abuk 30 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Czas na podsumowanie efektu mojej dwudniowej pracy nad pokazem. Pokaz wyszedł w 90% tak jak chciałem. Były 2 krótkie przerwy: - pierwsza spowodowana złą kolejnością podpięcia zapalników - wyglądało to tak, że ja ślęczałem nad systemem na kawałku styropianu a mój tata rozplątywał zapały od kostek i podawał je. Mimo moich wyraźnych wskazówek pomylił 3 pierwsze wyrzutnie. Plan był taki: 1. Future Game Blue 2. Red Meteor 3. Sweet Dream a wyszło na odwrót... Niestety to moje niedopatrzenie, po podłączeniu wszystkiego powinienem sprawdzić czy wszystko jest podpięte w odpowiedniej kolejności. - druga wyraźna przerwa wyszła przez Festival Day z Maxsema - strzelała o 2 sekundy za szybko niż się spodziewałem i przez to nie zgrała się z JW1018 Kamerzysta stał za blisko, ale dalej stanąć się już nie dało ponieważ drzewa przeszkadzałyby w filmowaniu. W finale chciał uchwycić szelki, przez co 2x JW1020 i BS-ek prawie nie widać. Szelek zresztą też, ponieważ poleciały wysoko i mgła zasłoniła ich efekt Jednak moc finału przeszła moje oczekiwania, filmik tego nie oddaje, to trzeba przeżyć Kilka fotek: Filmik: Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajne są wrażenia bo obejrzeniu twojego pokazu :)/> ogólem za***iście Ci to wyszło. jakbyś dodał co strzela i w której kolejności byłoby miodzio, tak wgl czym nagrywałeś? Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Pokaz miły dla oczu, cieszę się, że wszystko poszło zgodnie z planem. Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2015 Fajne są wrażenia bo obejrzeniu twojego pokazu :)/>/> ogólem za***iście Ci to wyszło. jakbyś dodał co strzela i w której kolejności byłoby miodzio, tak wgl czym nagrywałeś? Dzięki tu masz moją odręczną rospiskę, mam nadzieję że się doczytasz xd http://i60.tinypic.com/2af066o.jpg Pokaz zagrywany kamerą Panasonic HC-X900. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Piękny pokaz jak dla mnie całkowicie udany. Dobrze wykorzystałeś swoje materiały i nie zmarnowałeś potencjału tych kostek. Mimo błędu na początku i tak wszystko wyszło bardzo dobrze. Według mnie 9.5/10 za ten pokaz. Cytuj
sheff 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Super pokaz, piekne kostki, wszystko starannie przygotowane a finał miazga Cytuj
Mały Topek 0 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Dla mnie pokaz miazga, w dodatku ze szczególnym finałem. Powodzenia i oby takich więcej ! Cytuj
HPLD9800 0 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Bardzo dobry pokaz! Mam tylko pytanie,gdyż nie widziałem lub nie zauważyłem na filmie wyrzutni Caliber 50? Jak oceniasz na tak duży kaliber był szał? Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Stycznia 2015 bardzo dobry pokaz szkoda tych malych przerw no ale już trudno pokaz fajny tylko szkoda że pume na final nie objęło chociaż połowe Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bardzo dobry pokaz! :D/> :fireworks:/> Mam tylko pytanie,gdyż nie widziałem lub nie zauważyłem na filmie wyrzutni Caliber 50? Jak oceniasz na tak duży kaliber był szał? ;)/> Caliber został odpalony oddzielnie, powiem szczerze że d*py nie urwał, spodziewałem się czegoś lepszego po tej kostce. Pociski leciały wysoko przez co sam efekt był niewiele większy niż w kostkach 1,2", a może to ja po wystrzelaniu sporej ilości piro w życiu mam już zbyt wysokie wymagania xd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi