Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zazwyczaj to strzelam na ulicy o wymiarach około 4m szerokości i długiej no, długiej xD Albo w niewielkim ogrodzie ;/

Trzeba to jakoś zmienić

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja strzelam na małej ulicy gdzie zawsze kilka osób też strzela, ale mi to nie przeszkadza bo nie robię pokazów i trochę miejsca tam dla mnie jest :xmas_happy:

Opublikowano

Ja mam przed domem takie średniej wielkości pole, na którym ziemia jest w miarę równa (fajnie gra się w piłkę w lecie :) ). Jest na niewielkim wzniesieniu, więc o północy widzę pasmo wystrzałów z całego miasta. Dodatkowo po dwóch stronach mojej miejscówki stoją budynki od których fajnie odbija się dźwięk, więc także akustykę mam znakomitą. Nikt oprócz mnie tu nie strzela, bo teren prywatny :)

Opublikowano

na ulicy :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jak zawsze na podwórzu. Jest ciemno i wszystko ładnie wygląda, a na ulicy są latarnie więc wulkany, fątanny już nie wyglądają tak samo. :xmas_smile:

Opublikowano

Różnie , najczęściej na boisku i parkingu .

Opublikowano

na drodze przed domem z 15-20 m a petaradmi chodze po miescie i napieprzam gdzie tylk osei da xd

Opublikowano

ja to rakietkami i petardami przed 00:00 strzelam na podwórku a wyrzutniami i całą resztą o 00:00to strzelam na drodze przed domem :fireworks:

Opublikowano

Ja w tym roku muszę poszukać nowej miejscówki bo mieszkam na drugim końcu miasta :D. Co roku strzelałem albo przed blokiem albo za nim.

Opublikowano

A petardy odpalacie obok domu czy raczej idziecie w jakieś zaciszne miejsce?

Opublikowano

Ja po południu wychodzę z petardami i strzelam po całym osiedlu, zaś o północy idę na boisko, które znajduje się między blokami i stamtąd strzelam to co na finał. :)

Opublikowano

Ja przed domem na chodniku :)

Opublikowano

Ja petardami i innymi pierdołami strzelam gdzie się da, a reszta leci w góre na ulicy przed domem.

Opublikowano

Nikt nie ma pretensji o to że strzelacie na osiedlu?

Opublikowano (edytowane)

Petardami to będę chodził po mieście i strzelał gdzie się da a reszta to na ścieżce rowerowej jakieś 50m od mojego bloku

Edytowane przez Cooli
pisownia
Opublikowano

Petardami chodzę z kolegami i strzelam gdzie się da , a wyrzutnie to najczęściej na boisku albo na ulicy :)

Opublikowano

Ja najczęściej mam 3/4 petard więc chodze z kolegami po całym mieście i strzelamy :)

Opublikowano

Mam podwórko to strzelać mogę do woli. :xmas_happy:

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Oo ja to zawsze strzelałem na ulicy gdzie z jednej i z drugiej strony są domy , niestety w ostatniego sylwestra miałem no nie mało fajerwerek .. a wiec strzelałem prawie bez przerwy wreszcie sąsiedzi się wkurzyli , tak więc muszę się przenieść na podwórko lub jeszcze dalej :biggrin:

Opublikowano

Od 15 do 20 strzelam petardami i innymi pierdolami

a o 22 sobie idę,parę szelek parę rakiet a o 24 wyrzutnie i rakiety ;)

A tak ogólnie na osiedlu strzelam :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam bjutiful dzialeczke i tam strzelam moze dam zdjecie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w Bydgoszczy mam problem ze znalezieniem odpowiedniego miejsca. Mieszkam na Wilczaku i nie mogę się tu odnaleźć mieszkam od roku.