Kondzio 0 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Ja miałem - nieradze badzieeeeeew taki biały kwiat zakonczony czerwonoróżowymi kreseczkami Cytuj
papka93 0 Opublikowano 25 Grudnia 2005 ja też niepolecam bardzo słabe efekty :shock: takie jak opisał kondzio Cytuj
mantis 433 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Miałem rakiety typu Jupiter, Syvstjernen, w tym roku mam aż cztery tego rozmiaru. W tym też Cassiopeję. Z tego co wcześniej zobaczyłem Jupiter i ta druga miały nawet efekt. Jednak myślę, że lepiej sobie kupić zamiast kompletu Cassiopei - w tej samej cenie kupić komplet rakiet Top10. Po sylwku rostrzygnę pojedynek. Mam i Top10 i małe plastikowe :twisted:Edit: Po sywlku stwierdzam, że rakiety Cassiopeja są bardzo dobre i widocznie lepsze od Top 10 . Również gorąco polecam! Cytuj
milan07 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Właśnie zakupiłem 1 rakietę i mam nadzieję że dobrze zrobiłem Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Ja mam ich 7 (jedna opakowanie 4 sztuki i 3 z Euro Stara).Myśle , że będe zadowolony. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 28 Grudnia 2006 piękne efekty mają. Jeden efekt ma zielone, czerwone, niebieskie i srebrne gwiazdki razem wzięte.W tamtym roku je miałem Cytuj
mantis 433 Opublikowano 1 Lipca 2007 Filmiki rakiet Cassiopeja z zestawu Halloween. Sylwester 2005/2006.Pierwsza rakietaDruga rakietaPowiedzcie mi jeszcze, czy wy też macie taki rozszerzony obraz jak oglądacie z Video Google? Zastanawiam się czy nie zacząć zamieszczać video na wrzuta.plFilmik pierwszej rakiety, tyle, że z YouTube. Nie używam go, bo mi dźwięk spóźnia Cytuj
witus 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Efekt bardzo ładny jak na tą cenę Tylko jakoś nie mogę wyobrazić sobie, jak wygląda w rzeczywistości. Mógłbyś mi to przybliżyć? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Lipca 2007 to wygląda na efekt brokatu (brocade) takie opadające złote gwiazdki. Ja tez miałem Kasjopeję na sylwka 06/07 i w jednej z rakiet był Multicolor. Rakiety takie średnie. Polecam Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Bardzo ładny efekt, niewiem czemu na początku kondzio i papka93 tak uwazają, nieprzeciętna rakieta. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Bardzo fajne efekty.Wg. mnie , to nie było różnicy między cassiopeiom , a meteor regn(wilekości rozprysku)..... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 1 Lipca 2007 a miałeś obydwie rodzaje tych rakiet casjopeje i meteory bo po filmiku nie oceniaj bo i tak nie stwierdzisz. Trzeba to na żywo widzieć. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale ja je miałem i oceniam po tym jak je wystrzeliłem i spoglądałem w niebo. Cytuj
matejson 0 Opublikowano 18 Października 2007 Bardzo fajne efekty.Wg. mnie , to nie było różnicy między cassiopeiom , a meteor regn(wilekości rozprysku)..... Meteor Regin lecą troche wyżej dlatego efekt wydaje się być tej samej wielkości. :idea: Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 8 Listopada 2007 piękne efekty mają. Jeden efekt ma zielone, czerwone, niebieskie i srebrne gwiazdki razem wzięte. Zgadzam się z +mpiwowskim efekty mi się bardzo podobały i uważam że jest to jedna z lepszych rakiet Jorge'a. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 10 Listopada 2007 (efekt czerwony i zielony) filmik z 2 rakiet - połaczony. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 15 Listopada 2007 no efekty super kupilem je w tym roku i mam nadzieje ze nie ebde zalowal bo na filmie super maja efekty Cytuj
Tele 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Ja ich widziałem w plusie ( Voo Doo nie było )za 23zł 4 rakiety . Chciałem wziąść , ale mi tata nie pozwolił :oops: :evil: Cytuj
cyc1212 0 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Co lepsze cassiopeia czy speed IV? Bo kupiłem te drugie i nie wiem czy dobrze zrobiłem :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Sorry wczoraj miałem ciężki dzień. Rzeczywiście to film Big daya, a kto był sprytny to znalazł film Cassiopei w moim profilu.Dobry link. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi