TowdiPL 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Jednak pomyślałem i zmienilem miejsce w którym bede przetrzymywał fajerwerki :twisted: Wszystkie wyrzutnie i petardy oraz moździerze bedą w zamykanej szafce a zestaw FESTIVAL tutaj bedzie problem :evil: ale chyba dam na szafke Cytuj
pepi 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja nie kubuje bardzo dużo petard itp. więc petardy i take małe żeczy to do małej raklamówki ładuje a baterie i rakiety(jak mam)to w pod pache biora i wychodze :razz: :lol: Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ja też zmieniłam miejsce z barku na szafę, bo ciocia z USA słodycze przysłała i wszystko do barku poszło... Cytuj
Fear 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ostatnio zmieniłem miejsce trzymania fajerwerków, ze względu że coś dziś kupie sobie i się nie zmieści zrobiłem sobie własną ręczną szafkę, z paru pudełek i umocnienia drewnianego na dole a na górze metalowego, gdy byłem małym gnojkiem ciągle się tak bawiłem dziś jak wszystko kupie dam foto Cytuj
maki99 0 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja trzymam w szufladzie i na szafie (aaaaaargh spaaaaada :roll: :neutral: Cytuj
?ukasz9312 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja wszystkie fajerki trzymam w szafce,ktora jest w komplecie z meblami :roll: .Wszysciutko mi sie tam miesci co mam i na szerokosc i na wysokosc ,nawet Bazooka by sie zmiescila :grin: : Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Przy szafie koło łóżka w moim pokoju ale ojciec miał mi karton załatwić to jak będe miał karton to tam je wsadze. Cytuj
Ronaldinho 0 Opublikowano 28 Grudnia 2007 W mojej skryjówce już brakuje miejsca więc albo znajdę nową albo już nic nie kupie. Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Wszystkie połączone wyrzutnie, rakiety, fontanny, moździerze trzymam na sklejce w piwnicy już gotowe do wystrzału :> A szelki narazie jeszcze stoją w kartonie u mnie w pokoju bo nie z kończyłem stojaka do rur...Zdjęcia wszystkiego dam po sylwestrze... Powód: nie lubię jak ktoś papuguje za mną a nie mało tu takich. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 28 Grudnia 2007 Ja cały stuff trzymam w kartonie, który stoi w pokoju. FOTKAKarton z zawartością waży niecałe 20 kg, ale na szczęście mieszkam na parterze i mam blisko do miejsca strzelania, więc przepukliny nie dostanę Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja fajerwerki trzymam w skryjówce pomiedzy łóżkiem a szafą, a przed 24:00 wynosze je w reklamówkach. Moze zrobie tak jak wy wynosząc w pudelkach po butach itd. Cytuj
Tele 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ja jesze do wczoraj trzymałem w zejśu do pywnicy jest tam 1.5 metrowa szczelina między murem , a kominem , z teraz na sylwka zrobiłem tak :Wziołem : :arrow: Cały stuff :arrow: 2 wiadra :arrow: Kawałek srarego blatu położyłem dwa wiadra w odledłości 0.5 m od siebie nato blati mam super płke na stuff trzymam to pod schodami do puwnicy, jest tam ciepło niema wilgoci , światło i łatwe wyjśie na zewnącz po obu stronach podwóraka :mrgreen: Pięknie to wygląda , ale jutro o 23 :40 Będzie masakraP.S. nawet pikolaki w rządku poukładane ( wiadomo nuda w hacie ) Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 19 Lipca 2008 w domu trzymam w szafie, a jak jestem na dworze w sporej torbie foliowej Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 ja trzymam fajerwerki na sylwka w domu a 31 grudnia przenoszę je do przedsionka, kiedy się skończy jedna biegne po drugą Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Oczywiscie jak wielu z was fajerwerki trzymam w miejscu calkowicie dla nich biezpiecznym a dokladniej zdala od mojej mamy ;p oczywiscie ze drobnostki trzymam na widoku do zabawy ;] Cytuj
wujo 0 Opublikowano 25 Lipca 2008 ja mam 3 wielkie lustrzane szafy w pokoju i fajerwerki trzymam w jednej z nich bo w 2 pozostałych nie ma miejsca.myślałem nad stworzeniem małej szopy w ogrodzie ale w zime jest wilgotno itp. Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Oczywiscie jak wielu z was fajerwerki trzymam w miejscu calkowicie dla nich biezpiecznym a dokladniej zdala od mojej mamy ;p oczywiscie ze drobnostki trzymam na widoku do zabawy ;] U mnie kazdy w domu wie jakie mam hobby Mozna przywyknąć. Cytuj
^^Silas^^ 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 w sumie masz racje ale jakos u mnie mama nie toleruje takiego czegos ja fajerweki .Dlatego trzymam w ogleglosci ;] a pozatym rodzinka lubi cos podbierac (siostra) Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 27 Lipca 2008 Gdzie trzymam?W kredensie...A na dworze do miejsca odpalania nie jest daleko, noszę je ze schodów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi