Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co ty gadasz?? Balkon pod niebem mam więc rurka do rakiet pod kątem 90' będzie. I jak w innych jak na 4 piętrze mieszkam, a na przeciw mam park 600 lecia i do najbliższego bloku 200m jest :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Tez kiedyś strzelałem z balkonu , i to nie pod gołym niebem :grin: wbijałem rakietki w doniczki .
  • Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po blokach patrząc , strzelam : Słoneczny , Zielone , Warszawska ? :razz:

Ja po południu chodzę z kumplami i strzelam po osiedlu , a o północy pod blokiem .

Towarowa!!:D os. Piasta oczywiście
Opublikowano

po blokach patrząc , strzelam : Słoneczny , Zielone , Warszawska ? :razz:

Ja po południu chodzę z kumplami i strzelam po osiedlu , a o północy pod blokiem .

Towarowa!!:D os. Piasta oczywiście

Nie pomyślałem ;p NOWE MIASTO WITA :wink:
Opublikowano

Przed Sylwestrem to czasem z balkonu małe rakiety lub piccolo do ogródka sąsiadów. :razz: A w Sylwka to takie miejsce koło bloku albo u babci, w tym roku prawdopodobnie na boisko szkolne :twisted:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja mam ogród o wymiarach 100x25m i mam bardzo dużo miejsca do strzelania. Nikt się nie czepia, nie ma żadnych słupów kabli. Ogólnie super miejsce.

Opublikowano

Ja w sylwka strzelam w sylwka na ulicy pod domem. mieszkam na osiedlu domków więc jest lajt... Pokaz noworoczny urządzam na ogrodzie za domem... ale stwierdziłem że za blisko są efekty i w tym roku moje show będzie na pustej działce sąsiada

Opublikowano

Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka?

Opublikowano

ja odpalam zazwyczaj na dworcu autobusowym( pusty jest) albo koło bloku

Opublikowano

Ja strzelam na terenie swojej posesji :wink: - 200mx100m.

Opublikowano
Ja będę w Krakowie i prawdopodobnie o 00:00 będę na rynku czy ktoś wie czy tam da się coś odpalić? czy raczej kiszka?

Oczywiście że kiszka. Wystarczy pooglądać na YouTubie co się dzieje o tej porze na rynku w Krakowie. Może coś między ludziami i strzelisz, ale co to za przyjemność skoro zamiast delektować się efektami będziesz musiał zadzierać głowę w górę jednocześnie patrząc czy jakiś półgłówek nie postanawia sprawdzić siły wylatującego z rurki pocisku.
Gość karmel5061
Opublikowano

Oczywiście że kiszka. Wystarczy pooglądać na YouTubie co się dzieje o tej porze na rynku w Krakowie. Może coś między ludziami i strzelisz, ale co to za przyjemność skoro zamiast delektować się efektami będziesz musiał zadzierać głowę w górę jednocześnie patrząc czy jakiś półgłówek nie postanawia sprawdzić siły wylatującego z rurki pocisku.

Na Potwierdzenie :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=xmdQlbXNCVs
Opublikowano

ty aż strach iść z diabełkami :P eheheh taki ścisk ja to wolałbym zostać w domu albo oddać mi ten twój cały stuff :P eheheh

Opublikowano

To pójdę na rynek a jak wrócę na imprezę z powrotem to dziabnę swoje koło 0:30-1:00 :D będzie podwójna zabawa :D

Opublikowano

Saylar jak się wybierasz na rynek w Krk to zabierz ze sobą parasol i pelerynę. W okolicy 00:00 nie wiem czy w ogóle uda Ci się dopchać a płytę rynku. Jak chcesz podziwiać fajerwerki to w tym roku polecam wejście od strony pomnika Mickiewicza (o ile cała połowa rynku nie będzie wygrodzona pod strefę) istnieje też prawdopodobieństwo, że pokaz będzie odpalony z Placu Szczepańskiego a wtedy ogólnie kicha bo kamienice zasłaniają widoczność...

Ogólnie polecam lekturę strony www.sylwester.krakow.pl w okolicy 28 XII powinna być mapka ze szczegółowym opisem lokalizacji stanowisk piro...

fps

Opublikowano

fpshooter dzięki stary :)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

na dworze :D

Pierdzielisz, ja zawsze strzelam w domu.

EDIT. Jezeli usuneliscie post tego uzytkownika, warto by bylo usunac i moj, ktory jest cytatem rolleyes.gif.
Opublikowano

Jak koniecznie cos chcesz to wez rzymiaki, najlepiej z rozpryskiem, i z reki odpalaj nic wiecej sie nie da.
Mowie po czasie tak na przyszlosc jakby ktos inny chcial.
Pozdro JMJ
Opublikowano

Z kolegą strzelamy na boisku osiedlowym, nie jest to gigantyczna przestrzeń, ale widownia stoi na placu zabaw a my strzelamy :D

Opublikowano

Ja nawalam w różnych miejscach ale większą część fajerwerków wale na boisku obok mojego bloku. Znajduje się tam wiele bloków i wieżowców więc widzów mam. ;)

Tutaj fota z mojego wieżowca: http://img470.imageshack.us/img470/2562/2633905gc.jpg

Myślę że moje efekty spokojnie widzi dużo ludzi :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja może pokaże gdzie odpalałem.

Tutaj mały pokaz:

15883427.jpg

15883504.jpg

I tylko tyle jest w google earth.

PS: Miejsce tegorocznego pokazu to ścisła tajemnica :lol:

Opublikowano

Mpi a co to za tajemnica przecież wszyscy wiedzą, że prosto z balkonu będziesz strzelał bo jesteś leń i tyle. Co do mojej miejscówki to wątpię czy ktoś ją przebije ;)
ZDJĘCIE (podpowiadam żółty "x" oznacza obszar o powierzchni ok. 200 x 300m)

fps

Opublikowano

Nad rzeką, z resztą tam całe moje osiedle strzela :P, widac też stąd PKiN, ale mówię wam, w tamtym roku przymiliśmy główny pokaz :P

Opublikowano

Ja swoje fajerwerki odpalam w różnych miejscach. ;)