iSurVivaL 0 Opublikowano 3 Lutego 2014 W sylwestra widziałem ( chyba wyrzutnie ) strzelała seriami po 3 ładunki bardzo dużymi i głośnymi. Czy ktoś się orientuje co to może być? Cytuj
0 Cooli 4 Opublikowano 3 Lutego 2014 W sylwestra widziałem ( chyba wyrzutnie ) strzelała seriami po 3 ładunki bardzo dużymi i głośnymi. Czy ktoś się orientuje co to może być? Ile tych serii miała? Może JW90 Cytuj
0 PiroFil 0 Opublikowano 3 Lutego 2014 Może chodzi o JW87 EXCLUSIVE COLLECTION ? tu masz filmik : Cytuj
0 iSurVivaL 0 Autor Opublikowano 3 Lutego 2014 Coś podobnego jak powyżej tylko ona nie strzelała 3 na raz tylko 3 po sobie w odstępie mniej więcej 0,5-1 sekunda Cytuj
0 PiroFil 0 Opublikowano 3 Lutego 2014 Ta kostka strzelała pionowo ? może : http://www.youtube.com/watch?v=36VbeqfivbM&list=PLQm5mXEYu4pfnay_vgj1vUEFX0fUtUnqU Cytuj
Pytanie
iSurVivaL 0
W sylwestra widziałem ( chyba wyrzutnie ) strzelała seriami po 3 ładunki bardzo dużymi i głośnymi.
Czy ktoś się orientuje co to może być?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi