysłana od razu po potwierdzeniu zamówienia a doszła za dwa dni nic nie było poszarpane ładnie i szczelne zapakowane 11/10 :D

Kolejne zakupy po wakacjach :D

Pracuj nad ortografią.

Edytowane przez velibrum
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

To już moje kolejne zakupy tutaj. Jestem w 100 % zadowolony z przeprowadzonej transakcji. Sklep się pomylił tylko z MC II (miał być MC II a jest MC III), ale co to za pomyłka, nie będę ich teraz nękał żeby podmiankę robili :P Niezmiernie się cieszę że trafiłem na aktualną promocję bo za free mam JW2001 :happy:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witamy serdecznie

Rusza nowa odsłona Sklepu KORSARZ-Fajerwerki

Serdecznie zapraszamy do odwiedzin i zakładania konta!

www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep

Sprawdź ile nowych możliwości posiada nowa platforma sklepu.

Jedno co się nie zmieni to 100% satysfakcji z dokonanych zakupów! !!

Pozdrawiamy
Drużyna KORSARZ

Opublikowano

Super sklep! Zamawiałem tam już 3 razy i za każdym razem byłem zadowolony :D Miła obsługa, towar dostarczony w 24 godziny :D

Wielki Pozytyw + !

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na nową platformę KORSARZ

Prosimy o zapoznanie się z nowymi możliwościami jakie daje nowy program

Między innymi:

Każda wydana złotówka to punkt a za punkty są darmowe zakupy!

Im więcej kupujesz tym większy rabat! Nawet do 20% (oczywiście punkty także - co daje nawet 30% rabat!)

Gratisy! - wszystkie informacje na stronie www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep

Dodajemy produkty Triplex - chcemy dodać tylko te najlepsze więc czekamy na sugestie.

Istnieje możliwość zakupów grupowych - prosty przejrzysty sposób - szczegóły w wkrótce.

Zajrzyjcie do nas na Facebook i piszcie do nas - To dla Was mamy się zmieniać!

Drużyna KORSARZ

Opublikowano

Skoro dodajecie triplexa to ja bym najchętniej widział kostki: TXB400, TXB475, TXB610 i serię TXB6xx

fps

Opublikowano

Skoro dodajecie triplexa to ja bym najchętniej widział kostki: TXB400, TXB475, TXB610 i serię TXB6xx

fps

Popieram te propozycje. Dodatkowo jeszcze YHW009 i YHW100 bo w tym roku mają duży ciąg i nawet trochę osób je kupuje ;)
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Małe Info dla zainteresowanych

Na początku Grudnia Pojawi się więcej Produktów Triplexa

Dostawa Jorge Będzie 18 Listopada oraz po 20 Listopada

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bartek- Firma Opek, Piro Tylko Opek przewozi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj wszystko doszło i jest ok. Szybka wysyłka (martwiłem się o to po zeszłorocznych zakupach FM) i dobry kontakt (nawet SMS-y wysyłają co w innych sklepach mi się nie zdarzyło). Wszystkim niezdecydowanym mogę polecić. ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajerwerki-Korsarz to najlepszy sklep z jakim się do tej pory spotkałem. Ceny może troche wyższe niz w innych sklepach internetowych, lecz obsługa i kontakt super. A pakowanie paczki? Na medal.

Opublikowano

Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie i już klapa :( nie przyszła do mnie 1 rzecz mianowicie zamówiłem 10 opakowań Trzeszczących kulek razem 25zł. Nie przyszła ani jedna sztuka. Napisałem maila do firmy ciekawe co odpiszą.

EDIT: Właśnie odpisali że nie mają na stanie tych kulek czy mają coś wysłać w zamian lub czy mają wysłać je po nowym roku. Wybrałem coś w zamian czyli 1 paczkę FP3 new decybele oraz Korsarz 100szt P1203. Bardzo fachowa obsługa i szybki kontakt. Bardzo polecam ten sklep.

Opublikowano

Widocznie zapomnieli dorzucić. W takim okresie to normalka. Nie ma się co denerwować, na pewno doślą braki albo zwrócą pieniądze ;)

Opublikowano

Witam. Dlaczego jak klikam w produkty na stronie , to nie ma dodaj do koszyka?? Chcialbym sobie sprawdzic, ile wyszlo by w zakupach na nastepny rok :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po wyprzedaży w 2011 spodziewałem się w tym roku tego samego i się grubo przeliczyłem.

Opublikowano

Ehh nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Cytat ze strony FK:

"Sukcesywnie dodajemy produkty w promocyjnych cenacj - sprawdzajcie zmiany!"

Opublikowano

Po zmianach może być lepiej, ale póki co na razie jest jak jest.. .Na razie przyszłości nie wywróżyłem.
Rok temu można było z buta złożyć pełne zamówienie i każdy produkt w dobrej cenie.
Oczywiście uwzględniam czasy kryzysowe i zmiany nie zawsze mogą być lepsze lub takie same.
Dla niektórych selekcjonerów wyrzutni może się ten sklep okazać dobry ale ja raczej 408 nie biorę.

Opublikowano

PROMOCJA - Kup Jeden Drugi Gratis!! -
Koniecznie szukaj takiego tekstu w opisie produktu - oznacza on że przy zakupie jednego produktu - w paczce znajdziesz jeszcze jeden gratis! Sukcesywnie dodajemy produkty w promocyjnych cenacj - sprawdzajcie zmiany!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok - trochę nam zajęło, ale nareszcie ogarneliśmy sie po sylwestrze. Już myslimy o sezonie letnim, ale póki co to wyrzedajemy to co zostało. Jest ok 30 produktów w promocji 1+1 (promocja w której drugi produkt dostajesz gratis), oraz drugie tyle produktów przecenionych. Pamietajcie - można zapłacić punktami za zakupy w grudniu - co oznacza że można mieć super produkty za cenę przesyłki!
Czekamy na Was!

Mamy też nowe produkty z Komety - wszystko w nowej kategorii

Jak zawsze mile widziane sugestie!

Dziękujemy wszystkim za zakupy w sezonie - kolejny rok dużych wzrostów sprzedaży!

Pozdrawiamy KORSARZ!

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zapraszmy do wiosennej promocji - szczegóły na www.fajerwerki-korsarz.pl/sklep