Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to stuff poprawiam 10/10. Super wyrzutnie, ekstra rakiety dobre petardy i czego chcieć więcej. Będzie jakiś pokazik?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pokaz będzie, bo połączę wszystko ostatniego listopada ale mnie nie będzie xD he, jak nagrają Filmik dobrze to wstawię gdy wrócę w styczniu :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam :)

Dojdzie na dniach jeszcze jakaś mała kosteczka 50shot :)

Opublikowano

Siemanko :)

Wczoraj doszło drugie zamówienie z neta :)

Skromne ale jest :xmas_laugh:

19bd127238e355ebm.jpg

Opublikowano

Nie jest żle dobre zamówienie też mam zamiar kupić ten zestaw rakiet CRAZY ANGEL ROCKET :xmas_smile:

Opublikowano
  W dniu 10.12.2014 o 14:45, karol14e3 napisał(a):

Nie jest żle dobre zamówienie też mam zamiar kupić ten zestaw rakiet CRAZY ANGEL ROCKET :xmas_smile:/>

strzelałem już i jak na ich cenę to są świetne :)

Opublikowano

Na dniach dojdzie jeszcze mała paczuszka za ok 300 zł :xmas_laugh:

Opublikowano

Konkretna czy zabawowa? :D

Opublikowano
  W dniu 17.12.2014 o 19:26, capodanno napisał(a):

Konkretna czy zabawowa? :D/>

jeden konkret 36 shot i reszta zabawki :D

Opublikowano

Rozpakowałem nową paczuszkę w nocy i otóż takie drobiazgi w niej były :D

trochę lipne zdj jakościowo itp, ale dziś albo jutro dodam lepsze zdjęcie całości jaką mam :)

a dużo nie ma :D

etxt.pl/c1j

Opublikowano

No dosyć dobra aktualizacja. Znowu kupiłeś dużo pięknych rakietek. Te największe to te blacki za 30zł? Są też dwie pięknr kostki o najlepszych efektach aczkolwiek zabawy też nie brakło. Jest naprawdę dobrze, kiedy fotka całości???

Opublikowano
  W dniu 24.12.2014 o 09:32, piropiotr223 napisał(a):

No dosyć dobra aktualizacja. Znowu kupiłeś dużo pięknych rakietek. Te największe to te blacki za 30zł? Są też dwie pięknr kostki o najlepszych efektach aczkolwiek zabawy też nie brakło. Jest naprawdę dobrze, kiedy fotka całości???

dziś się postaram dać fotę calości :)

może jeszcze kupię jakąś kostkę za 100 zł w brico czy gdzieś tam :)

50113 BIG BLACK tak he :)

Opublikowano

zdjęcia całości :D

Mało trochę hehe ale to zawsze coś :P

etxt.pl/c1k

drobnostek jest trochę więcej, bo do całości wylożyłem całą reklamówkę pierdół he ale nie złapał tel wszystkiego :)

Opublikowano

To ma być mało? :xmas_w00t:

Opublikowano

Zawartość pirotechniki świetna.Nie brakuje efektu jak i oczywiście ilości kostek.Kilka naprawdę znakomitych pozycji.Trochę rakiet też jest.Petardy są na rozgrzewkę.Dla mnie stuff bardzo ładny :xmas_smile:

Opublikowano

Szybkie dla beki :D

ada3a39bfe913e30med.jpg

Opublikowano

Hahaha :D fajna bluza xD oj będzie zabawy i to dużo :xmas_wink:

Opublikowano

Zawsze wahałem się nad zakupem tych rakiet norweskich.Ostatecznie ich jeszcze nie wypróbowałem.Mam nadzieję,że podzielisz się po Sylwku swoimi wrażeniami odnośnie tych rakiet :xmas_smile:

Opublikowano
  W dniu 26.12.2014 o 19:26, damian7878 napisał(a):

Zawsze wahałem się nad zakupem tych rakiet norweskich.Ostatecznie ich jeszcze nie wypróbowałem.Mam nadzieję,że podzielisz się po Sylwku swoimi wrażeniami odnośnie tych rakiet :xmas_smile:

już je strzelałem w Przejazdowie 2 szt, no i gdyby były kiepskie to bym 4szt nie zakupił :D

Opublikowano

Małe Zakupy :)

DSC_0989_JPG_300x300_q85.jpg

Opublikowano

by potem było mniej do sprzątania na dworze ;) hehe,