mpiwowski 182 Opublikowano 5 Września 2007 niezłe te rzymskie. Bardzo różnorodne efekty. Neodo nadal chcesz z nich zrobić wyrzutnię rzymskich ogni??Bo to może nieźle strzelać :mrgreen: Jak kilkanaście takich puścisz. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 5 Września 2007 Efekty super , miałem go kupić w tamtym roku , ale wybrałem bazooke/space :roll: Cytuj
witus 0 Opublikowano 5 Września 2007 Zdziwiłem się po obejrzeniu filmiku, jaki efekt mogą mieć rzymskie ognie Sam nigdy nie miałem eksplodujących rzymskich ogni, ale w tym roku może zaopatrzę się w Bazookę albo Western Giant Candle Cytuj
Anton 0 Autor Opublikowano 7 Września 2007 no to trzeba zostawić 4 paczki tego efekt coś jak mały moździerz ))Dzięki anton Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 8 Września 2007 Efekty są super , a kaliber mniejszy niż bazooka , ale za to bardziej zróżnicowane.Cena to około 16zł (w makro , dokładnie nie pamiętam) , ale w każdym bądź razie , warto mimo iż cena jest za wysoka o jakieś 4zł. Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 11 Września 2007 niezłe te rzymskie. Bardzo różnorodne efekty. Neodo nadal chcesz z nich zrobić wyrzutnię rzymskich ogni??Bo to może nieźle strzelać :mrgreen: Jak kilkanaście takich puścisz. myśle jak ty kupić ich pare i zlączyc to byla by ładna wyrzutnia Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 7 Stycznia 2008 czy to jest ten co był w ulotce makro bo już od 3 lat jest taki sam rzymski ogeń jest bardzo gruby :neutral: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 7 Stycznia 2008 No niezły jest ten rzymiak bije na łeb bazooke bo ma różnorodne efekty ocena 9+/10 Cytuj
maxior 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 W tym roku w ofercie makro jest za 23zł więc lekka przesada,ale poświęce się kupie go i nakręce filmik lepszej jakości .Miałem go kilka razy i zawsze mnie zadziwiał jak na rzymskiego ognia więc i w tym roku go u mnie nie zabraknie. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Prosze oto film tego Rzymskiego Ognia: http://www.youtube.com/user/mybaranowski#p/u/15/kam82EHIiYE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi