adam 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 gówno prawda :roll: zeby wybuchly trzeba ognia a nie samego ciepla grzejnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ostrożności nigdy za wiele : Zawsze lepiej spokojnie spać niż myśleć że zaraz chupa ma pójść z dymem, choć ryzyko jest minimalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baster88 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja trzymam tak moje fajerwerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ja też zawsze na stoliku w pokoju trzymam, że jak wstaję to mnie witają. Ja tak nienawidze... wstaje patrze i tu ooo fajerwerki i odrazu ooo sylwester ooo a kiedy jest sylwester? ooo kur*a tylko 30 dni -.- więc wole o nich nie myślec i ich nie widziec to je na wysoką szafe dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Ja ma zawsze ładnie ułożone na stoliku... I potem tylko wynosze to co chcę Przeważnie wynoszę w rękach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK 11 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 już jest specjalna szafeczka , cała pusta narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 ja trzymam tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MpT 0 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja petardy i art. różne w jakimś małym pudełku np. po butach.Rakiety i rzymskie leżą na półce.A wyrzutnie również w jakimś większym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 A ja w tym roku wszystko mam pochowane w szufladach. Nawet kostki. Im mniej na widoku tym lepiej akurat w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rademenes95 3 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja wszystko do sylwka co kupie trzymam u babci ;d Bo gdybym mial to w domu to by do sylwestra nic nie zostało ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztg 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 ja w domu to trzymam w szafie a jak wychodze szczelać to pakuje to w torby podróżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyma45 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja trzymam już od kilku lat pod choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek4242 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Petardy na półce, a wyrzutnie na górze na szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wszystko na półce ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrArlo12FirefoksFan 1 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Petardy i inne w pudełku,wyrzutnie obok pudełka,rakiety obok wyrzutni,a wszystko obok szafki ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubaguzik 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Petardy na biurku, a reszta pod łóżkiem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ze względu na niską szafe trzymam właśnie na niej sprawdzone miejsce Służy mi co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi 0 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja trzymam w piwnicy pod schodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin839 2 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Ja trzymam w szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz87 1 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Stuff trzymam w piwnicy, bo w mieszkaniu by się nie zmieścił w tym roku wyszło tego 8 czy 9 kartonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
show of fireworks 0 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja wszystko do sylwka co kupie trzymam u babci ;d Bo gdybym mial to w domu to by do sylwestra nic nie zostało ;d tak samo jak ja chociaż babcia mieszka obok to i tak ogranicza cie to troszkę xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrychFire 109 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ja trzymam w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moherowy25 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ja w pudełku po kozaczkach mojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ad WróGost 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja to mam w pudle tak jak przyszły tak leżą tylko sprawdzam czy wszystko jest i leży to wyszstko w pudle i czeka na 31 gru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix101 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Najczesciej leza w szafie. A gdy ide postrzelac przed 24 to plecaka lub do siatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi