Pawex122 0 Opublikowano 22 Grudnia 2011 w tym roku troche mniej więc na szafie i na meblach (u góry) Cytuj
Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na chwilę obecna wszystko stoi wyłożone pod ścianą. W przeciwieństwie do roku poprzedniego, w tym niech mój zestawik cieszy moje oczy i budzi mieszane uczucia u innych. Cytuj
Naopak 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Wyrzutnie i petardy na półce, a rakiety i rzymskie ognie w pudełku na szafie. Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kiedyś w szawce. Ale teraz się nie mieści więc w kartonach w których przyszło i leży w pokoju Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kiedyś szafka lub na podłodze, teraz gdy stuff jest większy to tylko komórka ;/ a tak lubie codziennie spojrzeć sobie na stuff .. Cytuj
lubinek 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Na szafie w pudle - w fajnym zielonym plastikowym pudle hehe Cytuj
TenYearsFan_?DZ 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 U mnie generalnie gdzie jest miejsce, ale od paru lat najczęściej , na parapecie, nad kaloryferem. Ewentualnie Szafka. Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 29 Grudnia 2011 U mnie w pudla koło grzejnika żeby nie były wilgotne Tylko tam volume nie podkręcaj za mocno na "suszenie". Ja trzymam na regale wysoko, bo tam ciepłe powietrze Cytuj
FireworksMaster 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Kiedyś w szawce. Ale teraz się nie mieści więc w kartonach w których przyszło i leży w pokoju Jak może się nie mieścić w kartonach w których przysłano to do ciebie jak obsługa sklepu musiała to jakoś zapakować, ba! nawet wypełnienie musiało być żeby nic nie latało w środku... Nie rozumiem. Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 29 Grudnia 2011 ja wypakowałem wszystkie fajerwerki i zrobiłem fote i znowu w kartony wsadziłem i koło lóżka mi leżą :D Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Jak może się nie mieścić w kartonach w których przysłano to do ciebie jak obsługa sklepu musiała to jakoś zapakować, ba! nawet wypełnienie musiało być żeby nic nie latało w środku... Nie rozumiem. Pewnie hałas o to, że dokupił też w punktach stacjonarnych i dorzucał do kartonó i teraz się nie mieszczą. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 21 Lipca 2012 Hihihi mam takie fajnie miejsce pod łóżkiem a jak mi nie wejdą to do szafy za ubrania i potem można skorzystać w ciągu roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi