Skocz do zawartości

[abuk] Zakupy, Plany, Projekty 2014/2015

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Normalnie Atom ! :xmas_biggrin: nic dodać, nic ująć wszystko super !

Opublikowano

Wyborny stuff :D potężna ilość niesamowitych kostek, które stworzą niesamowite show na niebie, ogromna ilość petard, które na pewno narobią dużo hałasu :D Mam tylko jedno pytanie co to za ciekawa rakieta obok egoisty ?? :xmas_tongue: Życzę udanego sylwestra, choć z takim arsenałem na pewno taki będzie :)

Opublikowano

Dzięki wszystkim za pochlebne opinie :D

Mam tylko jedno pytanie co to za ciekawa rakieta obok egoisty ??

Jest to rakieta TXR069 Gigant/007 Callisto, tylko bez tekturowej osłonki z poligrafią. Byłem ciekaw co jest w środku tego "giganta" i oto co zobaczyłem:

91awkl.jpg

Z tego co pamiętam szelka ma kaliber ok. 55 mm

Opublikowano

Stuff prezentuje sie bardzo dobrze. Bardzo dużo dobrych kostek, pierdół sporo jest. Rowniez czekam na zdjecie i filmik karabinku.

Opublikowano

No można było się domyślać że cała rakieta nie jest wypełniona prochem. Troszke oszukali ale efekt tych takiet mimo to jest wielki i ładny.

Opublikowano

Widziałem to na własne oczy a jak to leżało to efekt był o wiele lepszy

Opublikowano

Widziałem to na własne oczy a jak to leżało to efekt był o wiele lepszy

Bo Ty widziałeś jeszcze szelki z Pumy ;)

Opublikowano

Coś niebywałego.Po prostu zachwycający stuff.Taka ilość wyjątkowych wyrzutni.Do tego piękne rakiety,cudowne szelki i moździerz światowej klasy do tego sporo artykułów do przyjemnej zabawy.Jesteś wielki.Kapitalny dobór wyrzutni no i te 4 wyśmienite Duszanbe :xmas_smile:/>/> Widzę,że ilością wyrzutni prześcignąłeś mnie.Szykuje się imponujący Sylwester u ciebie. :)/>/> :)/>/>

W tej chwili stuff nr 1 na forum bez wątpienia :xmas_smile:/>

Opublikowano

No zaszalałeś ładnie w tym roku Panie kolego :D Już widać, że szykuje się nieziemski pokaz ;D Więc graty stuffu i powodzenia z pokazem ;)

Opublikowano

Zakupy marketowe uważam za rozpoczęte!

Część pierwsza - E.Leclerc

Wydane 140,96 zł ;)

2ic9thy.jpg

Opublikowano

Abuk jesteś niesamowity.Jeszcze zakupy w marketach.Kolejne dwie znakomite pozycje.Co jeszcze zamierzasz kupić i ile jeszcze planujesz wydać?

Opublikowano

Abuk jesteś niesamowity.Jeszcze zakupy w marketach.Kolejne dwie znakomite pozycje.Co jeszcze zamierzasz kupić i ile jeszcze planujesz wydać?

Dzięki :) Na pewno po świętach kupię jeszcze Tajfuna, Fire 1, kilka rakiet 2,5" z Kauflanda i może 2 sztuki NG1 z Biedry żeby ustawić je w FANie ;)

Opublikowano

No można było się domyślać że cała rakieta nie jest wypełniona prochem. Troszke oszukali ale efekt tych takiet mimo to jest wielki i ładny.

Nie oszukali bo większość rakiet tak ma

A stuFF w porządku , chociaż jak dla mnie za dużo ;o

Opublikowano

Nie oszukali bo większość rakiet tak ma

A stuFF w porządku , chociaż jak dla mnie za dużo ;o

Niestety to ostatni rok z tak dużym stuffem, więc można trochę poszaleć :P W kwietniu 18, trzeba będzie się trochę ogarnąć z piro, będzie czym postrzelać ale na pewno nie będą to już takie ilości jak w tym czy w zeszłym roku.

@DawidPirotechnik - Nic mi na ten temat nie wiadomo :P

Opublikowano

Niestety to ostatni rok z tak dużym stuffem, więc można trochę poszaleć :P/> W kwietniu 18, trzeba będzie się trochę ogarnąć z piro, będzie czym postrzelać ale na pewno nie będą to już takie ilości jak w tym czy w zeszłym roku.

@DawidPirotechnik - Nic mi na ten temat nie wiadomo :P/>

Szkoda,że już kolejna osoba deklaruje,że kończy z dużą ilością piro.Zobaczymy za rok czy tak będzie. :|

Opublikowano

Patrze i stwierdzam ze jestes szalony ;) na pw przesyłam numer tel. i jak da rade chce być na Twoim pokazie o ile bedzie w lodzi :)

Opublikowano

No Panowie FINITO! To ostatnie zakupy, nic więcej nie dojdzie.

2irb03s.jpg

Opublikowano

Łooł niewiedzialem że piromax ma wyrzutnie 50 mm możęsz zdradzić w jakiej cenie ta 50 ??

Opublikowano

Łooł niewiedzialem że piromax ma wyrzutnie 50 mm możęsz zdradzić w jakiej cenie ta 50 ??

Dorwałem ostatnią sztukę, zapłaciłem dokładnie 118,50 zł ;)

Opublikowano

Kolejne wyśmienite zakupy.Przepiękne wyrzutnie.Tajfun rewelacja,ta kostka z Piromaxa zrobi pewnie też imponujące widowisko.19tka też jest ładna.Naprawdę wspaniały stuff.Zamienił bym się z tobą na stuffy :xmas_laugh:

Opublikowano

Stuff po prostu rewelacja,klasa światowa :D Ciekawy jestem tej wyrzutni Caliber 50 od Piromaxa sam chciałem kupić ale wybrałem co innego,czy jak na tak duży kaliber będzie wypas ;) Będzie jakiś film?

Opublikowano

Stuff po prostu rewelacja,klasa światowa :D/> Ciekawy jestem tej wyrzutni Caliber 50 od Piromaxa sam chciałem kupić ale wybrałem co innego,czy jak na tak duży kaliber będzie wypas ;)/> Będzie jakiś film?

Postaram się nagrać ;)