Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biedra ,bazarek, ewentuelnie kaufland i Plus :cool: .

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Internetowy(www.fajerwerkimarket.pl),Biedronka,Real i oczywiście bazarek xD

Opublikowano

speed-fajerwerki,biedronka.

Opublikowano

Zajrze do :arrow: Topaz, Biedronka, Carrefour. Moze NOMI ?

Opublikowano

Biedronka, Cerrfour, bazarek, śmieszek, jeszcze takie 2 "namioty" co stoją u nas przed M1 i kioski...

Opublikowano

Top10, Carrefour, Tesco, Lidl i taki sklepik z petardami :smile:

Opublikowano

Hurtownia Weko,Biedronka,Carefour,Tesco

Opublikowano

Biedronka , Real , Kaufland , Carrefour ... i bazarek :D

Opublikowano

Real , namiot Jorge pod SCC , Carrefour , Biedronka , może Lidl

Opublikowano

REAL TESCO ECLEREC OBI BIEDRONKA NO I MOŻE JESZCZE STOKROTKA

Opublikowano

Nie będę orginalny. Tesco, Lidl, Biedronka, Kaufland. Onstatnio byłem w hurtowni Tropic'a

Opublikowano

Auchan,Real,Biedronka

Opublikowano

Bierdonka, Markiet Budowlany, Targowisko, Lidl, InterMarche

Opublikowano

Biedronka,Real,Tesco,Kaufland i Lidl. Plus jeszcze kumpel jedzie do h.Tropica wiec coś tam kupi :P

No i bazarek :twisted:

Opublikowano

a ja jeszcze odwiedzę oprócz tych co są wyżej sklep ogrodniczy (taki market ogrodniczy) dzisiaj dopiero zauważyłem że mają jakieś fajerwerki a mają hesti (ceny chyba nie wysokie)

Opublikowano

Biedronka, bazarek, carrefour, plus, lidl, intermarche, real, kaufland i może tesco odwiedzę.

Opublikowano

Real,obi,tesco, biedronka,salon balon i chyba tyle

Opublikowano

Mam juz stuff ale kusi mnie hurtownia (czy nie wiem co to jest) Eurostar. Mam zamiar tam zajść. A wogule wiecie coś o tej firmie ? Podobna mają produkty Jorga. (sorka za lekki off top)

Opublikowano

Przeważnie Delikatesy Centrum,Biedra,Lidl,Tesco :wink:

Opublikowano

Biedronka, Lidl ,Kaufland . bazarek , Albert itp. :cool:

Opublikowano

Elo wszystkim,w tym roku mam zamiar pojechac do Rzeszowa a m.in. do Reala,Tesco i L'Eclerca :mrgreen: Jestem nowy w sprawach pirotechniki ale co roku puszczam jakies fajery dlatego tez nie jezdze jeszcze po hurtowniach a pozatym nie ma ich blisko mojego Miasteczka :cry: a chetnie bym pojechal bo na pewno wyszlo by mnie taniej niz zawsze :smile: .

Opublikowano

W grudniu byłem chyba z 5x w Auchan, raz w tesco bo chciałem kupić piszczałki czapki itd. ale tam nie bylo a znalazłęm cały komplet w domu. Byłem też raz w biedronce to kupiłem sfinxa (ostatniego)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym roku:
Biedronka
Plus
Kaufland
Społem
Drugi(mniejszy)Społem
SOBEX
stragany
no i oczywiście przez neta

Opublikowano

W tamtym roku odwiedziłem:Tesco, Biedronka (ale nic już nie zostało), Carrefour, Auchan, hurtownie Komety i Hestii, bazarek, mnóstwo sklepów internetowych.

Opublikowano

Ja w tym roku jak będzie się dało to zamówię u firemana :smile: (jeśli oczywiście się zgodzi i pojedzie do hurtownii :wink: )
A jeśli nie to pojadę do vmaxu i może do sklepu Tropica.