TomekNysa 3 Opublikowano 31 Lipca 2012 Mi zawsze rodzice dają limit za ile mogę zamówić fajerwerki i się pytają czy nie lepiej wydać te pieniądze na coś innego. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 13 Września 2012 W końcu mogę powiedzieć że moi rodzice powiedzieli słuchaj widzę że to jest jednak twoja pasja zamów sobie co chcesz dołożę ci coś. Wczoraj zamówiłem paczkę i powiedziałem mamie zamówiłem paczke za 176zł mama powiedziała nie ma problemu :cool: . Tylko wójek mówi chłopie ale tego na kupiłeś mam nadzieje że mi ogrodu nie podpalisz i dom nie pójdzie w powietrze zawsze mu odpowiadam "Nie no cos ty nie pójdzie z dymem" a w myslach mówie sobie miejmy taką nadzieje haha . także ogólnie jest spoko nie można narzekać na nic ani na nikogo sąsiedzi zadowoleni zw zwierzakami nie ma problemu bo się moje 2 psy nie boją fajerwerków:D także zamawiać i strzelać.Pozdrawiam serdecznie endriu123457 Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 13 Września 2012 To może i dziwne , ale w tym roku babcia mi sfinansuję parę dziesiąt % stuffu. jeszcze rodzice się dokładają dziwne co nie , choć z drugiej strony ?! Także ten rok powinien być extra zero gadki Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 13 Września 2012 Mi zawsze rodzice dają limit za ile mogę zamówić fajerwerki i się pytają czy nie lepiej wydać te pieniądze na coś innego. Haha ile K limitu ? Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 20 Listopada 2012 Jeśli chodzi o mamę to mnie popierała jak chciałem sobie kupić pierwsze fajerwerki, ale teraz na ceny krzywo patrzy. Tata nie lubi fajerwerków i żadna siła go do nich nie przekona. :< Cytuj
poSeydon. 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Taata kocha fajerwerki . Mama natoomiast neutraal , chcesz kupuj , nie chcesz nie kupuj Cytuj
Montario 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 haha, u mnie Tato wogóle nic nie mówi, za ile lub kiedy zamawiam. Natomiast mama ... Masakra, cały czas komentuje ile tego jest, łapie się za głowę i nawet boi sie spać w domu z fajerwerkami bo ma jakieś urojenia, że wybuchną itp. Cytuj
Montario 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Taata kocha fajerwerki . Mama natoomiast neutraal , chcesz kupuj , nie chcesz nie kupuj :D/> No to ty masz spoko ) I widze, że też B-stok ;d Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2012 Do mnie ciągle gadają że jestem nienormalny żeby tyle pieniądzy wydaje na takie "gówna" jak oni mówią Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 U mnie to wygląda tak:Tata lubi fajerwerki ale twierdzi że kwoty jakie na to wydaję są przesadne Mama natomiast wręcz boi się fajerwerków a raczej tego co mogą zrobić użyte w niewłaściwy sposób, chociaż już ją troszkę przekonałem No niestety pieniążków mi do tego nie dokładają Ale ogólnie jest spoko.Reakcja taty jak wszedł do pokoju w sylwestra jak było wszystko rozłożone była taka : O Ja pie****ę ile tego jest, Niemcy na wojnę mniej amunicji brali Haha Cytuj
Bilon3 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 U mnie zawsze pytają czy nie lepiej wydać te pieniądze na coś innego bo i tak to pójdzie wszystko z dymem. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2012 U mnie zawsze pytają czy nie lepiej wydać te pieniądze na coś innego bo i tak to pójdzie wszystko z dymem. U mnie jest DOKŁADNIE to samo "Nie lepiej na coś pożytecznego wydać a tak 250zł w powietrze "wypier****" xD Cytuj
PopSZOOK 0 Opublikowano 21 Listopada 2012 U mnie jest DOKŁADNIE to samo :D/> "Nie lepiej na coś pożytecznego wydać a tak 250zł w powietrze "wypier****" xD :OZgapiacze... u mnie ta sama gadka , ble ble ble... a jak przyjdzie puszczac stuff to ' oo jak pięknie' .. xD Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Listopada 2012 No dokladnie "poco tyle kasy wydajesz" a jak jest sylwester to wszyscy patrza a dolozyc kasy to nima komu xd Cytuj
Lob 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Uwielbiam fajerwerki no ale bez przesady. Wydaję 100-200 zł, szkoda naprawde wydawać grube tysiaki, setki na 2 dni .Moi rodzice nic nie mówią pozwalają ;p Cytuj
Grandzik 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Moi mówią, że to głupota tyle kasy wypuszczać w powietrze, ale po odpaleniu mówią, że były piękne Mój kontrargument? Nie piję i nie palę, więc mogę sobie na to pozwolić Cytuj
Jango 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zarówno mama jak i tata nic nie mają do mojego stuffu, po za tym tata zawsze w sylwestra coś sobie odpali Cytuj
marcinox363 0 Opublikowano 25 Listopada 2012 Reakcja taty jak wszedł do pokoju w sylwestra jak było wszystko rozłożone była taka : O Ja pie****ę ile tego jest, Niemcy na wojnę mniej amunicji brali :D/> Haha Buhahaaha rozłożył mnie ten tekst na kawałki haha Ja tam nie pokazuje wyjątek to kolega ten ogląda ale też coś kupuje ale za mniej. Cytuj
ThePiroMan 0 Opublikowano 27 Listopada 2012 Moi mówią, że to głupota tyle kasy wypuszczać w powietrze Cytuj
ktośtam 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Mama nic nie mówi ale tata zawsze narzekał że sobie coś zrobie a teraz chętnie odpala ze mną fajerwerki. Nawet w tym roku pozwolił mi je kupić w internecie i to dosyć sporo Cytuj
xenonskcfireworks 0 Opublikowano 26 Grudnia 2012 U mnie rodzice zawsze coś tam marudzą , ale w sumie nic poza tym . Ogólnie to w tym temacie to nie mają nic do gadania ale tam :D/> xD Pozdrawiam. Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Niestety nie zawsze są przychylni większym zakupom, twierdzą, że kiedyś będzie mi żal tej kasy (nie będzie mi żal ) Cytuj
TheWertalek 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mama mówi że strata kasy i że za max.30 zł. Ale nie ma mamy, z tatą do sklepu i są ale za max. 100zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi