mpiwowski 182 Opublikowano 2 Września 2007 u mnie 31 grudnia wszystkie fajerwerki już leżą i czekają w domu. A jak je przenoszę to w dużych torbach foliowych, albo torbach podróżnych. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Września 2007 u mnie też jak w domu to gdzieś tam są a na dwór jak wychodze to mam wszystko w siatce foliowej Cytuj
michall 0 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja wszystko mam w szafie ,a jak wychodze biore na rece bo nie mam zawsze zbyt duzo fajerwerków Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja rok temu trzymałem u siebie na piętrowym łóżku a jak wychodziłem na dwór to wynosiłem w pudełkach no i był jeszcze mój brat to w sumie mieliśmy 4 pudła a jak na podwórko postrzelać to biorę w pudełko po butach Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja rakiety trzymam na zrobionym przezemnie stojaku a reszte w szafie Cytuj
Dako 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja biore część w torebke część trzymam w ręku ale cos czuje ze w tym roku wszystko sie nie pomiesci xDD Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja w tym roku planuję 5-6 wyjść na dwór by postrzelać, w różne miejsca będę chodził (mam już upatrzone 3) Na jednym wyjściu będzie odpalany pokaz a na pozostałych 4-5 będą odpalane po kolei wyrzutnie (im bliżej północy tym większe będę strzelał).Wszystko będę przenosił w dużych foliowych torebkach i torbach podróżnych. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja fajerwerki trzymam w pudle i potem strzelam po kolei Cytuj
TowdiPL 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 JA zakupione fajerwerki przechowuje w szafce Tam bezpiecznie :twisted: A przed godzina "0" wynosze je w pudełku (głównie wyrzutnie i kilka rakiet) Cytuj
michalq 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja zawsze torba foliowa taka nieduza, teraz to raczej mi sie niezmiesci to wezme reklamowke z netto albo lidla, Cytuj
gojat 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 w tamtym roku trzymałem w szufladzie a w tym też będą w szufladzie ale tylko co poniektóre Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja zawsze układam je na półce (robie wystawę :grin: ) a kiedy wychodzę to mam je w kartonie Cytuj
moris69 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja w kartonie (dużym) po telewizorze 42 Calowym. W ciepłym i suchym miejscu!!!! Przed pokazem wychodze o 23:30 wbijam rurkę i robię miejsce na batarerie itp. A po bateriach pustych wkłądam kilka rakiet złączonyc ze sobą lontem i pokaz fajny Cytuj
Tele 0 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Ja zaraz po zakpie wrzystko w reklamuwce niosę do mojego pokoju i robie przegląd ( czy sprzęnt nie jest zabardzo wilgotny i nie uszkodzony, czy mam wszystko itd. ) ewentyalnie reperuje przyklejam głowice do rakiet itd. Kiedy sie upewnie ,że wszystko cacy to robie transport do darażu w pobliżu kaloryfera . W dzień sylwka wszystko idzie do kotłowni w pobliżu drzwi i zostaje sortowane na efekty( duży , średni , mały ) godzinie 23 : 55 wszystko wynoszę z kotłowni na pole bo tam mam mój teren pokazu . Wszystko przenoszone jest w pódłach najczęściej po cukrze lub mące . A o 24 jest piękny pokaz . :mrgreen: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja trzymam w barku... :mrgreen: i często mam pódełka po butach jak się tam mieszczą takie drobiazgi wkładam je i wsadzam do szuflady czasem zmieszczą sie tam mini rakietki Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Ja w kartonie w piwnicy. W piwnicy? A fajerwerki nie robią się wilgotne? Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Ja sobie specjalnie na tą okazje pokój posprzątałem i zostawiłem całą półkę wolną ... mam nadzieje że nie będzie za mała Cytuj
mireck 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ja je trzymam koło łużka.A jak idziemy odpalać no to zazwyczaj w siatce lub w dwóch. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi