Mitaś 4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam, zamierzam kupić jedną z tych wyrzutni. Którą lepiej wybrać ??? Cytuj
0 sQbaniec 10 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Miałem obie. Dla mnie song. ciekawe efekty, nie za szybko strzelający. Cytuj
0 DawidPirotechnik 4 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jak chcesz zrobic WoW przez pare sekund to duszanbe A jak chcesz zeby dłuzej strzelało a zarazem był piekny efekt to wes Songa Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Song jest wyrzutnią mającą rzadko spotykane efekty.Ma ona nieprawdopodobnie szerokie rozbryski.Miałem ja na ostatniego Sylwestra to dobrze wiem co mówię.Duszanbe nigdy nie miałem ale na filmach wygląda bardzo dobrze lecz polecam ci Songa. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nie miałem Duszanbe, ale po odpaleniu w tego Sylwestra Songa, przez długi czas nie mogłem wyjść z podziwu gigantycznych efektów w wielu kolorach. Polecam Songa :xmas_smile: . Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Song jest wyrzutnią mającą rzadko spotykane efekty.Ma ona nieprawdopodobnie szerokie rozbryski.Miałem ja na ostatniego Sylwestra to dobrze wiem co mówię.Duszanbe nigdy nie miałem ale na filmach wygląda bardzo dobrze lecz polecam ci Songa. Tak jest dokładnie, efekt typu zielona peonia bardzo żatki efekt w wyrzutniach Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tak jest dokładnie, efekt typu zielona peonia bardzo żatki efekt w wyrzutniach :]/>/> Słownik (rzadki) :P/> Co do tematu, moim zdaniem lepszy jest song ;)/> ps. Chyba że zrobiłeś to specjalnie. Kamilox :fireworks:/> Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Słownik (rzadki) :P/>/> Co do tematu, moim zdaniem lepszy jest song ;)/>/> ps. Chyba że zrobiłeś to specjalnie. Kamilox :fireworks:/>/> Całe moje zdanie to ironia, domyśl się. -.- Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Całe moje zdanie to ironia, domyśl się. -.- Pomyślałem dopiero jak post napisałem Coś mi nie pasowało z tą peonią Cytuj
0 Korsarz96 17 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Pomyślałem dopiero jak post napisałem :D/> Coś mi nie pasowało z tą peonią ;)/> Cytuj
Pytanie
Mitaś 4
Witam, zamierzam kupić jedną z tych wyrzutni. Którą lepiej wybrać ???
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi