PyroMagik 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów. Na początku chce powiedzieć że w tym roku nie wiem ile wydam na fajerwerki. W tym roku postawię bardziej na efekt czyli dobre wyrzutnie z ładnym efektem. Nie wykluczone że zrobię pokaz, lecz nic pewnego. Na pewno będzie dużo mniej petard i zabawek niż rok temu.Nie wiem czy będą jakieś rakiety ale mam nadzieje że może kilka się pojawi. Zobaczę jak będzie z funduszami. Pierwsza paczka już przyszła. cz.1 zamówienie podczas wyprzedaży na bigfun, za ok 90zł z dostawą. Tutaj jej fotki: Hop W tym tygodniu przyszły do mnie dwie paczki jedna to system 4k i jakieś tam gratisy a druga to kostka 36st 30mm (od endriu123457)i też trochę petard w gratisie. Na foto jest tylko system i wyrzutnia. Foto: A to wszystko co na chwile obecną posiadam. Jeszcze jakieś tam rzymiaki do strzelania w ciągu roku są ale nie ma ich na foto. Zachęcam do komentowania i oceniania. Aktualizować będę pierwszy post. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 11 Marca 2014 Na początek stuff fajny . Kiedy będziesz robił kolejne zamówienie ? Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 14 Marca 2014 Ładny początek, jest pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni konkrecik Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 28 Marca 2014 No no no fajna kostka . Miałem ją rok temu polecam. Będzie jakaś 100 strzałówka ? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Marca 2014 Wybrałeś bardzo dobrą kostke, według mnie najlepsza z wszystkch 25strzałówek. Mam nadzieje że będzie więcej tak ciekawych wyrzutni. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Rozpoczynasz całkiem ciekawie od dobrej kostki myślę że będzie na co popatrzeć... endriu123457 Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 Kiedy będziesz robił kolejne zamówienie ? hmm nie chcę nic mówić kiedy będą kolejne zamówienia bo sam nic nie wiem na ten temat. Będzie jakaś 100 strzałówka ? Raczej nie ale za to może pojawi się jakaś 49st 30mm...Mam nadzieje że będzie więcej tak ciekawych wyrzutni. też mam taką nadzieję W tym tygodniu powinna dotrzeć do mnie przynajmniej jedna paczka Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 25 Maja 2014 Hop aktualizacja w pierwszym poście zachęcam do skomentowania. ps wiem że 4k to takie bardziej zabawkowe. Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 26 Lipca 2014 pasowało by do mojego stuffu jakaś 19st 1,2 i 49st 1,2? bo mam zamiar właśnie takie wyrzutnie jeszcze kupić ale nie wiem czy do 200zł może jest lepsza opcja:) a jak tak to jakie te kostki? to na tym miał by się skończyć z 1,2 potem max 5 0,8' i troche zabawek z góry dzięki za pomoc Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 26 Lipca 2014 pasowało by do mojego stuffu jakaś 19st 1,2 i 49st 1,2? bo mam zamiar właśnie takie wyrzutnie jeszcze kupić ale nie wiem czy do 200zł może jest lepsza opcja:) a jak tak to jakie te kostki? to na tym miał by się skończyć z 1,2 potem max 5 0,8' i troche zabawek :)/> z góry dzięki za pomoc :fireworks:/> Hmm nie kupuj 19 tylko kup konkretną 49 sh kątówke typu jw401 jw402. A z mniejszych kostek to jakies znane sam dobrze dobierzesz do swojego gustu... . Będziesz miał bardzo dobry stuff chyba najlepszy w historii... Pozdrawiam :christmascool: Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 26 Lipca 2014 Hmm nie kupuj 19 tylko kup konkretną 49 sh kątówke typu jw401 jw402. A z mniejszych kostek to jakies znane sam dobrze dobierzesz do swojego gustu... :)/>. Będziesz miał bardzo dobry stuff chyba najlepszy w historii... Pozdrawiam :christmascool:/> no kiedyś będzie lepszy w tym roku ambitny plan legł w gruzach Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Lipca 2014 Czyli nie bedzie 49sh 1,2"? Brak funduszy czy zmiana planów? Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 26 Lipca 2014 pasowało by do mojego stuffu jakaś 19st 1,2 i 49st 1,2? bo mam zamiar właśnie takie wyrzutnie jeszcze kupić ale nie wiem czy do 200zł może jest lepsza opcja:) a jak tak to jakie te kostki? to na tym miał by się skończyć z 1,2 potem max 5 0,8' i troche zabawek :)/>/> z góry dzięki za pomoc :fireworks:/>/> Myślę, że byłoby najlepiej, gdyby udało Ci się dorwać Tajfuna i Indonezję z fajerwerkimarket, ale to już niestety trochę ponad 200 złotych ://> Jeśli nie możesz naciągnąć troszkę tej kwoty, poczekaj na promocję która na pewno będzie (FM zawsze robi zwykłe promocje lub oferuje dowolne gratisy za jakąś sumę do wyboru). Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgadzam się z capodanno,bierz Tajfuna i się nie zastanawiaj.To rewelacyjna 49.Oceniając jej efekt na papierku i ten z filmów.Sam kokietuje się ta wyrzutnią.Chciałbym ją kupić,ale niestety mam już plan na tego Sylwka a w nim niema tej kostki czego żałuje,ale nie można kupić wszystkiego co się chce.O niesamowitości tej wyrzutni opowiadał mi kolega z LO,fascynował się tą kostką.Śmiało bierz ją,do tego jeszcze weź Amaretto i którąś z tych nowych 13 z triplexa,bo mają naprawdę interesujące efekty,przynajmniej niektóre.Może przeskoczyłem trochę z ceną.Tak na moje oko to wyjdzie około 210-215zł,ale chyba już dołożysz te parę złoty.Radze ci poczekać z zakupami.Pewnie gdzieś za 2 miesiące pojawi sie promo na Bigfunie w postaci gratisów. Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2014 Uff temat odkopany, w tym roku trochę zaspałem i też kasy nie ma za dużo ale coś tam się znalazło. Oto 3 ostatnie zamówienie :xmas_dry:/> nie jest do końca po mojej myśli,no ale ,trudno kiedyś będzie lepiej. Jak przyjdzie paczka dam fotkę całego stuffu. Zachęcam do komentowania :xmas_wink:/> Cytuj
dopalacz2013 0 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mati nie jest źle, wiadomo nie zawsze idzie po naszej myśli ale i tak dobrze jest a w przyszłym roku będzie jeszcze lepiej, pozdrawiam Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zakupiłeś świetną moździerz,dum bumy prawie jak każdy do sprawdzenia czy faktycznie są tak dobre :xmas_laugh: Szkoda tylko,że kupiłeś Fp3x.Tych petard od Gaoo akurat kompletnie nie polecam,bo są żałośnie ciche.Za te pieniądze miałbyś tyle piekielnie głośnych dum bumów. Cytuj
PyroMagik 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2014 Tak że w tym roku ubogo, dzisiaj dotarła paczka z piroart, macie tutaj fotkę całego stuffu zachęcam do komentowania, pomoże mi to w przyszłości ułożyć lepszy stuff. Być może dojdzie jeszcze zestaw z biedronki za 30zł i kolega przyniesie 2 paczki fp3 Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Stuff ładny Ładne kostki jak dokupisz ten zestaw z biedry bedziesz miał pierdołki do zabawy i bedzie gitaraka :xmas_laugh: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Spoczko stuff są 2 bardzo dobre kostki które zrobią wrażenie na tobie :xmas_happy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi