Maaciek 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Ja akurat 3mam pod choinką Jednak z roku na rok jest coraz więcej i trzeba będzie zmienic tradycje Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 30 Listopada 2012 Długo przed sylwestrem to jakieś pierdółki trzymam w skrzynce drugo wojennej na amunicje Ale już gdy stuff coraz większy to w szafie Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Przy piecu, żeby było im ciepło Mądre .. Ja trzymam w szafce, a 30 grudnia wyjmuję i ustawiam sobie przy ścianie i ostatnia fotka Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 30 Listopada 2012 Jak może się nie mieścić w kartonach w których przysłano to do ciebie jak obsługa sklepu musiała to jakoś zapakować, ba! nawet wypełnienie musiało być żeby nic nie latało w środku... Nie rozumiem. Wiem , że to było dawno ale jak byś przeczytał dokładnie o co chodzi, to byś wiedział, że nie mieści mu się do szafki.. Cytuj
WojtekPirotechnik 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 W pokoju u siebie, za łóżkiem Bezpieczne miejsce ;-) Cytuj
TheFireWorksManiac 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Trzymam sobie w szopie z grabiami, haczkami itp, podobno jak zawilżeją fajerwerki to mają lepszy efekt :) Cytuj
Lob 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Podobno jak zawilżeją fajerwerki to mają lepszy efekt :)/> Chyba raczej nie odpalą jak będą wilogtne O.o ...@TOPICTrzymam w pokoju w kartonie co mi tam ^^, jest sucho i w miare zimno . Cytuj
OWEN*PZN 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Na szafce, która znajduje się w przedpokoju. w kartonie obok szafy i pod łóżkiem Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 W tym roku , jak zwykle piro do kartonu w którym przyszło , i do szafy Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja piro trzymam albo w łóżku albo na półce endriu123457 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi