Skocz do zawartości

Jaka jest reakcja waszych kobiet na wasze piro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszcie co wasze dziewczyny, kobiety, żony itp. na wasze Piro:

Moja mówi ze to wywalanie pieniędzmi w błoto.Ja jej mowie ze jej zakupy w butikach to jest wyzwalanie pieniędzy W błoto.A wasze co na to ???

Opublikowano

Widać że się dogadujecie:). A tak serio to moja raczej bliska koleżanka mówi mi żebym wzią coś po szkole.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Moja żona sama lubi ze mną strzelać :)

Opublikowano

ojoj całe szczescie ze jeszcze niespotkalem tej jedynej xd od strzelania to mam kolegow a nie tak jak wyzej koledzy xD

Opublikowano

Zero szacunku do kobiet. Za takie postepowanie powinieneś być zlinczowany przez kobiety. Maćko ja już mam 26 lat na karku i to już nie ten wiek żeby wychodzić z kolegami na karku.

Opublikowano

Jak bym jeszcze miał hahahahaha :D

Opublikowano

Na szczescie w tym roku nie bedzie tego problemu , dziewczyny juz nie ma i juz nie bedzie do sylwka. Imprezka w domu z kumplami i stuff w tym roku rekordowy .. mam nadzieje :):D

Opublikowano

oj tam oj tam :xmas_tongue:

dejvid wiem poniekad jak to jest bo mam brata i za miecha bierze slub to wogóle se nie postrzela a noi potomek w drodze xD a jeszcze rok temu wydawal po 400zl na fajerwerki a tera lipa xd

• mantis zmienił(a) tytuł na Jaka jest reakcja waszych kobiet na wasze piro?