Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobrze, że nie bałeś się Komety. Chodziły pogłoski, że w tym roku zeszła na psy itp, ale sam również mam u siebie sporo kostek tego importera. Liczę na filmiki poszczególnych wyrzutni jak co roku zresztą :)

Opublikowano

No ładnie , ładnie

Opublikowano

Będą nagrania? :)

Jasne, że tak. Jak co roku.

Bardzo dobrze, że nie bałeś się Komety. Chodziły pogłoski, że w tym roku zeszła na psy itp, ale sam również mam u siebie sporo kostek tego importera. Liczę na filmiki poszczególnych wyrzutni jak co roku zresztą :)

Kogo jak kogo, ale efektowności kostek Komety, myślę że możemy być pewni. Sylwester nas w tym jeszcze utwierdzi :)

Opublikowano

Chyba najładniejsze ułożenie fajerwerków do zdjęcia spośród wszystkich zdjęć stuffów na forum. Sam sprawdzony sprzęt i zero drobnicy. To tutaj rzadkość.

Całość kosztowała mnie 1987 zł.

Kto się wtedy urodził?

Opublikowano

Chyba najładniejsze ułożenie fajerwerków do zdjęcia spośród wszystkich zdjęć stuffów na forum. Sam sprawdzony sprzęt i zero drobnicy. To tutaj rzadkość.

Dzięki! Prawie udało się symetrycznie :P A za drobnicą nigdy nie przepadałem. Szkoda kasy i nie mam czasu tym "pykać".

Całość kosztowała mnie 1987 zł.

Kto się wtedy urodził?

Kamil Stoch, Piotr Żyła, Messi... :P A tak serio to cieszę się, że udało mi się skompletować tak dorodny stuff poniżej 2 tys. zł. Jego wartość oczywiście jest dużo większa ale wyprzedaże i promocje robią swoje.

Opublikowano

No nieźle, stuff bez zbędnego pier...niczenia :)

Zestaw wygląda jak naprawdę przepotężnie, powodzenia w odpalaniu!

Opublikowano

BARTOSZ, ZOSTAŃ MOIM SENSEJEM !!! super stuff :D

Opublikowano

I tak jak abuk wspomniał, nie ma co się bać Komety, akurat ten importer jest pewny jeśli chodzi o efekty, w przeciwieństwie do kilku innych ;) Trzeba tylko pamiętać, żeby nigdy nie sugerować się filmikami z Chin, a z prezentacji w Polsce, bo chińczyk zawsze oszuka.

Opublikowano

Stuff taki jaki lubie. Czyli konkrety :D

Czekam z niecierpliwością na filmy kostek. :) Idealnej pogody życze :)

Opublikowano

Kto się wtedy urodził?

No jak to kto? Jhonny Bravo!! ^ ^

Filmy z polskich prezentacji powinny mieć oznaczenie pl. Ja po Nagoji czuje lekki strach, ale inwestując w kostki też opierać będe się m. in. na Komecie.

Ciesze się, że wciąż szukasz innych produktów i nie boisz się testować mniej znanych produktów. Są to cenne doświadczenia na podstawie, których wzrasta nasz pirokreatywność.