Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy będzie coś jeszcze w promocji czy tylko to co jest i nic wiecej ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchajcie mam pytanie czy te decybele co są w tym sklepie to są te FP3/NEW czy te zwykłe decybele?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

mam pytanko :) po co jest ten vat ? czy jak jest np. za perfecty 26,90 to czy mam do tej ceny dodać ten vat i wyjdzie 32,81 ??

Opublikowano

Vat,czyli krótko mówiąc podatek :) i nic już nie musisz doliczac,ponieważ jest on już wliczony do tej ceny czyli brutto ;)
Pozdrawiam

Opublikowano

Sklep jest super! Bardzo miła i bezproblemowa obsługa. oprosiłem czy mogę wybrać FP3NEW zamiast gratisowej wyrzutni, i dostałem 4 paczki :D
Towar doszedł w niecałe 24h! Naprawdę polecam

Opublikowano

dzięki za odpowiedź już wiem gdzie kupie i teraz widziałem że jest fajna promocja :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witamy Serdecznie.

Sylwester za pasem a u nas:

- Nowe produkty!

- Niskie ceny!

- Najwyższa jakość!

- Super promocje!

Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu internetowego

Opublikowano

Mógłby Pan szerzej opowiedzieć o nowych produktach, bo w oknie NOWOŚCI nie jest wyświetlana pełna zawartość nowych produktów?

Opublikowano

Nowe kostki z Komety jak np. P7408, P7407, P7835, albo z mniejszych P7307 czy P7305 i inne.

Filmiki dostępne przy każdym produkcie na naszej stronie, zapraszam do oglądania :)

Wszystkie produkty jakie doszły od wczoraj to: P7501, P7407, P7403, P7408, P7130, P7129, P7305, P7307, P7834, P7835, P7200, JR39,

U nas wyświetla się 6 pozycji w "nowościach" więc jak dodajemy hurtem to nie wszystkie widać niestety ;-) ale wszystkie są na stronie w sklepie :)

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ten sklep jest kapitalny! Tam nie pracują przypadkowi ludzie, którzy o pirotechnice nie mają zielonego pojęcia.
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko pięknie zabezpieczone i zapakowane wraz z gratisami które sam sobie wybrałem.Czas realizacji Niedługo parę dni i Przyszło w niedziele.Bardzo miły i bezproblemowy kontakt.Życzę każdej firmie aby tak profesjonalnie podchodziła do swojej pracy jak firma Korsarz. Juz 3 Rok zamawiałem w FK i się nigdy nie zawiodłem Dostawa Gratis oraz Gratis :)
Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu!Za rok na pewno tu powrócę. Krótko mówiąc pełny profesjonalizm!!!! Bardzo Polecam Ten Sklep

Opublikowano

Naprawdę dobry sklep!Szybka wysyłka,gratisy(które oczywiście sam sobie wybrałem),paczka starannie zapakowana i zero zamienników!Polecam B)!

ps:Rok temu zamawiałem na FM.Takie małe porównanie szybkości realizacja zamówienia:
-FM=ok.7dni
-FK=Praktycznie 1 dzień!W piątek spakowali w sobotę rankiem wysłali!

Opublikowano

Mnie najbardziej cieszy, przejrzystość i wysylka na maila tego co zamawialem, takiego czegos brakuje, wszystkim innym stronom.

Opublikowano

Wie ktoś jki jest do nich numer telefonu ?

Opublikowano

Wie ktoś jki jest do nich numer telefonu ?

+48 501 02 09 08 +48 (33) 810 81 96
Opublikowano

+48 501 02 09 08 +48 (33) 810 81 96

Dzięki bardzo :-)
Opublikowano

Hmm, najdluzszy czas oczekiwania, paczke zamawialem w piatek o 13, a do dzisiaj jej nie widac <mysli>

Opublikowano

Hmm, najdluzszy czas oczekiwania, paczke zamawialem w piatek o 13, a do dzisiaj jej nie widac <mysli>

Zapewne jest to winą kuriera. W tym okresie mają duużo więcej paczek. Mój na przykład miał być wczoraj (terminowo) a będzie jutro
Opublikowano

Polecam ten sklep obsługa bardzo miła , ekspresowa wysyłka ,eleganckie zapakownaie ,no i gratis paczka fp3 NEw

Opublikowano

CENZURA jestem zadowolony, co prawda poczekalem troche, ale to wina kuriera i panujacej pogody.
Swietna jakos wizualna towaru.
Uszkodzona paczka HE0008 i dwa musialem niestety wyrzucic (2szt)
Ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony, zaluje ze pierw tu nie robilem zakupow
bo napewno bym zrobil troche wieksze, za rok napewno zostawie tu pare zer.
Pozdrawiam i polecam :)

Opublikowano

Super sklep!!
Paczka wlasnie doszla ladnie zapakowane, są gratisy porządne...
JEst tylko jeden problem, że paczka przyszła podwojona i właśnie próbuję się dowiedzieć co z tym zrobić :)

Opublikowano

Super sklep!!
Paczka wlasnie doszla ladnie zapakowane, są gratisy porządne...
JEst tylko jeden problem, że paczka przyszła podwojona i właśnie próbuję się dowiedzieć co z tym zrobić :)

Co to znaczy podwojona?
Opublikowano

Ja bym się cieszył hehe a co masz robić :P zapłaciłeś za 1 masz 2 :D