KrychFire 109 Opublikowano 14 Marca 2014 Witojcie ! W tym roku możecie się spodziewać dużo petard i wyrzutni hukowych. Postanowiłem w tym roku podjąć się Masclety Pierwsze zakupy na ten rok : FajerwerkiMarket: 175zł Bigfun : 136zł Na zdjęciu nie ma 5 paczek smalli W PONIEDZIAŁEK MOŻECIE SIĘ SPODZIEWAĆ MAŁEJ AKTUALIZACJI Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 14 Marca 2014 No naprawdę solidny początek.Masz trzy genialne kostki.Widzę tu wyrzutnię,którą być może też będę miał w tym roku,mówię tu o Gold Honsiu.Na filmikach wygląda rewelacyjnie a w rzeczywistości na żywo pewnie jest megarewelacyjna.Co można chcieć więcej na początek.Kingston i Horizon też wyglądają obiecująco.Gratuluję zakupu .Naprawdę początek Extra 2x49 i to z wyższej półki i 1x25 też super. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 15 Marca 2014 Zarąbisty stuff jak na początek , juz się nie moge doczekac tej aktualizacji w poniedziałek . Będziesz robił może jakiś pokaz czy coś czy odpalał pojedyńczo? Co do tej wyrzutni Gold honsiu to jest rewelacyjna co można poznać po filmikach . Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Zarąbisty stuff jak na początek , juz się nie moge doczekac tej aktualizacji w poniedziałek . Będziesz robił może jakiś pokaz czy coś czy odpalał pojedyńczo? Co do tej wyrzutni Gold honsiu to jest rewelacyjna co można poznać po filmikach :)/>. Tak ,oczwyiście będę robił pokaz Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 16 Marca 2014 Widzę bardzo dobre zakupy krystianie, jest na co popatrzeć i jak co roku zaczynasz od dobrej "porcji" piro. Bardzo mi się podoba 10/10. Pozdrawiam endriu123457 Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Marca 2014 O stuff chyba będzie mega, same dobre oraz godne polecenia kostki a w szczególnośc Gold Honsiu. Singles one row mam nadzieję będzie. A w mascalecie jakie petardy będą głównym materiałem, JC05 (FP3 small) czy jakie. Jak narazie 9/10 ale mam nadzieje że po następnych zakupach będzie 10/10. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Lipca 2014 Kolejne znakomite zakupy.Wyrzutnie najwyższej klasy.Zaopatrzyłeś się w wyrzutnie Samum,która jest przez wszystkich wychwalana.Song to perfekcja,myślę,że każdy się ze mną zgodzi.Sam kiedy widziałem efekt tej wyrzutni na ostatniego Sylwka to po prostu nie mogłem wyjść z zachwytu nad głośnym hukiem,rozpiętością rozprysku i pięknością efektu.Jw39 jeszcze nigdy nie miałem,ale jest to bardzo popularna kostka wśród użytkowników z forum.Amaretto to kostka dobrze prze zemnie znana,którą miałem już kilka krotnie i według mojej opinii jedna z najlepszych wyrzutni w swojej kategorii cenowej,jej efekt jest przepiękny i duży.Reasumując zanosi się na pokaźny i rewelacyjny stuff z twojej strony. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zapowiada się wyśmienicie, zobaczymy co będzie dalej !!!!!!!! Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Bardzo dobra aktualizacja . Jest song jest moc ! Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Małe zamówienie: JW2000 EXCLUSIVE COLLECTION TXB473 MIRAŻ TXB592 SKY BROCADE JW07 Mars x4 FP3 Small x1 Flara Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 19 Listopada 2014 za***iste kostki!!! Efektowne stuffy są najlepsze . Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Stan na 19.11.2014 Wyrzutnie: JW07 Mars 22463 Sternenparade x2 TXB421 Amarreto P7307 Kama JW39 Show of Fireworks TXB592 Sky Brocade JW2000 Exclusive Collection YHW009 Song TXB400 Samum P7610 Kingston Petardy: X6 FP3 Small X1 FP3 Orginal x2 EX1 x2 P1204 Korsarz JC200 Ex5 JX09 Triangle Cracker Prawdopodobnie dojdzie: JW6021 Tajfun JW5020 Show Box SM9858 Guliwer Bombki 100000" i wiele innych dupereli Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Listopada 2014 Kurdee powiem ci że konkretny stuff :christmasexclaim: kostki same konkrety które zrobią ogromne show na niebie brakuje tylko bomb 2" i rakiet porządnych ale myślę że uzupełnisz :christmascool: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Listopada 2014 Fantastyczny stuff.Kilka kapitalnych pozycji.Samum,Song wymiatają.Miraż i Kingston też ok,kątówka o ładnych i interesujących efektach.19tki jedne z najlepszych o tej liczbie strzałów.Amaretto mimo tylko 10 strzałów robi wrazenie.Sporo petard.Stuff jest ułożony z głową.Bedziesz miał mega efekty. :xmas_smile: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Listopada 2014 Jest naprawdę super. Brakuje mi tu jakichś rakiet i moździerzy. Ale jak dojdą jakieś bombki to będzie naprawde wyśmienicie. Jak narazie masz wiele zananych lecz przepięknych wyrzutni o niesamowitych efektach, bardzo dobrze dobrałeś według mnie te kostki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi