DawidPirotechnik 4 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No abuk swietne stuff jak narazie Bedzie swietny pokaz Gdzie zamówiłes BS-101 jesli mozna wiedziec Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2014 BS-ki zamówiłem na FK w całkiem niezłej cenie - 40 zł za sztukę. Chyba już je wykupili, bo ze strony Korsarza zniknęły. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 13 Września 2014 Rodzina Dum Bum się powiększa Kostka kupiona w sklepie stacjonarnym w bardzo okazyjnej cenie Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Rodzina Dum Bum się powiększa Kostka kupiona w sklepie stacjonarnym w bardzo okazyjnej cenie Zazdroszczę ci jej I Gratuluje udanego zakupu PS: Ona naprawdę waży 15kg ? Edytowane 14 Września 2014 przez przemo312132 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 14 Września 2014 PS: Ona naprawdę waży 15kg ? Nie, wrzuciłem ją na wagę i waży ok 7 kg, czyli tyle co Tajfun czy każda normalna wyrzutnia 49sh 30mm Cytuj
pirotechnik12 0 Opublikowano 1 Października 2014 abuk mógł byś dać zdjęcie całości juz ? Ciekawy jestem jak się wszystko prezentuje na pewno świetnie Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 4 Października 2014 abuk mógł byś dać zdjęcie całości juz ? Ciekawy jestem jak się wszystko prezentuje na pewno świetnie ;)/> Nie chce mi się wyciągać wszystkiego z kartonów i układać, zwłaszcza, że to nie koniec zakupów na tegorocznego sylwestra. Zdjęcie całości ukaże się w grudniu jak robimy z sylwkiem abuk? Cooli nie wiem gdzie będę spędzał sylwestra w tym roku - może w ŁDZ, może gdzieś pojadę i wezmę ze sobą drobnicę, a pokaz będę robił 1 stycznia albo na WOŚP... ciężko mi się teraz określić, wszystko okaże się w grudniu. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 18 Października 2014 No dobra Panienki, czas trochę ożywić ten temat W zeszłą sobotę organizowałem pokaz na prywatnej imprezie, generalnie jestem zadowolony, ALE: -w pokazie były dwie czterosekundowe przerwy - JW39 i YHW009 strzelały szybciej niż myślałem... dwie sztuki JW39 miałem już na CE i nie dość, że teraz strzelają szybciej to i efekt NIECO się zmienił co widać na filmiku -w jednym z Plutonów drugi ładunek został w wyrzutni i wybuchł w rurce, przez co wyrzutnia przestała pracować - zamiast dwóch Plutonów strzelał już tylko jeden - patrz zdjęcie niżej Fotek tyle co kot napłakał, ale jakieś tam są... Film: Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 18 Października 2014 Pięknie wyszło! Finał miodny Co do tej kostki rozwalonej, to czasem jest tak, że gdy zrobisz za dużą dziurę na zapał to przy odpaleniu rozwala ją, przez co reszta kostki może nie odpalić. + za porządek w strefie, kable ładnie ułożone Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 18 Października 2014 Piękny pokaz! Te 2 przerwy nic nie pogarszają Dobrze rozstawione wyrzutnie, cudny finał. Ps. Jak nazywa się ta ostatnia kostka? Bo była najlepszą częścią pokazu Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 18 Października 2014 Wspaniały pokaz! Finał z użyciem szelek wyszedł idealnie, a zakończenie z Samumem i Tajfunem musiało wgniatać w ziemię. Bardzo się podoba! Cytuj
krzychu94 0 Opublikowano 18 Października 2014 Gratulacje Piękny finał, a pokaz naprawdę ci sie udał Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 20 Października 2014 Gdzie idzie kupic takie szelki? ile miały mm w REALU Abuk fajny pokaz. Co do tej rozwalonej kostki to niestety tak się czasami zdarza. Miałem kilka zdarzeń już z takim przypadkiem że albo strzela na bok albo zostaje w rurce. Pokaz ładnie przygotowany kostki zabezpieczone do palety, czysto duży + Pozdro i powodzenia w dalszych realizacjach Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 20 Października 2014 Pokazik cycuś glancuś pizdeczka, na koniec szelki zmiażdżyły wszystko. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 20 Października 2014 Co do tej kostki rozwalonej, to czasem jest tak, że gdy zrobisz za dużą dziurę na zapał to przy odpaleniu rozwala ją, przez co reszta kostki może nie odpalić. Dziura nie ma nic do rzeczy, po prostu czasem tak jest, nie wszystko da się wyłapać na QC Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 30 Listopada 2014 Dotarły do mnie zapalniczki od luxora. Oto one: W czwartek złożyłem 2 zamówienia - Maxsem i Fireworld. Nie zdradzę co się w nich znajduje, wszystkiego dowiecie się jak przyjdą paczki Planuję jeszcze jedno zamówienie w tym roku na PiroArt z zapalnikami i kostkami do rozkręcenia atmosfery przed godziną 0:00 Zachęcam do śledzenia tematu, ponieważ sporo będzie się tu jeszcze działo Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Przyszło zamówienie z Maxsema Zapłacone: 302 zł (darmowa wysyłka) Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 trochę szkoda ze 2 takie same ;)/> 2 takie same, bo idą pod pokaz - będą odpalone równocześnie. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Widzę 3 extra wyrzutnie i do tego jedna z najlepszych jak nie najlepsza moździerz.Zakupy mi się podobają. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi