adam 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 gówno prawda :roll: zeby wybuchly trzeba ognia a nie samego ciepla grzejnika Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ostrożności nigdy za wiele : Zawsze lepiej spokojnie spać niż myśleć że zaraz chupa ma pójść z dymem, choć ryzyko jest minimalne. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja też zawsze na stoliku w pokoju trzymam, że jak wstaję to mnie witają. Ja tak nienawidze... wstaje patrze i tu ooo fajerwerki i odrazu ooo sylwester ooo a kiedy jest sylwester? ooo kur*a tylko 30 dni -.- więc wole o nich nie myślec i ich nie widziec to je na wysoką szafe dałem Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja ma zawsze ładnie ułożone na stoliku... I potem tylko wynosze to co chcę Przeważnie wynoszę w rękach Cytuj
MpT 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja petardy i art. różne w jakimś małym pudełku np. po butach.Rakiety i rzymskie leżą na półce.A wyrzutnie również w jakimś większym pudełku. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 21 Grudnia 2010 A ja w tym roku wszystko mam pochowane w szufladach. Nawet kostki. Im mniej na widoku tym lepiej akurat w tym roku Cytuj
rademenes95 3 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja wszystko do sylwka co kupie trzymam u babci ;d Bo gdybym mial to w domu to by do sylwestra nic nie zostało ;d Cytuj
mateusztg 0 Opublikowano 22 Grudnia 2010 ja w domu to trzymam w szafie a jak wychodze szczelać to pakuje to w torby podróżne. Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Petardy i inne w pudełku,wyrzutnie obok pudełka,rakiety obok wyrzutni,a wszystko obok szafki ^^ Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ze względu na niską szafe trzymam właśnie na niej sprawdzone miejsce Służy mi co roku Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 16 Maja 2011 Stuff trzymam w piwnicy, bo w mieszkaniu by się nie zmieścił w tym roku wyszło tego 8 czy 9 kartonów. Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja wszystko do sylwka co kupie trzymam u babci ;d Bo gdybym mial to w domu to by do sylwestra nic nie zostało ;d tak samo jak ja chociaż babcia mieszka obok to i tak ogranicza cie to troszkę xD Cytuj
Ad WróGost 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja to mam w pudle tak jak przyszły tak leżą tylko sprawdzam czy wszystko jest i leży to wyszstko w pudle i czeka na 31 gru. Cytuj
kubix101 1 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Najczesciej leza w szafie. A gdy ide postrzelac przed 24 to plecaka lub do siatek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi