hl1030 10 Opublikowano 1 Listopada 2010 hmmm ja w tym roku jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będę odpalał bo nie wiem gdzie go spędzę oraz od ilości ludzi zebranych w wybranym miejscu (jeśli za dużo będzie to szybkie przenosiny) bezpieczeństwo przede wszystkim.... Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 1 Listopada 2010 hmmm ja w tym roku jeszcze dokładnie nie wiem gdzie będę odpalał bo nie wiem gdzie go spędzę oraz od ilości ludzi zebranych w wybranym miejscu (jeśli za dużo będzie to szybkie przenosiny) bezpieczeństwo przede wszystkim.... Czyli można powiedzieć, że raczej będziesz odpadał w różnych miejsach. ^__^ bezpieczeństwo przede wszystkim.... Piątka ! Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 1 Listopada 2010 Ja strzelam w dzien z balkonu petardami a wieczorem ide na miejscowke przed blok kolo parkingu Cytuj
capensis 12 Opublikowano 1 Listopada 2010 ja wszystkie pierdółki i rakiety na podjeździe strzelam, a wyrzutnie to po drugiej stronie ulicy Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zależy czy pojadę na ciotki na wieś xd czy będę w domu jak w domu to z balkonu petardy i inne rzeczy w parku a jak wyjadę to na polu :lol: Cytuj
Jango 0 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja strzelam w Lublinie przy tej ulicy: ( jest już nowy asfalt ) Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja strzelam albo przed garażami albo na moście.P.S w tym roku nie wiem gdzie będę strzelał. Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 9 Listopada 2010 Zwykle strzelałem koło bloku. I trochę utwardzonego miejsca i trochę ziemi i kamieni do utwardzenia. W sam raz było. W tym roku to jeszcze nie wiem. Blok nowy postawili i moje ulubione miejsce znikło. Trzeba będzie odejść trochę dalej. Cytuj
vipek98 1 Opublikowano 20 Listopada 2010 Ja strzelam u siebie przed bramą już od ok 4 lat i jest najlepiej Cytuj
RuSeK 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Z kolei ja strzelam gdzie popadnie ale na wsi to jest fajnie bo nikt się nie czepia i cała wieś do postrzelania Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Podwórko (przed blokiem), wieś i las ! Las? A potem las wygląda jak Twój avatar? Ja na podwórku. Cytuj
domink1521 0 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Powiem wam tak ja mam miejsce idealne do świętowania i do strzelania jestem członkiem stowarzyszenia która zajmuje się terenami starej fabryki w policach na której się znajdują potężne budynki na które można wejść. Świętujemy w poniemieckim bunkrze z ogrzewaniem z prądem i ogólnie full wypas impreza następnie przed 12 wchodzimy na dach budynku z którego strzelamy z tego budynku rozchodzi się widok na cały szczecin i na całe police więc uwierzcie jest to dobre miejsce jak ktoś jest zainteresowany to wpiszcie stara fabryka polic w google to pokażą wam się foty a jak ktoś jest zainteresowany wycieczką to mogę go oprowadzić Pozdrawiam Cytuj
MpT 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja wyrzutnie itp. wystrzeliwuję na przeciwko mojego domu, na parkingu.A petardy i art. różne odpalam albo na podwórku, albo w okolicach domu. Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja strzelam koło ośrodka.(jakieś 200 m. od mojego bloku)Miejscówka najopłacalniejsza w całej Rawie Mazowieckiej. :fireworks:/> Stamtąd widać fajerwerki może w całym mieście.(?)I przy okazji tam jest dobra akustyka. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zawsze strzelam niedaleko swojego domu, jakieś 150m w lesie gdzie są fajne polany i na prawde dużo miejsca do swobodnego strzelania, możecie mi zazdrościć JacuQM Cytuj
BiGBoY 0 Opublikowano 11 Listopada 2013 Pozazdrościć, ja się przeprowadziłem w tym roku i na razie żadnego fajnego miejsca nie znalazłem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi