piropilo12 0 Opublikowano 29 Marca 2014 W tym temacie piszcie co wasze dziewczyny, kobiety, żony itp. na wasze Piro: Moja mówi ze to wywalanie pieniędzmi w błoto.Ja jej mowie ze jej zakupy w butikach to jest wyzwalanie pieniędzy W błoto.A wasze co na to ??? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 31 Marca 2014 Widać że się dogadujecie:). A tak serio to moja raczej bliska koleżanka mówi mi żebym wzią coś po szkole. Cytuj
maćko 0 Opublikowano 6 Października 2014 ojoj całe szczescie ze jeszcze niespotkalem tej jedynej xd od strzelania to mam kolegow a nie tak jak wyzej koledzy xD Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 7 Października 2014 Zero szacunku do kobiet. Za takie postepowanie powinieneś być zlinczowany przez kobiety. Maćko ja już mam 26 lat na karku i to już nie ten wiek żeby wychodzić z kolegami na karku. Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 7 Października 2014 Na szczescie w tym roku nie bedzie tego problemu , dziewczyny juz nie ma i juz nie bedzie do sylwka. Imprezka w domu z kumplami i stuff w tym roku rekordowy .. mam nadzieje Cytuj
maćko 0 Opublikowano 7 Października 2014 oj tam oj tam :xmas_tongue: dejvid wiem poniekad jak to jest bo mam brata i za miecha bierze slub to wogóle se nie postrzela a noi potomek w drodze xD a jeszcze rok temu wydawal po 400zl na fajerwerki a tera lipa xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi