przemo312132 14 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zazwyczaj to strzelam na ulicy o wymiarach około 4m szerokości i długiej no, długiej xD Albo w niewielkim ogrodzie ;/ Trzeba to jakoś zmienić Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja strzelam na małej ulicy gdzie zawsze kilka osób też strzela, ale mi to nie przeszkadza bo nie robię pokazów i trochę miejsca tam dla mnie jest :xmas_happy: Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 11 Listopada 2013 Ja mam przed domem takie średniej wielkości pole, na którym ziemia jest w miarę równa (fajnie gra się w piłkę w lecie ). Jest na niewielkim wzniesieniu, więc o północy widzę pasmo wystrzałów z całego miasta. Dodatkowo po dwóch stronach mojej miejscówki stoją budynki od których fajnie odbija się dźwięk, więc także akustykę mam znakomitą. Nikt oprócz mnie tu nie strzela, bo teren prywatny Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja jak zawsze na podwórzu. Jest ciemno i wszystko ładnie wygląda, a na ulicy są latarnie więc wulkany, fątanny już nie wyglądają tak samo. :xmas_smile: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 W ogrodzie, mam duży mało drzew więc tam najlepiej. Cytuj
Camel 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 na drodze przed domem z 15-20 m a petaradmi chodze po miescie i napieprzam gdzie tylk osei da xd Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 1 Grudnia 2013 ja to rakietkami i petardami przed 00:00 strzelam na podwórku a wyrzutniami i całą resztą o 00:00to strzelam na drodze przed domem Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja w tym roku muszę poszukać nowej miejscówki bo mieszkam na drugim końcu miasta . Co roku strzelałem albo przed blokiem albo za nim. Cytuj
mateyek24 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 A petardy odpalacie obok domu czy raczej idziecie w jakieś zaciszne miejsce? Cytuj
Belick 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja po południu wychodzę z petardami i strzelam po całym osiedlu, zaś o północy idę na boisko, które znajduje się między blokami i stamtąd strzelam to co na finał. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 3 Grudnia 2013 ja strzelam koło domu na trawniku lub na polnej drodze Cytuj
fireshot 0 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ja petardami i innymi pierdołami strzelam gdzie się da, a reszta leci w góre na ulicy przed domem. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 (edytowane) Petardami to będę chodził po mieście i strzelał gdzie się da a reszta to na ścieżce rowerowej jakieś 50m od mojego bloku Edytowane 10 Listopada 2014 przez Cooli pisownia Cytuj
Galfarion 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Petardami chodzę z kolegami i strzelam gdzie się da , a wyrzutnie to najczęściej na boisku albo na ulicy Cytuj
SztukMagik 0 Opublikowano 8 Grudnia 2013 Ja najczęściej mam 3/4 petard więc chodze z kolegami po całym mieście i strzelamy Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 25 Października 2014 Oo ja to zawsze strzelałem na ulicy gdzie z jednej i z drugiej strony są domy , niestety w ostatniego sylwestra miałem no nie mało fajerwerek .. a wiec strzelałem prawie bez przerwy wreszcie sąsiedzi się wkurzyli , tak więc muszę się przenieść na podwórko lub jeszcze dalej Cytuj
PyroPiotr 0 Opublikowano 25 Października 2014 Od 15 do 20 strzelam petardami i innymi pierdolami a o 22 sobie idę,parę szelek parę rakiet a o 24 wyrzutnie i rakiety A tak ogólnie na osiedlu strzelam Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja mam bjutiful dzialeczke i tam strzelam moze dam zdjecie Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 21 Listopada 2014 Ja w Bydgoszczy mam problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca. Mieszkam na Wilczaku i nie mogę się tu odnaleźć mieszkam od roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi