Jan1 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Dobry wieczór, Miałem pytanie. Nie wiem, czy jestem tu dobrze. Po pierwsze, przepraszam za moje złe basenów. Przyjdź, a nie z Polski. Szukam dobrego sklepu lub rynku fajerwerków. Zrobiłem trochę przeszukać. Choć sam Internet Byłem na rynku w Osinów Dolny. Tylko widziałem to bardzo turystycznie, a więc droższe. Więc pomyślałem, że może są lepsze sklepy i rynki po drugiej stronie granicy? Byłem też rodzaj rynku, z: Kostrzyn nad Odrą. Nie wiem, czy ktoś wie, czy sprzedają fajerwerki tam? Ludzie mają jakieś wskazówki dla mnie? Dziękujemy! Pozdrowienia. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi o internet to polecam: Sklepbigfun.pl Fajerwerkitanio.pl Natomiast w rynkach zagranicznych ci nie pomogę, bo nie wiem. Kamilox Cytuj
KORSARZ 1 Opublikowano 11 Marca 2014 Witam Zapraszamy do zakupów w sklepie Fajerwerki Korsarz. http://www.sklep.fajerwerki-korsarz.pl Wysyłka kurierem siódemką. Na terenie całej Polski. Obsługa sklepu Korsarz Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Marca 2014 Polecam ci sklep fajerwerkimarket.pl oraz jak poprzednik bigfun. Bardzo tanio, wysyłka szybka w całej Polsce. Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 31 Marca 2014 Polecam bigfun taniefajerwerki.pl dobre fajerwerki i Maxem.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi