marcin09 0 Opublikowano 24 Stycznia 2010 A czy będzie coś jeszcze w promocji czy tylko to co jest i nic wiecej ? Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 5 Lutego 2010 Słuchajcie mam pytanie czy te decybele co są w tym sklepie to są te FP3/NEW czy te zwykłe decybele? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 6 Lutego 2010 Jeżeli chodzi Ci o to http://fajerwerki-korsarz.pl/sklep/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=27&category_id=1&option=com_virtuemart&Itemid=45 to są te znane i lubiane FP3/NEW o które pytasz. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 5 Września 2010 mam pytanko po co jest ten vat ? czy jak jest np. za perfecty 26,90 to czy mam do tej ceny dodać ten vat i wyjdzie 32,81 ?? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 5 Września 2010 Vat,czyli krótko mówiąc podatek i nic już nie musisz doliczac,ponieważ jest on już wliczony do tej ceny czyli brutto Pozdrawiam Cytuj
capensis 12 Opublikowano 5 Września 2010 Sklep jest super! Bardzo miła i bezproblemowa obsługa. oprosiłem czy mogę wybrać FP3NEW zamiast gratisowej wyrzutni, i dostałem 4 paczki Towar doszedł w niecałe 24h! Naprawdę polecam Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 6 Września 2010 dzięki za odpowiedź już wiem gdzie kupie i teraz widziałem że jest fajna promocja Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 4 Listopada 2010 Witamy Serdecznie.Sylwester za pasem a u nas:- Nowe produkty!- Niskie ceny!- Najwyższa jakość!- Super promocje!Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu internetowego Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Listopada 2010 Mógłby Pan szerzej opowiedzieć o nowych produktach, bo w oknie NOWOŚCI nie jest wyświetlana pełna zawartość nowych produktów? Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 4 Listopada 2010 Nowe kostki z Komety jak np. P7408, P7407, P7835, albo z mniejszych P7307 czy P7305 i inne.Filmiki dostępne przy każdym produkcie na naszej stronie, zapraszam do oglądania Wszystkie produkty jakie doszły od wczoraj to: P7501, P7407, P7403, P7408, P7130, P7129, P7305, P7307, P7834, P7835, P7200, JR39, U nas wyświetla się 6 pozycji w "nowościach" więc jak dodajemy hurtem to nie wszystkie widać niestety ;-) ale wszystkie są na stronie w sklepie 1 Cytuj
Verbusek 0 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ten sklep jest kapitalny! Tam nie pracują przypadkowi ludzie, którzy o pirotechnice nie mają zielonego pojęcia.Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Cytuj
Matek711 0 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wszystko pięknie zabezpieczone i zapakowane wraz z gratisami które sam sobie wybrałem.Czas realizacji Niedługo parę dni i Przyszło w niedziele.Bardzo miły i bezproblemowy kontakt.Życzę każdej firmie aby tak profesjonalnie podchodziła do swojej pracy jak firma Korsarz. Juz 3 Rok zamawiałem w FK i się nigdy nie zawiodłem Dostawa Gratis oraz Gratis Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i z czystym sumieniem mogę polecić go każdemu!Za rok na pewno tu powrócę. Krótko mówiąc pełny profesjonalizm!!!! Bardzo Polecam Ten Sklep Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Naprawdę dobry sklep!Szybka wysyłka,gratisy(które oczywiście sam sobie wybrałem),paczka starannie zapakowana i zero zamienników!Polecam B)! ps:Rok temu zamawiałem na FM.Takie małe porównanie szybkości realizacja zamówienia:-FM=ok.7dni-FK=Praktycznie 1 dzień!W piątek spakowali w sobotę rankiem wysłali! Cytuj
Kolor 0 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mnie najbardziej cieszy, przejrzystość i wysylka na maila tego co zamawialem, takiego czegos brakuje, wszystkim innym stronom. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Wie ktoś jki jest do nich numer telefonu ? +48 501 02 09 08 +48 (33) 810 81 96 Cytuj
Kolor 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Hmm, najdluzszy czas oczekiwania, paczke zamawialem w piatek o 13, a do dzisiaj jej nie widac <mysli> Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Hmm, najdluzszy czas oczekiwania, paczke zamawialem w piatek o 13, a do dzisiaj jej nie widac <mysli> Zapewne jest to winą kuriera. W tym okresie mają duużo więcej paczek. Mój na przykład miał być wczoraj (terminowo) a będzie jutro Cytuj
Jakto55 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Polecam ten sklep obsługa bardzo miła , ekspresowa wysyłka ,eleganckie zapakownaie ,no i gratis paczka fp3 NEw Cytuj
Kolor 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 CENZURA jestem zadowolony, co prawda poczekalem troche, ale to wina kuriera i panujacej pogody.Swietna jakos wizualna towaru.Uszkodzona paczka HE0008 i dwa musialem niestety wyrzucic (2szt)Ogolnie jestem pozytywnie zaskoczony, zaluje ze pierw tu nie robilem zakupowbo napewno bym zrobil troche wieksze, za rok napewno zostawie tu pare zer.Pozdrawiam i polecam Cytuj
iLOVEfireworks 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Super sklep!!Paczka wlasnie doszla ladnie zapakowane, są gratisy porządne...JEst tylko jeden problem, że paczka przyszła podwojona i właśnie próbuję się dowiedzieć co z tym zrobić Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Super sklep!!Paczka wlasnie doszla ladnie zapakowane, są gratisy porządne...JEst tylko jeden problem, że paczka przyszła podwojona i właśnie próbuję się dowiedzieć co z tym zrobić Co to znaczy podwojona? Cytuj
sylar 3 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja bym się cieszył hehe a co masz robić zapłaciłeś za 1 masz 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi