MacieJ 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Co ty gadasz?? Balkon pod niebem mam więc rurka do rakiet pod kątem 90' będzie. I jak w innych jak na 4 piętrze mieszkam, a na przeciw mam park 600 lecia i do najbliższego bloku 200m jest :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Tez kiedyś strzelałem z balkonu , i to nie pod gołym niebem :grin: wbijałem rakietki w doniczki . Cytuj
Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja se strzelam na tym boisku http://img504.imageshack.us/img504/9933/pa100204hl5.jpg po blokach patrząc , strzelam : Słoneczny , Zielone , Warszawska ? :razz: Ja po południu chodzę z kumplami i strzelam po osiedlu , a o północy pod blokiem . Towarowa!! os. Piasta oczywiście Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja se strzelam na tym boisku http://img504.imageshack.us/img504/9933/pa100204hl5.jpg po blokach patrząc , strzelam : Słoneczny , Zielone , Warszawska ? :razz: Ja po południu chodzę z kumplami i strzelam po osiedlu , a o północy pod blokiem . Towarowa!! os. Piasta oczywiście Nie pomyślałem ;p NOWE MIASTO WITA Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Przed Sylwestrem to czasem z balkonu małe rakiety lub piccolo do ogródka sąsiadów. :razz: A w Sylwka to takie miejsce koło bloku albo u babci, w tym roku prawdopodobnie na boisko szkolne :twisted: Cytuj
p12p12 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 A ja tutaj strzelam:http://img341.imageshack.us/img341/8216/zdjcie0092.jpgDuzo miejsca, blisko domu, blisko koledzy SAME +++ :grin: Cytuj
maciek98 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja mam ogród o wymiarach 100x25m i mam bardzo dużo miejsca do strzelania. Nikt się nie czepia, nie ma żadnych słupów kabli. Ogólnie super miejsce. Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja w sylwka strzelam w sylwka na ulicy pod domem. mieszkam na osiedlu domków więc jest lajt... Pokaz noworoczny urządzam na ogrodzie za domem... ale stwierdziłem że za blisko są efekty i w tym roku moje show będzie na pustej działce sąsiada Cytuj
sylar 3 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka? Cytuj
baster88 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ja odpalam zazwyczaj na dworcu autobusowym( pusty jest) albo koło bloku Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka? Oczywiście że kiszka. Wystarczy pooglądać na YouTubie co się dzieje o tej porze na rynku w Krakowie. Może coś między ludziami i strzelisz, ale co to za przyjemność skoro zamiast delektować się efektami będziesz musiał zadzierać głowę w górę jednocześnie patrząc czy jakiś półgłówek nie postanawia sprawdzić siły wylatującego z rurki pocisku. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka? Oczywiście że kiszka. Wystarczy pooglądać na YouTubie co się dzieje o tej porze na rynku w Krakowie. Może coś między ludziami i strzelisz, ale co to za przyjemność skoro zamiast delektować się efektami będziesz musiał zadzierać głowę w górę jednocześnie patrząc czy jakiś półgłówek nie postanawia sprawdzić siły wylatującego z rurki pocisku. Na Potwierdzenie :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=xmdQlbXNCVs Cytuj
pirotechnika 0 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ty aż strach iść z diabełkami eheheh taki ścisk ja to wolałbym zostać w domu albo oddać mi ten twój cały stuff eheheh Cytuj
sylar 3 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To pójdę na rynek a jak wrócę na imprezę z powrotem to dziabnę swoje koło 0:30-1:00 będzie podwójna zabawa Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Saylar jak się wybierasz na rynek w Krk to zabierz ze sobą parasol i pelerynę. W okolicy 00:00 nie wiem czy w ogóle uda Ci się dopchać a płytę rynku. Jak chcesz podziwiać fajerwerki to w tym roku polecam wejście od strony pomnika Mickiewicza (o ile cała połowa rynku nie będzie wygrodzona pod strefę) istnieje też prawdopodobieństwo, że pokaz będzie odpalony z Placu Szczepańskiego a wtedy ogólnie kicha bo kamienice zasłaniają widoczność...Ogólnie polecam lekturę strony www.sylwester.krakow.pl w okolicy 28 XII powinna być mapka ze szczegółowym opisem lokalizacji stanowisk piro...fps Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 9 Października 2010 na dworze Pierdzielisz, ja zawsze strzelam w domu.EDIT. Jezeli usuneliscie post tego uzytkownika, warto by bylo usunac i moj, ktory jest cytatem . Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 9 Października 2010 Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka? Jak koniecznie cos chcesz to wez rzymiaki, najlepiej z rozpryskiem, i z reki odpalaj nic wiecej sie nie da.Mowie po czasie tak na przyszlosc jakby ktos inny chcial.Pozdro JMJ Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 10 Października 2010 Z kolegą strzelamy na boisku osiedlowym, nie jest to gigantyczna przestrzeń, ale widownia stoi na placu zabaw a my strzelamy Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 11 Października 2010 Ja nawalam w różnych miejscach ale większą część fajerwerków wale na boisku obok mojego bloku. Znajduje się tam wiele bloków i wieżowców więc widzów mam. Tutaj fota z mojego wieżowca: http://img470.imageshack.us/img470/2562/2633905gc.jpg Myślę że moje efekty spokojnie widzi dużo ludzi Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 24 Października 2010 http://img264.imageshack.us/i/dsc00456s.jpg/ ja tu xDPozdro Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Października 2010 A ja może pokaże gdzie odpalałem.Tutaj mały pokaz:I tylko tyle jest w google earth. PS: Miejsce tegorocznego pokazu to ścisła tajemnica :lol: Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 24 Października 2010 Mpi a co to za tajemnica przecież wszyscy wiedzą, że prosto z balkonu będziesz strzelał bo jesteś leń i tyle. Co do mojej miejscówki to wątpię czy ktoś ją przebije ZDJĘCIE (podpowiadam żółty "x" oznacza obszar o powierzchni ok. 200 x 300m)fps Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 24 Października 2010 Nad rzeką, z resztą tam całe moje osiedle strzela , widac też stąd PKiN, ale mówię wam, w tamtym roku przymiliśmy główny pokaz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi