Skocz do zawartości

Wędkowanie  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy lubicie wedkować?

• Czasami
      7
    • Nałogowo
      7
    • Nie wędkuje
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

właśnie też tutaj znajomi dużo mówią o konopi.. mam tam ze 200g.. chyba ugotuje i dodam do zanęty.. A co do brań na konopie nie słyszałem. ;)

Opublikowano

właśnie też tutaj znajomi dużo mówią o konopi.. mam tam ze 200g.. chyba ugotuje i dodam do zanęty.. A co do brań na konopie nie słyszałem. wink.gif

Jak będziesz gotował to dodaj trochę wanilii.

Opublikowano

Jak będziesz gotował to dodaj trochę wanilii.

cukier waniliowy może być? bo wanilii nie posiadam.. A i bazuję na zanęcie owocowej na karpia.. dodaję właśnie wanilie i miód z tych zapachowych.. Jakieś tam płatki może dam.. A i znajomy mówi żeby ziemniaki ugotować, ponieważ ryba tam jest do tego przyzwyczajona, kiedyś ziemniaki właśnie cukrem waniliowym posypywałem ale to nad jeziorko z gruntu.. ładnie leszcze brały

Opublikowano

cukier waniliowy może być? bo wanilii nie posiadam.. A i bazuję na zanęcie owocowej na karpia.. dodaję właśnie wanilie i miód z tych zapachowych.. Jakieś tam płatki może dam.. A i znajomy mówi żeby ziemniaki ugotować, ponieważ ryba tam jest do tego przyzwyczajona, kiedyś ziemniaki właśnie cukrem waniliowym posypywałem ale to nad jeziorko z gruntu.. ładnie leszcze brały

Cukier waniliowy nie wiem czy był by dobry, ale jak chcesz to spróbuj. Do tego wszystkiego to daj posiekane czerwone robale lub całe, trochę kukurydzy i cynamon.

• mantis zmienił(a) tytuł na Wędkarstwo