abuk 30 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Bardzo dobrze, że nie bałeś się Komety. Chodziły pogłoski, że w tym roku zeszła na psy itp, ale sam również mam u siebie sporo kostek tego importera. Liczę na filmiki poszczególnych wyrzutni jak co roku zresztą Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Będą nagrania? Jasne, że tak. Jak co roku. Bardzo dobrze, że nie bałeś się Komety. Chodziły pogłoski, że w tym roku zeszła na psy itp, ale sam również mam u siebie sporo kostek tego importera. Liczę na filmiki poszczególnych wyrzutni jak co roku zresztą Kogo jak kogo, ale efektowności kostek Komety, myślę że możemy być pewni. Sylwester nas w tym jeszcze utwierdzi Cytuj
mantis 433 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba najładniejsze ułożenie fajerwerków do zdjęcia spośród wszystkich zdjęć stuffów na forum. Sam sprawdzony sprzęt i zero drobnicy. To tutaj rzadkość. Całość kosztowała mnie 1987 zł. Kto się wtedy urodził? Cytuj
HPLD9800 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Niesamowicie piękny Stuff! Świetne i różnorodne wyrzutnie. Efekt na pewno będzie powalający ;)/> Chciałbym zobaczyć to na żywo :D/> 10/10 Zapraszam do oceny mojego Stuffu http://www.forumfajerwerki.pl/topic/15017-hpld9800-stuff-201415/ Cytuj
Bartosz 43 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba najładniejsze ułożenie fajerwerków do zdjęcia spośród wszystkich zdjęć stuffów na forum. Sam sprawdzony sprzęt i zero drobnicy. To tutaj rzadkość. Dzięki! Prawie udało się symetrycznie A za drobnicą nigdy nie przepadałem. Szkoda kasy i nie mam czasu tym "pykać". Całość kosztowała mnie 1987 zł. Kto się wtedy urodził? Kamil Stoch, Piotr Żyła, Messi... A tak serio to cieszę się, że udało mi się skompletować tak dorodny stuff poniżej 2 tys. zł. Jego wartość oczywiście jest dużo większa ale wyprzedaże i promocje robią swoje. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 30 Grudnia 2014 No nieźle, stuff bez zbędnego pier...niczenia Zestaw wygląda jak naprawdę przepotężnie, powodzenia w odpalaniu! Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 30 Grudnia 2014 I tak jak abuk wspomniał, nie ma co się bać Komety, akurat ten importer jest pewny jeśli chodzi o efekty, w przeciwieństwie do kilku innych Trzeba tylko pamiętać, żeby nigdy nie sugerować się filmikami z Chin, a z prezentacji w Polsce, bo chińczyk zawsze oszuka. Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Stuff taki jaki lubie. Czyli konkrety Czekam z niecierpliwością na filmy kostek. Idealnej pogody życze Cytuj
Poki 17 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Chyba najładniejsze ułożenie fajerwerków do zdjęcia spośród wszystkich zdjęć stuffów na forum. Sam sprawdzony sprzęt i zero drobnicy. To tutaj rzadkość. Kto się wtedy urodził? No jak to kto? Jhonny Bravo!! ^ ^ Filmy z polskich prezentacji powinny mieć oznaczenie pl. Ja po Nagoji czuje lekki strach, ale inwestując w kostki też opierać będe się m. in. na Komecie. Ciesze się, że wciąż szukasz innych produktów i nie boisz się testować mniej znanych produktów. Są to cenne doświadczenia na podstawie, których wzrasta nasz pirokreatywność. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi