Skocz do zawartości
  • 0

Pokaz Urodzinowy , Plan i Prawo

Pytanie

Opublikowano

Cześć , Z racji że moje 18-ste urodziny , obchodzę 10-go Marca czyli już niedługo ... , Planuję zrobić mały pokaz Sztucznych-Ogni :

W tej chwili posiadam

2x Bazzoka M23 Mistrzowie ognia ( Zostały z Sylwestra )

Oraz:

http://www.maxsem.pl/produkt/city-view/71

No i Sporo petard , cyrko , itd..

Ok: 7m Lontu 2.5mm-10cm/s

Mój plan to ?? no właśnie nie mam planu jak to połączyć ponieważ bazzoki strzelają pojedynczo i wolno , a wyrzutnia maxsema ma na początku fontanne i nie mogę jej jako drugiej dać , chyba żeby coś dokupić kwota 30zł ( Jorge ) i (kometa) , mam niedaleko Hurtownie

Teraz kwestia strzelania ponieważ jest zakaz prócz 31.12-01.01 , Gdzie miałbym się zgłosić do straży miejskiej ? policji , ? , dodam że ojciec zna nawet szefa w straży Miejskiej może to coś da ? :]

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Cześć , Z racji że moje 18-ste urodziny , obchodzę 10-go Marca czyli już niedługo ... , Planuję zrobić mały pokaz Sztucznych-Ogni :

W tej chwili posiadam

2x Bazzoka M23 Mistrzowie ognia ( Zostały z Sylwestra )

Oraz:

http://www.maxsem.pl/produkt/city-view/71

No i Sporo petard , cyrko , itd..

Ok: 7m Lontu 2.5mm-10cm/s

Mój plan to ?? no właśnie nie mam planu jak to połączyć ponieważ bazzoki strzelają pojedynczo i wolno , a wyrzutnia maxsema ma na początku fontanne i nie mogę jej jako drugiej dać , chyba żeby coś dokupić kwota 30zł ( Jorge ) i (kometa) , mam niedaleko Hurtownie

Teraz kwestia strzelania ponieważ jest zakaz prócz 31.12-01.01 , Gdzie miałbym się zgłosić do straży miejskiej ? policji , ? , dodam że ojciec zna nawet szefa w straży Miejskiej może to coś da ? :]/>/>/>/>

Ja to chodziłem do urzędu miasta o pozwolenie za to sie nic nie płaci. Pójdz i sie dowiedz powinni dac. :) Duzo chcesz jeszcze tego dokupic oprocz wyrzutni? Moze ci sie uda jakos bez problemów to wystrzelić. Mieszkasz w środku miasta czy na poboczu? Ja mieszkam na poboczu więc mam troche dobrze ale drugi problem to sasiadka która ma małe schronisko w domu i nie lubi jak ktoś strzela i dzwoni zaraz na policje jak cos wystrzele. Spróbóuj wystrzelic bez pozwolenia jak nie masz takich problemów jakie wymieniłem :xmas_smile:/>/> .

Zajżyj na tą strone powinna ci pomóc :xmas_smile:/> :

http://www.forumfajerwerki.pl/topic/5188-pozwolenie-na-strzelanie-w-ciagu-roku/

• 0
Opublikowano

Pawix na terenie jego województwa jest zakaz. Więc pójście do Urzędu nic mu nie da

• 0
Opublikowano

Stary daruj sobie te pozwolenia, szkoda zachodu na minute strzelania, ważne żebyś strzelał przed 22 bo później to będzie zakłócanie ciszy nocnej. Rok temu w moje urodziny (też mam 10 marca ;) )urządziliśmy sobie grube strzelanie (dobre pół godziny) przed akademikiem gdzie dookoła jest pełno bloków no i oczywiście ktoś zadzwonił, jak wracaliśmy to zajechały dwa radiowozy i dostalismy po stówce za zakłocanie ciszy nocnej (było koło 11) pies powiedział że jak byśmy strzelali wcześniej to by nawet nie przyjechali.