Skocz do zawartości

N3501 Cassiopeia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki mają efekt? Może ktoś je miał i mugłby mi opisać?

Opublikowano

Ja miałem - nieradze badzieeeeeew taki biały kwiat zakonczony czerwonoróżowymi kreseczkami

Opublikowano

Dzięki za odpowiedz

Opublikowano

ja też niepolecam :| bardzo słabe efekty :shock: takie jak opisał kondzio

Opublikowano

Miałem rakiety typu Jupiter, Syvstjernen, w tym roku mam aż cztery tego rozmiaru. W tym też Cassiopeję. Z tego co wcześniej zobaczyłem Jupiter i ta druga miały nawet efekt. Jednak myślę, że lepiej sobie kupić zamiast kompletu Cassiopei - w tej samej cenie kupić komplet rakiet Top10. Po sylwku rostrzygnę pojedynek. Mam i Top10 i małe plastikowe :twisted:

Edit: Po sywlku stwierdzam, że rakiety Cassiopeja są bardzo dobre i widocznie lepsze od Top 10 :). Również gorąco polecam!

• 1 rok później...
Opublikowano

Właśnie zakupiłem 1 rakietę i mam nadzieję że dobrze zrobiłem :)

Opublikowano

Ja mam ich 7 (jedna opakowanie 4 sztuki i 3 z Euro Stara).Myśle , że będe zadowolony.

Opublikowano

piękne efekty mają. Jeden efekt ma zielone, czerwone, niebieskie i srebrne gwiazdki razem wzięte.

W tamtym roku je miałem

Opublikowano

O to dobrze dobra nowinka na początek:):):):)

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Filmiki rakiet Cassiopeja z zestawu Halloween. Sylwester 2005/2006.

Pierwsza rakieta
Druga rakieta

Powiedzcie mi jeszcze, czy wy też macie taki rozszerzony obraz jak oglądacie z Video Google? Zastanawiam się czy nie zacząć zamieszczać video na wrzuta.pl

Filmik pierwszej rakiety, tyle, że z YouTube. Nie używam go, bo mi dźwięk spóźnia

Opublikowano

Efekt bardzo ładny jak na tą cenę :) Tylko jakoś nie mogę wyobrazić sobie, jak wygląda w rzeczywistości. Mógłbyś mi to przybliżyć?

Opublikowano

to wygląda na efekt brokatu (brocade) takie opadające złote gwiazdki. Ja tez miałem Kasjopeję na sylwka 06/07 i w jednej z rakiet był Multicolor. Rakiety takie średnie. Polecam

Opublikowano

Bardzo ładny efekt, niewiem czemu na początku kondzio i papka93 tak uwazają, nieprzeciętna rakieta.

Opublikowano

Bardzo fajne efekty.
Wg. mnie , to nie było różnicy między cassiopeiom , a meteor regn(wilekości rozprysku).....

Opublikowano

a miałeś obydwie rodzaje tych rakiet casjopeje i meteory bo po filmiku nie oceniaj bo i tak nie stwierdzisz. Trzeba to na żywo widzieć.

Opublikowano

Ale ja je miałem i oceniam po tym jak je wystrzeliłem i spoglądałem w niebo.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Bardzo fajne efekty.
Wg. mnie , to nie było różnicy między cassiopeiom , a meteor regn(wilekości rozprysku).....

Meteor Regin lecą troche wyżej dlatego efekt wydaje się być tej samej wielkości. :idea:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
piękne efekty mają. Jeden efekt ma zielone, czerwone, niebieskie i srebrne gwiazdki razem wzięte.

Zgadzam się z +mpiwowskim efekty mi się bardzo podobały i uważam że jest to jedna z lepszych rakiet Jorge'a.
Opublikowano

(efekt czerwony i zielony)

filmik z 2 rakiet - połaczony.
Opublikowano

no efekty super kupilem je w tym roku i mam nadzieje ze nie ebde zalowal :D bo na filmie super maja efekty ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłby ktoś podać cenę hurtową tych rakiet będę wdzięczny

Opublikowano

Ich cena hurtowa to 19,50zł

Opublikowano

Ja ich widziałem w plusie ( Voo Doo nie było )
za 23zł 4 rakiety . Chciałem wziąść , ale mi tata nie pozwolił :oops: :evil:

Opublikowano

Co lepsze cassiopeia czy speed IV? Bo kupiłem te drugie i nie wiem czy dobrze zrobiłem

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Opublikowano

Sorry wczoraj miałem ciężki dzień. Rzeczywiście to film Big daya, a kto był sprytny to znalazł film Cassiopei w moim profilu.

Dobry link.