Dako 1 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Internetowy(www.fajerwerkimarket.pl),Biedronka,Real i oczywiście bazarek xD Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Biedronka, Cerrfour, bazarek, śmieszek, jeszcze takie 2 "namioty" co stoją u nas przed M1 i kioski... Cytuj
Sakee 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Top10, Carrefour, Tesco, Lidl i taki sklepik z petardami :smile: Cytuj
Szajba_m-ce 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Biedronka , Real , Kaufland , Carrefour ... i bazarek Cytuj
k4p1sz0n 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Real , namiot Jorge pod SCC , Carrefour , Biedronka , może Lidl Cytuj
Pawe? pawcio 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 REAL TESCO ECLEREC OBI BIEDRONKA NO I MOŻE JESZCZE STOKROTKA Cytuj
daniel18 0 Opublikowano 17 Grudnia 2007 Nie będę orginalny. Tesco, Lidl, Biedronka, Kaufland. Onstatnio byłem w hurtowni Tropic'a Cytuj
TowdiPL 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Bierdonka, Markiet Budowlany, Targowisko, Lidl, InterMarche Cytuj
MlodyZ 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Biedronka,Real,Tesco,Kaufland i Lidl. Plus jeszcze kumpel jedzie do h.Tropica wiec coś tam kupi No i bazarek :twisted: Cytuj
gojat 0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 a ja jeszcze odwiedzę oprócz tych co są wyżej sklep ogrodniczy (taki market ogrodniczy) dzisiaj dopiero zauważyłem że mają jakieś fajerwerki a mają hesti (ceny chyba nie wysokie) Cytuj
milan07 0 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Biedronka, bazarek, carrefour, plus, lidl, intermarche, real, kaufland i może tesco odwiedzę. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 22 Grudnia 2007 Mam juz stuff ale kusi mnie hurtownia (czy nie wiem co to jest) Eurostar. Mam zamiar tam zajść. A wogule wiecie coś o tej firmie ? Podobna mają produkty Jorga. (sorka za lekki off top) Cytuj
?ukasz9312 0 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Elo wszystkim,w tym roku mam zamiar pojechac do Rzeszowa a m.in. do Reala,Tesco i L'Eclerca :mrgreen: Jestem nowy w sprawach pirotechniki ale co roku puszczam jakies fajery dlatego tez nie jezdze jeszcze po hurtowniach a pozatym nie ma ich blisko mojego Miasteczka :cry: a chetnie bym pojechal bo na pewno wyszlo by mnie taniej niz zawsze :smile: . Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 30 Grudnia 2007 W grudniu byłem chyba z 5x w Auchan, raz w tesco bo chciałem kupić piszczałki czapki itd. ale tam nie bylo a znalazłęm cały komplet w domu. Byłem też raz w biedronce to kupiłem sfinxa (ostatniego) Cytuj
kisiel1010 0 Opublikowano 13 Czerwca 2008 W tym roku:BiedronkaPlusKauflandSpołemDrugi(mniejszy)SpołemSOBEXstraganyno i oczywiście przez neta Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 15 Czerwca 2008 W tamtym roku odwiedziłem:Tesco, Biedronka (ale nic już nie zostało), Carrefour, Auchan, hurtownie Komety i Hestii, bazarek, mnóstwo sklepów internetowych. Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja w tym roku jak będzie się dało to zamówię u firemana :smile: (jeśli oczywiście się zgodzi i pojedzie do hurtownii )A jeśli nie to pojadę do vmaxu i może do sklepu Tropica. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi