Piromax 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam forumowiczów W związku z zaawansowanymi przgotowaniami firmy Piromax do sezonu 2014 i pracami koncepcyjnymi min. na tworzeniu nowych petard, chcielibyśmy Was spytać czego więcej oczekujecie od petard ? Będziemy wdzięczni za Wasze koncepcje w zakresie budowy petardy, jej jakości (huku, sposobu wykonania, rodzaju lontu), a także sposobu opakowania, etc. Za wszystkie uwagi serdecznie dziękujemy Zespół Piromax Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bezawaryjności, Bezpieczeństwa obsługi, Niskiej ceny, Wykonania z dobrych materiałów, Dobrego efektu huku i chyba to wszystko Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzięki za szybką odpowiedź... Widać, że priorytetem powinna być jakość i bezpieczeńtwo. Mam nadzieję, że to nie była przypadkowa kolejność ? Zespół Piromax Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jeśli chodzi o pirotechnikę to na 1 miejscu zawsze stawiam bezpieczeństwo. Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mi zależy na tym , aby były jak najgłośniejsze , ale też myślę , że można by dodać do niej flarę taką jak w FP 3 tyle , że innego koloru bo w nocy daje fajny efekt a nie sam huk . Petardy też nie powinny być za drogie , ale też nie za tanie , żeby postawić na jakość tych petard . Fajnie byłoby jeśli by były też w odpowiedniej ilość w paczce . Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nieraz przez forum przewijały się osoby, którym wypadł lont, bądź przygasał, a szkoda było im wyrzucic petarde, która dosłownie kosztuje 50gr, więc zaczynały się kombinowania jak ją " naprawic "... Dlatego moim zdaniem podstawowym i najważniejszym elementem jest lont dobrej jakości, który nie będzie łamliwy przez co nie zgaśnie przy załamaniach. O ile to możliwe to przydałyby się petardy, które byłyby w stanie konkurowac z obecnymi 859 Cytuj
piropilo12 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Musi być duża i ciężka żeby ja daleko zucic . huk mam być mocny . zapakowana niech będzie w kartonowym opakowaniu Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tak jak Arturo, powinny być nawet głośniejsze od popularnych FP3 z dobrym lontem i nie gigantyczną ceną jak black death. Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 16 Listopada 2014 Cena i bezpieczenstwo fajnie jak by były petardy jak dum-bum pozdrawiam. Cytuj
Rangiz 0 Opublikowano 18 Listopada 2014 Czy wiadomo coś nowego w temacie? Od nowych petard jorge ciężko nie być głośniejszym więc to już żaden wyznacznik. Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Proponował bym coś małego a głośnego . O moglibyście zrobić coś takiego jak bomb bon mniejsze troche Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 28 Września 2015 Oczywiście najważniejszą rzeczą jest bezpieczeństwo ! No i również cena i jakość wykonania danego produktu, gruby masywny korpus, długi lont, no i oczywiście aby było dany produkt słychać :xmas_happy: Jak na razie RC5 są według mnie najlepszymi petardami jakie robicie, oby tak dalej :xmas_wink: Cytuj
MANIAK 0 Opublikowano 11 Lipca 2016 Witam pytanie do firmy piromax czy w tym roku macie jakieś nowości Petard ??? Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 12 Lipca 2016 Oczekuje mocy przynajmniej na poziomie Fenixow a nie jakieś ściemy i oszustwa Cytuj
Piromax 0 Autor Opublikowano 13 Lipca 2016 Witam, W tym roku wprowadziliśmy nową petardę PXP309 (nowy brand C4) w cenie 9,50zł za 20szt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi