Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym roku na fajerwerki wydam trochę więcej niż w tamtym :)/> .

W tym roku nie wiem ile jeszcze wydam ;d

W stuffie znajdą się:

-rakiety

-wyrzutnie

-zestawy

-moździerze

oraz dużo petard z których zrobię bardzo długi karabinek z dobrych i tych słabszych petard .

zdjęcie z pozostałości:47316d12ebd78c2cgen.jpg

nie mam rury do moździerzy bo mi ładunek w rurze wybuchł i rozsadziło :fireworks:/>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie zamawoasz ???? Pytam się poniewarz szukam gdzie taniej jest od dobre fajerwerki.pl

Opublikowano

Mi też kiedyś rurę rozwaliło i odpalałem na ziemi :xmas_ohmy: To gdzie będziesz kupował jeśli nie w sklepie internetowym? Masz hurtownie niedaleko?

Opublikowano

A gdzie byś radził kupić

Ja polecam Ci zamawiać na fajerwerkimarket.pl lub na Big Funie. :xmas_w00t:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mi też kiedyś rurę rozwaliło i odpalałem na ziemi :xmas_ohmy:/> To gdzie będziesz kupował jeśli nie w sklepie internetowym? Masz hurtownie niedaleko?

Tak w hurtowni.Rok temu na bigfunie kupowałem to lewe fajerwerki dostałem ;/
Opublikowano

Tutaj idzie dosyć tanio zamówić, zobaczcie - http://sklep.superpower.pl/

Na mieście mają wyższe marże, szczególnie w marketach, podziwiam, że już teraz zabierasz się za sylwestrowy zestawik ;-)

Jeszcze nie wiem co będzie w moim, trudno oszacować budżet. Ale podejrzewam, że ponownie będzie wysoki ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj idzie dosyć tanio zamówić, zobaczcie - http://sklep.superpower.pl/

Na mieście mają wyższe marże, szczególnie w marketach, podziwiam, że już teraz zabierasz się za sylwestrowy zestawik ;-)

Jeszcze nie wiem co będzie w moim, trudno oszacować budżet. Ale podejrzewam, że ponownie będzie wysoki ;-)

No nawet tanio , ale tak jak pisałem nie będę zamawiac w tym roku ;d

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie rzeczy do zabawy ci spokojnie wystarczy dożuciłbym jeszcze jakieś wyrzutnie i konkretne rakiety i będzie dobrze :D

Opublikowano

Tak jak pisałem wyrzutnie też będą za jakieś +300 zł , moździerz też kupię no i jakieś rakietki :)

Opublikowano

A można wiedzieć kiedy zamawiasz wyrzutnie ??

Opublikowano

Wyrzutnie kupuję w hurtowni w moim mieście , w tym roku ma być duży wybór więc się do nich wybieram no i przy okazji jeszcze sobie cos wezme

Opublikowano

Zabawa bedzie w sporym stopniu.Kup tylko pare kostek,bo bez nich to niestety będzie zero efektu.

Opublikowano

Kostki kupuje za +300 zł

Możecie mi doradzić jaką wyrzutnie kupić za 100-110 zł? Żeby była efektowna i miała w miarę dużo strzałów

Opublikowano

Kostki kupuje za +300 zł

Możecie mi doradzić jaką wyrzutnie kupić za 100-110 zł? Żeby była efektowna i miała w miarę dużo strzałów

Song,Tunis,Duszanbe,Manila.Wybierz jedną z nich a na pewno się nie zawiedziesz.

Opublikowano

Właśnie zastanawiałem się nad Songiem i to właśnie chyba jego wezme