dopalacz2013 0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam,jeśli ten temat był poruszany to przepraszam ale jeśli mam rury do moździerzy to wystarczy jeśli spód będzie zrobiony z gipsu szpachlowego ?? i czy w ogóle musi być spód czy wystarczy np.deska Cytuj
0 Pawix12345 0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam,jeśli ten temat był poruszany to przepraszam ale jeśli mam rury do moździerzy to wystarczy jeśli spód będzie zrobiony z gipsu szpachlowego ?? i czy wo gule musi być spód czy wystarczy np.deska Popraw wo gule bo tak sie pisze tak wogóle. Cytuj
0 Arturo :) 14 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Popraw wo gule bo tak sie pisze tak wogóle. W ogóle. Cytuj
0 dopalacz2013 0 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2014 haha sorka ale ja teraz tam błędu nie widze ale nie widzę też odpowiedzi Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dół musi być równy, mocny i szczelny, raczej jak nałożysz płaską warstwę gipsu szpachlowego na descę i włożysz w niego rurę to będzie dobrze, ale pewny nie jestem. Lepiej jak poczekasz za wypowiedzią kogoś bardziej doświadczonego Kamilox Cytuj
Pytanie
dopalacz2013 0
Witam,jeśli ten temat był poruszany to przepraszam ale jeśli mam rury do moździerzy to wystarczy jeśli spód będzie zrobiony z gipsu szpachlowego ?? i czy w ogóle musi być spód czy wystarczy np.deska
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi