abuk 30 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Bardzo ładna smyczka. Dobre materiały, eleganckie wykonanie, nie wiem co niektórym mogło w nich nieodpowiadać... ja osobiście szczerze polecam Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Panowie i Panie Zostało parę smyczy kto chętny pisać PW Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Odgrzewam kotleta Kto chętny na smycze pisać zostało kilka sztuk. Cytuj
piotrm 2 Opublikowano 3 Października 2014 Cooli znajdzie się 8 szt smyczy? Potrzebuje na upominki. Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Października 2014 Jasne że się znajdzie. Jak tylko będę jechał w twoje strony to zabiorę i podrzucę Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 15 Października 2014 Zostały ostatnie smycze jak coś. Więcej z mojej strony nie będzie. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 4 Listopada 2014 Pewnie Dobrze, że coś się pojawiło. Wróciłem :xmas_biggrin: Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Pewnie ;)/> Dobrze, że coś się pojawiło. Wróciłem :xmas_biggrin:/> Ile ja się do ciebie napisałem pw i smsów. Gdzieś był jak cię nie było Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 19 Listopada 2014 Ostatnie smycze okazja 5 zł sztuka i 2 zł przesyłka ktoś chętny? Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 30 Listopada 2014 Kupiłem pare miesięcy temu kilka sztuk. Doskonale się spisują, mimo iż używam ich cały czas. Polecam, dobra jakość JacuQM Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Jak by ktoś jeszcze chciał to parę zostało. Sezon się zbliża więc taka smycz to fajny prezent Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Polecam te smyczki. Sa wykonane jak należy, a logo forumfajerwerki dobrze widoczne Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Super smycz dobrze wykonana w bardzo fajnym kolorze jak dla mnie i sliska w dotyku :xmas_laugh: 10/10 Cooli może teraz bluzy? Zapalniczki? Kubki? :xmas_happy: Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Można płacić Paypalem ?:)/> Jasne że można na PW napisze ci meila Cytuj
Cooli 4 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2014 Informuję, że smycze można kupić tylko do końca roku. Później oddaje na cele dobroczynne dla znajomych dzieciaków. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jakiś czas temu dotarły do mnie smyczki od Cooliego i muszę powiedzieć, że prezentują się fajnie W miły sposób przypominają o forum, tak więc polecam! Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Posiadam smyczke do dzisiaj używam i nadal jest taka jak za czasów nowości. Polecam :christmasexclaim: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 17 Grudnia 2014 do konca roku smycz kosztuje 3 zł + 2 zł przesylka GG: 2448540 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi