Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla psa nawet piccolak jest jak achtung dla człowieka, więc pomyśl czy Ty nie zwariowałbyś i nie ganiał przez pół wioski jakby takim achtungiem oberwał. Szczególnie że psy w zwyczaju nie mają puszczania fajerwerków :lol:

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Dla psa nawet piccolak jest jak achtung dla człowieka

Uszy przeciętnego psa są 7x wrażliwsze niż człowieka, a niektórych nawet bardziej. To dlatego zawsze mówi się o tym, żeby przed sylwestrem psom podaje się środki uspokajające albo zamyka w jakichś pomieszczeniach.
Opublikowano

czy ja mowie ze on ganial za nami na sylwestra? poza tym niemusial podbiegac do picolaka jak ten byl ok.12 metrow od niego :roll:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja strzelam fajerwerkami

O godzinie 0.00 to strzelam na bulwarach na przeciw mojego bloku chodnik równy i wogóle

A tak petardami itp i przed godziną 0.00 to strzelam na osiedlu na boisku pod domem gdzie popadnie :twisted:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja strzelam na boisku najlepiej zawsze tam ktos jest i duzo miejsca

Opublikowano

ja na podwórku i na ulicy ;] mieszkam na osiedlu więc spoko xD

Opublikowano

Połowe stuffu wywalam z rodzinką przed domem a połowe z kumplami na osiedlu. :mrgreen:

Opublikowano

ja strzelam petardami typu k0201,k0202,k0203 i czasami k0204 (ale przy tych to sie już sąsiedzi szczepią):) (to mój widok z okna http://img148.imageshack.us/my.php?image=dscn2713hw5.jpg resztę stuff wystrzelę za ciepłownią nikt tak nie chodzi nikt nie strzela bo wkurzają mnie ludzie którzy specjalnie koło mnie strzelają i mnie drażnią i się wydzierają że łał i inne a chce nagrać fil więc musi być cicho He
pozdro

Opublikowano

Ja mam własne podwórko więc strzelam za domem około 40-50 metrów od domu.

Opublikowano

Ja strzelam przed swoim domem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja zawsze strzelałem przed domem i na podwórku sąsiadki spora przestrzeń ale w tym roku szykuje sie kupno pierwszego fan-shape'a więc pewnie pójde na boisko albo gdzies indziej :P

Opublikowano

Ja również strzelam przed domem.Możliwe że w tym roku zmienie miejscówkę ale wątpie koło siebie mam dużo wolnej przestrzeni więc jest OK :grin:

Opublikowano

Ja mieszkam w polach więc mam gdzie strzelać :wink:

Opublikowano

Ja ładuję stąd:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a4b02b0d30f58ff.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b69afa365dbba886.html

Z każdej strony są budynki więc widownię mam sporą. Ale teraz kupuję B8 i się trochę obawiam czy nie za mało nieba mam :twisted: . Myślę gdzie by tu zmienić miejscówkę ale nie mam za bardzo gdzie. :roll:
Na tym piasku przy murku ustawię Euro paletę i z niej odpalę.

Opublikowano

Na oko nie masz tak mało przestrzeni ale ona chyba pod bardzo ostrym kątem strzlea nie? (b8)
offtop: Nagraj koniecznie film na żywo tylko nie zrób za duźego zoomu (tak jak FM) ani za małego :mrgreen:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja puszczam na ulicy.Fajny równiutki asfalt.A samochody tam w nowy rok nei przejezdzaja ^_^

Opublikowano

Ja strzelam po całym osiedlu a w tym roku z rana troszkę na osiedlu a resztę na działkach :razz: oj będzie się działo

Opublikowano

W tym roku ok 22.00 wyjdę na plac i postrzelam wyrzutniami fontannami itp.
Około 24 będę strzelał rakietami z balkonu bo będę ich miał bardzo dużo :mrgreen:

Gość Felix1
Opublikowano
W tym roku ok 22.00 wyjdę na plac i postrzelam wyrzutniami fontannami itp.
Około 24 będę strzelał rakietami z balkonu bo będę ich miał bardzo dużo :mrgreen:

Z balkonu ? Głupi jesteś ? I co pod kątem będziesz walił w innych ?

ja strzelam na podwórku
Opublikowano

Co ty gadasz?? Balkon pod niebem mam więc rurka do rakiet pod kątem 90' będzie. I jak w innych jak na 4 piętrze mieszkam, a na przeciw mam park 600 lecia i do najbliższego bloku 200m jest :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: