karasiun 0 Opublikowano 10 Marca 2014 Witam wszystkich :)/> na początek taka mała wyrzutnia :)/> a większe zakupy dopiero na wakacje ;)/> http://images63.fotosik.pl/742/2bef29e4840da65dm.jpg Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Na początek widzę , że dobry stuff się szykuje tutaj . Co do wyrzutni to mój kumpel ją miał chyba na tego sylwestra , ale nie jestem pewien i mówił , że jest bardzo dobra . Wiesz już może ile wydasz na fajerwerki i czy będzie więcej konkretów ? Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 13 Marca 2014 Wydam gdzieś pewnie około 1000 jak bozia da hehe, w tym roku kupię to czego dotychczas nigdy nie miałem poza fp3, więc zapowiada się ciekawie zobaczymy co ostatecznie wyjdzie Pozdrawiam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Marca 2014 Wyrzutnia jest zapewne bardzo dobra, czego innego można się spodziwać po Komecie. Jeśli fundusze to 1000zł to można sie spodziewać niesamowitego stuffu Pokaz, mam nadzieje będzie? Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Pokaz będzie jak w sylwka 2013/2014 postaram się o lepszą jakąś filmu niż ostatnio no plany są na zakupy gdzieś około 1000 zł Pozdrawiam Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 27 Marca 2014 Pokaz będzie jak w sylwka 2013/2014 :)/> postaram się o lepszą jakąś filmu niż ostatnio :)/> no plany są na zakupy gdzieś około 1000 zł ;)/> Pozdrawiam :)/> Daj link do tego filmu Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 Daj link do tego filmu Jest tam mój temat w pokazach czy gdzieś na forum no ale masz https://www.youtube.com/watch?v=iBADfGxUxMY Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 1 Września 2014 Genialna wyrzutnia. Jest bardzo dynamiczna i dzięki temu robi spore wrażenie na widowni. Jak na początek to lepiej być nie mogło :xmas_wink: Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 31 Października 2014 Siemka :xmas_laugh: to tak, pierwsze zakupy prawdopodobnie w sobotę (za tydzień) nie wiem za ile i co dokładnie będzie w koszyku no ale wiadomo, że szału nie ma co się spodziewać :xmas_tongue: :xmas_dry: Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 A oto część złożonego zamówienia Reszta pozostanie niespodzianką :xmas_tongue: 1562 - SUPER MAN - TOMASZEK WYRZUTNIA 1519 - NOTTE MAGICA JW3001 - EXCLISIVE COLLETION 1705 - BLACK HEAD ROCKET PERFECT - R20072 JC05 - PETARDY 30 szt. DUM BUM- P6A- KLASEK Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 11 Listopada 2014 Po co robisz tajemnice z tego, że z Top 10 współpracujesz i, że masz piro od nich :xmas_biggrin:/> Nie robi Po jego wypowiedziach ostatnich wszystko czarno na białym wyłożone. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobrze że ktoś będzie miał tego super mana. Miałem go brać ale rozmyśliłem się bo nie wiedziałem jaki efekt ma. Koniecznie dodaj zdjęcie zamówienia i filmikaz super mena. Bardzo fajne, konkretne zmówienie. Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobrze że ktoś będzie miał tego super mana. Miałem go brać ale rozmyśliłem się bo nie wiedziałem jaki efekt ma. Koniecznie dodaj zdjęcie zamówienia i filmikaz super mena. Bardzo fajne, konkretne zmówienie. zdjęcie zamówienia będzie na pewno po niedzieli filmik tej kostki po sylwestrze też na pewno się pojawi na moim kanale YT Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Paczka dotarła :P/> Jednak nie będę robił filmiku z rozpakowywaniem, bo nie mam zbytnio teraz czasu Rozpakuję i wam zapodam zdjęcie zawartości Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Szału nie ma no ale jako takie zakupy sobie zrobiłem Rzymskie Ognie Petardy i inne zabawki Rakietki Wyrzutnie Nwm czy coś jeszcze w tym roku zamówię A jeśli tak to nie będą to duże zakupy Oceniajcie zabawki Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 15 Listopada 2014 Super stuff Jest dużo zabawy ale również nie brakuje konkretów - kostki na prawdę super. :xmas_smile: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 15 Listopada 2014 Wszystkie zdjęcia na profilu fajerwerkimarket.pl na FB. A co do stuffu to zróżnicowany, jesr dużo efektu i sporo dobrej zabawy. 9.5/10 bo zamiast jednej paczki JR25 wziąłbym mozdzierz i cyrko. Będziesz miał dużo strzelania. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 15 Listopada 2014 Nooo stuf miazga Ile zapłaciłes za paczke ta co teraz ci doszła ? Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 15 Listopada 2014 Na prawdę fajnie skompletowany stuff, ciekawe kostki z różnymi efektami, no i dużo bardzo dobrych rakiet Cytuj
karasiun 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 Nooo stuf miazga Ile zapłaciłes za paczke ta co teraz ci doszła ? Grosze hehe piropiotr223, 6 kulek moździerza Magnum oraz z 20 Cyrko pozostało mi z poprzedniego roku, więc teraz nie brałem Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Listopada 2014 No to stuff poprawiam 10/10. Super wyrzutnie, ekstra rakiety dobre petardy i czego chcieć więcej. Będzie jakiś pokazik? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi