piropilo12 0 Opublikowano 28 Marca 2014 Potrzebna jest hurtownia w poznaniu . jeżeli ktoś zna i zna miejsce niech da adres i na przykład miejscowość bo okolice tez wchodzą w gre. < piropilo12> Cytuj
Piro 123 0 Opublikowano 8 Maja 2014 Tak znam chyba jest na Ul Bukowskiej . o ile dobrze pamiętam. Jest to nowa churtownia . mam nadzieje ze pomoglem polecam się na przyszłość. Pozdro. Piro123 Cytuj
virus68 0 Opublikowano 20 Października 2016 Poznań ul. Chełmońskiego 4 sprzedają w dobrych cenach zawsze można liczyć na rabat sklep online : http://fajerwerki.shop.pl/index.html Cytuj
Tarvaris 0 Opublikowano 24 Października 2016 potwierdzam, na chełmońskiego mają ciekawy asortyment, no i przystępne ceny Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 24 Października 2016 Myślę, że możemy spokojnie już zaprosić do nas do Poznania, na Starowiejską Kończymy właśnie prace i na dobre ruszamy 3-4 listopada. Zapraszamy! Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 24 Października 2016 Jaki Adres dokładnie będziecie tam mieli sklep i hurtownie ??? jakie ceny ? Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 24 Października 2016 Okolice Słowiańskiej. Będzie to przede wszystkim sklep i biuro, z możliwością zakupu hurtowego. Większe zamówienia paletowe będą realizowane przez naszą dostawę Cytuj
Pyromarcin231 0 Opublikowano 25 Października 2016 PiroArt.eu lepiej kupić u was w hurtowni bo czesto jestem w poznaniu czy raczej w sklepie zamawiać Wiem głupie pytanie ale np ile kosztowało by fp3 w hurtowni Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 25 Października 2016 PiroArt.eu lepiej kupić u was w hurtowni bo czesto jestem w poznaniu czy raczej w sklepie zamawiać Wiem głupie pytanie ale np ile kosztowało by fp3 w hurtowni Przede wszystkim w Poznaniu nie będzie pełnej oferty tego co jest na sklepie WWW ze względów logistycznych. Będzie znaczna większość, ale dla pewności paczki nadal nadawane będą z pomorskiego magazynu. Automatycznie nie wszystkie zamówienia będa możliwe do odbioru w Poznaniu gdyby ktoś sobie zażyczył. Na pewno pojedyncze zakupy lepiej dokonywać przez sklep www Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi