mpiwowski 182 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ja w tym roku oczywiście wszystko zamawiam przez neta :mrgreen: 1 paczka czerwiec/lipiec2 paczka z SP podczas wakacji3 paczka z fajerwerkami Surexa podczas wakacji4 paczka listopad5 paczka grudzień :mrgreen: taki mam plan działania, ale coś się pewnie jeszcze zmieni :razz: PS: Odwiedzę także hipermarkety Carrefour, Tesco, Real w celu sprawdzenia jakie fajerwerki nabyli :smile: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Biedronka makro tescocarefourkauflandlidleurocashsklep zologicznybazari jeszcze fajerwerkimarket.pl :mrgreen: :razz: Cytuj
Szatek185 1 Opublikowano 20 Października 2009 Ja kupuję w BIEDRZE, LIDLU, TESCO, AUCHAN, CARREFOUR i taka mała "hurtownia" hestii o nazwie SMYK Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 4 Listopada 2009 Hmm Warto się przejść Do lidla, Tesco, Biedronka, no i zamówić z Fm :D tak ja robię :twisted: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 4 Listopada 2009 przed sylwestrem 2007/2008? xDJa w tym roku lidl, biedra carrefour real auchan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi