CinQuXs 0 Opublikowano 19 Marca 2014 Ja gdy nikt nie patrzy lubie wyjadać gips z zatyczek z petard . A tak na poważnie to lubie jeść wszystko co mi smakuje , jestem typowym smakoszem. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 19 Marca 2014 Koleś ma restauracje http://www.best-seller.waw.pl/ i chce sie czegoś dowiedzieć a wy sobie jaja robicie, macie odnośnik pod jego postami. Osobiście schabowy, filety z kurczaka, frytki, ziemniaki gniecione lub w całości z koperkiem, dużo dużo przeróżnych surówek, jakaś dobra ryba najlepiej filet, placki ziemniaczane i po węgiersku, jakieś dobre klopsy,zupy : ogórkowa, rosół, pomidorówka, latem owocowa, do popicia kompot domowy/sok/cola ew. dla starszych piwo Jestę smakoszę JacuQM Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Ja lubie jeść pierogi, krokiety, bigos, barszcz itd. A z deserów to ciasto drożdzowe i takie tam inne. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 20 Marca 2014 schabowe, pizza, kebab, zupa ogórkowa, pomidorowa, jakis sok owocowy, cola, pierogi z różnymi owocami, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ruskie, frytki, zapiekanki Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 20 Marca 2014 Ja osobiście jestem miłośnikiem kuchni włoskiej Uwielbiam wszelkie spaghetti, pizze, przepadam także za rybami i owocami morza - mmm Lubię również kuchnię orientalną i fast foody Z naszej polskiej kuchni najbardziej lubię schabowego, bigos, krokiety, barszcz i żurek (moja ulubiona zupa). Moje ulubione napoje to Maltis i Pepsi. Cytuj
szymeklks22 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja lubię ostre jedzenie kuchnia meksykańska i włoska polecam Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja lubię to co kolega wyżej oraz schabowego,krokiety,pierogi z kapustą i grzybami lub z owocami i surówki wszelkiego rodzaju, a do picia sok owocowy i cola. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja uwielbiam królika w śmietanie robionego przez mojego tate i pizze domową. Cytuj
Minionek 0 Opublikowano 19 Października 2015 ja kocham gotować więc jem bardzo różnie ale sery w każdej postaci, zupy-kremy no i mięsko w ziołach Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 25 Marca 2017 Jem to co lubię ;3 Lubię normalne polskie dania, ale uwielbiam kurczaka z ryżem i sosem Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 26 Marca 2017 Ty do mnie to napisałeś? A czy widzisz żeby było do Ciebie ? :* tak do Cb Cytuj
Bertbur 0 Opublikowano 5 Września 2017 Ja lubię jeść to, co najciekawsze w kuchni polskiej, hiszpańskiej lub japońskiej. Bigos, paella itp. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Uwielbiam gołąbki,kurczaka,kotlety z kapusty.Oczywiście lubie też słodycze i chipsy.Nie jestem jednak gruby,warze tyle ile trzeba. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 2 Grudnia 2017 krewetki po tajsku ewentualnie w prostym sosie sojowym, kurczak w pięciu smakach, kaczka po pekińsku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi