DawidPirotechnik 4 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 u mnie rodzice troche marudzą ze tak duzo wydaje na piro ale jak zobaczą jak to strzela w sylwestra to już nic nie mówią ze za dużo kasy wydałem na piro i tak jest co roku Cytuj
Belick 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Przed sylwestrem mówią, że wyrzucam pieniądze. Gdy idę strzelać mówią, że mam uważać i nie kombinować. Po strzelaniu mówią, że podobało im się. Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przed sylwestrem mówią, że wyrzucam pieniądze. Gdy idę strzelać mówią, że mam uważać i nie kombinować. Po strzelaniu mówią, że podobało im się. :)/> Moi podobnie ale nie mogę za dużo wydawać Cytuj
Camel 0 Opublikowano 4 Grudnia 2013 mama ma zawsze jakies zastrzezenia w tym roku pozwala mi wydac tylko 100 ale i tak wydam 400 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 4 Lutego 2014 W tym temacie piszcie jakie mieliście problemy z rodzicami związane z fajerwerkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi