brakos 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Panowie, strzelacie w święta? Nie chcę czegoś wybitnie zaawansowanego, raczej zestaw podstawowy. SP8619 - co Wy na to? Dołożyć coś do tego? http://www.youtube.com/watch?v=QGJSTFGEnwg Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 jaki masz budżet na ten pokaz ze 100-150 zł a tak wnioskuje po tym jego poście Cytuj
premo 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Przecież wtedy mało kto strzela - samym tym zestawem zrobisz hałas Tak poważnie - pewnie, że wystarczy. Możesz dołożyć do tego jakieś petardy, ale musu nie ma. A kiedy strzelacie? Rano, pierwszego dnia świąt? Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Ja w święta wielkanocne to strzelam zazwyczaj z karbidu z jakiejś starej bańki po mleku. A kilka mocnych petard to w okolicach rezurekcji tylko :)/> Wielkanoc zawsze mi się kojarzy z karbidem niż fajerwerkami :D/> Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Strzelać pewnie będziesz tylko ty, ale chyba fajnie ci to poeinno wyjść. Cytuj
brakos 0 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Wyszło fajnie, nie strzelałem sam, ale mój pokaz wyszedłz decydowanie najlepiej. Oni mieli jakieś petardy tylko. U mnie to były właśnie te fajerwerki o które pytałem. SP8619 wyglądało fajnie, ja dużo nie wydałem i ogólnie z pokazu jestem zadowolony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi