piropiotr223 11 Opublikowano 6 Lutego 2014 JW26 - KATMANDU czy JW20 - DON'T WORRY..... Co według was jest lepsze,bo mam dylemat. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 6 Lutego 2014 Miałem Katmandu i mogę naprawdę polecić - duże, kolorowe efekty i świetny finał. Don't worry... nie miałem, ale patrząc po filmikach jest mniej dynamiczna i ma zwyczajny finał (bez specjalnego efektu), chociaż wydaje się, że ma trochę większą gamę efektów przy zwykłym strzelaniu od Katmandu. Jednak osobiście bardziej podoba mi się Katmandu Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 7 Lutego 2014 Miałem to i to i lepsze zdecydowanie jest don't worry ... Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 Dziękuje za wyczerpującą odpowiedz, a jednak zdecyduje się na Katamandu z powodu pięknego brokatu w finale. Myślę że temat do zamknięcia. Jesze raz dziękuje za odpowiedz. Cytuj
Pytanie
piropiotr223 11
JW26 - KATMANDU czy JW20 - DON'T WORRY..... Co według was jest lepsze,bo mam dylemat.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi