witus 0 Opublikowano 2 Września 2007 Cóż, nie znalazłem podobnego tematu, więc sam postanowiłem założyć.W tym temacie możemy opisywać i wstawiać zdjęcia miejsc, w których strzelamy fajerwerki Ja z reguły zawsze strzelam przed bramą mojego podwórka - jest tam dobre, równe podłoże oraz studzienka, na której dobrze jest postawić wyrzutnie Obok co prawda są tory kolejowe, ale nie ma kabli, bo pociąg dawno tam nie jeździ (choć czasem taka starodawna ciuchcia przejedzie). Załączam również fotki: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Września 2007 Ja swoje fajerwerki w tym roku będę odpalał w różnych miejscach. Jedno będzie na boisku, tam polecą największe. Drugie w parku, a trzecie na górce najbardziej widowiskowe dla ludzi bo jestem wtedy otoczony blokami i wieżowcami. Fotki dam w najbliższym czasie.Witus bardzo ładne fotki, ale wyrzutnie też obstawiaj cegłami. Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 2 Września 2007 ja strzelam obok bloku....na takim placyku zabaw starym, gdzie już prawie nic nie ma tylko mury betonowe jestem otoczony też blokami wiec mam sporo widzów zdjęć nie mam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Września 2007 Ja zawsze strzelałem przed kamienicą, ale w tym roku aldik zajął to miejsce więc trzeba będzie się gdzieś przenieść. Pytanie tylko gdzie? :neutral: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 3 Września 2007 Ja w tym roku bede strzelał na działce tam nie mam zbytnio widzów jak i w ogole oprócz rodziców i sąsiadów bo nie mieszkam w bloku za to mam własy teren który mi nikt nie może zająć stare miejsce juz sie do strzelanie nie nadaje bo za duzo kabli telefonicznych drutów i różnych innych rzeczy takich jak mój dom :-( Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 5 Września 2007 Ja chyba pójdę z kolegami na tzw. "Łysą górę".Mamy stamtąd widok na pół Gdyni i do tego fajne echo przy achtungach :twisted: Tylko trzeba przyjść wcześniej i wyrównać teren dla Circoblitzów, bo wszędzie pełno piachu...no i wyrzucić innych ludzi, którzy tam przyjdą :twisted: Tylko nie wiem czego użyć do ich wyrzucenia... łopaty? Prochu czarnego? A może heksogenu, jak myślicie?EDIT: w niedzielę na zakończeniu wakacji widzieliśmy reflektory z Sopot Festiwalu :mrgreen: Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 7 Września 2007 Ja chyba pójdę z kolegami na tzw. "Łysą górę".Mamy stamtąd widok na pół Gdyni i do tego fajne echo przy achtungach :twisted: (...) Na zdjęciu miejsce prezentuje się bardzo fajnie :smile: Na pewno szelki, rakiety byłby lepiej widoczne niż ze zwykłego podwórka / betonu przed blokiem Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Września 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 23 Września 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg Fajne miejsce :smile: Wszyscy w blokach widzą co strzelasz A nie przeszkadzają Ci inne osoby, które też tam strzelają :?: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Września 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg Fajne miejsce :smile: Wszyscy w blokach widzą co strzelasz A nie przeszkadzają Ci inne osoby, które też tam strzelają :?: Kamil i na dodatek masz jeszcze te ściany ochronne żeby się móc gdzie schować :mrgreen: Też mi się to miejsce podoba. Ludziom prawie ogień na balkony wpada :mrgreen: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 23 Września 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg Nie ma to jak swoja własna prywatna posesja :razz: Jak sobie coś przygotujesz to masz pewność, że nikt Ci tego nie popsuje Mi by sie tak między blokami nieswojo strzelało, no ale w sumie to każde miejsce jest dobre Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 23 Września 2007 ja mieszkam na wiosce i wraz z domem mam 0,5 hektara, przy czym z jednej strony mam parę domów, a drugiej pola... ale i tak sylwestra spędzam w mieście, ale i tak w tym roku mam zamiar wziąć tylko dwie wyrzutnie: zwykłą explodera i z rzymskich ogni... ogólnie to lajt :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Września 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg Fajne miejsce :smile: Wszyscy w blokach widzą co strzelasz A nie przeszkadzają Ci inne osoby, które też tam strzelają :?: Tam mało ludzi strzela, a jeżeli już to taki jeden gościu z kumplami z mojego bloku, ale jest dużo miejsca wiec każdy znajdzie coś dla siebie :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 23 Września 2007 Kamilegionista zawaliste miejsce do strzelania :-) też bede miał w tym roku fajne ale niestety nie tyle widzów będę miał :-( Cytuj
michall 0 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja mieszkam na wsi także mam miejsca bardzo duzo.Ale mam takie jedno miejsce , na lekkim wzniesieniu, fajne echo,wszyscy wszystko widzą. :razz: :razz: Cytuj
Gość Felix Opublikowano 6 Listopada 2007 Zdjęcie zrobione przed chwilą z mojego okna tu strzelam:http://img292.imageshack.us/my.php?image=s5030948yd7.jpg czy to nie jest ursynów ? ja tez mieszkam w wawie a strzelam u siebie na podwórku najlepiej :razz: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 oto miejsce, z którego strzelam w tym roku:http://img519.imageshack.us/img519/7318/304700020001ls6.jpgto najmniej ludzi strzela (nikt) a widok na inne jest najlepszy, wszystko widać a i nie dawno był "remont" chodnika i jest prościutko... zdjęcie z mojego okna Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja teraz musze chodzić strzelać 100 m. dalej bo na przeciwko mojego domu pobudowali szeregowce :cry: Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 ja w tym roku idę strzelać na boisko takie piaskowa a w zeszłym to strzelałem w ogrodzie. Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ten temat był w tamtym roku, ale jest dośc ciekawy żeby do niego wracac:)No więc ja będe w tym roku ostrzeliwał z drogi naprzeciwko mojej chałupy. Jest tam też sad ( a raczej był) w którym można się schronic przed wiatrem (tak jak w tamtym roku), gdyż miejsce to jest sporo niżej połozone niż droga i do tego postawiony jest tam taki betonowy płot . Tak ogólnie to muszę uspawac sobie rurki ze stojakami na rakietki P.S.Witus, a ta studzienka to będzie cuś w rodzaju schronu? Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja tam wychodzę z całą ekipą na plac zabaw żeby ludziska z bloku mogli podziwiać :mrgreen: Cytuj
Dako 1 Opublikowano 28 Listopada 2007 Ja tam strzelam pod blokiem przy ślizgawce jak będe miał czas to zrobie zdjęcie i wrzuce;p Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 A ja strzelam u siebie na ogrodzie tylko nie wiem czy w tym roku mój zestawik nie uszkodzi jakiś domów bo to są bliźniaki oddzielone płotem. DO mojego domu z ogrodu mam jakieś 7m odległości troche mało ale cóż. Tamtego sylwka wyszedłem na ulice to sąsiad taki noobek z korsarzami o 00:00 wyskoczył lol <> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi