witus 0 Opublikowano 6 Września 2007 Nowy dział? Nowe artykuły?Macie może jakieś pomysły, sugestie odnośnie strony? Śmiało! Piszcie co chcielibyście zobaczyć w naszym serwisie Każdy ciekawy pomysł zostanie rozpatrzony i być może zrealizowany :smile: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 6 Września 2007 co bym chciał? opisy efektów rakiet... palmy etc (bo nowi nie rozumieja) do tego filmów wyrzutni na stronie (nawet z vmax2, bo wystarczyłoby poprosić, albo napisać skąd jest... i zamiast film1 konkretnie napisać co jest Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 6 Września 2007 Umieszczanie filmów efektów w serwisie wymagałoby dużego serwera + wysokiego transferu miesięcznego. Jedynym wyjściem jest umieszczanie na You Tube, no ale po to zostało stworzone Video Fireworks Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Września 2007 ja uważam, że powinniśmy zamieścić właśnie filmy wyrzutni an youtubie i zamieścić je na stronie głównej. Wiele osób pyta się o filmy i w ten sposób mieli by łatwy dostęp do nich. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 28 Listopada 2007 To ja mam teraz takie pytnie... macie zamiar coś dodać jeszcze w tym roku w serwisie? będą jakieś zamiany? Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 dołączam się do pytania Feara i poraz drugi mówię o swojej prpozycji zrobieniia nowego działu ' dla początkujących ' po szczerze mówiąc ja jeszcze mam często wątpliwości co do niektórych rzeczy Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie wiem jak u innych, ale u mnie zdjęcia się nie wyświetlają A to bardzo ważna rzecz. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 nie wyświetlanie zdjęć jest niestety wina importerów, ale jakiś czas po sylwestrze strona przejdzie gruntowny remont - będzie można dodawać artykuły opisy komentarze - generalnie w pewnym sensie Wy go będziecie tworzyć. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 No, nareszcie jakaś ciekawa informacja... bardzo fajnie, że my w pewnym stopniu będziemy tworzyć serwis, ale mam pytanko, czy będzie można zarejestrować się na stronie? Cytuj
wapster 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 tak bedzie rejestracja, ale forum bedzie osobno-niebedzie powiazane ze strona Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 8 Grudnia 2007 czyli strona główna i forum będzie osobno ? nie kumkam...... Cytuj
wapster 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 bedzie sie trzeba osobno rejestrowac na forum i osobno na stronie, Cytuj
Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 A... no to bardzo dobrze, a czy będzie coś w stylu newsleteru?/subskrycji żeby na e-maile czy gg dochodziły info, że news na stronie? A i z tym no... czy SB będzie na stronie? żeby nie bróździło na forum? Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2007 Chciałbym zauważyć, że struktura serwisu zmieni się na Web 2.0, to znaczy: Web 2.0 - określenie serwisów internetowych, powstałych po 2001 roku, w których działaniu podstawową rolę odgrywa treść generowana przez użytkowników danego serwisu. Ten termin został spopularyzowany dzięki firmie O'Reilly Media, która w 2004 roku zorganizowała szereg konferencji poświęconych temu nowemu trendowi internetowemu.Wbrew numeracji wersji oprogramowania, Web 2.0 nie jest nową World Wide Web ani Internetem, ale innym sposobem na wykorzystanie jego dotychczasowych zasobów. Uważa się, że serwisy Web 2.0 zmieniają paradygmat interakcji między właścicielami serwisu i jego użytkownikami, oddając tworzenie większości treści w ręce użytkowników. Strony Web 2.0 mają tendencję do korzystania z nowych technik takich jak XHTML, SOAP, AJAX, XUL, RDF, dużo częstsze wykorzystywanie kanałów RSS i Atom oraz bardzo szerokie rozpropagowanie Webservices. Fear, chodzi Ci o kanał RSS? Hmm, trudna sprawa, ale nowe CMSy niby to oferują. Zobaczy się Cytuj
Fear 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie, nie chodzi mi o CMS'a aha, jeszcze jedna sprawa, czy ta strona zostanie "zatwierdzona" gdzieś tam, żeby nie było problemów, że włączymy kiedyś strone a tu bum, niezarejestrowana gdzieś tam była i została zlikwidowana... są coś tam problemy z tymi rejestracjami stron www, nie pamiętam jak się to nazywa... Cytuj
jano 0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Biurokracja :mrgreen: Wap nie zapłaci za domenę :grin: Żartowałem Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 dołączam się do pytania Feara i poraz drugi mówię o swojej prpozycji zrobieniia nowego działu ' dla początkujących ' po szczerze mówiąc ja jeszcze mam często wątpliwości co do niektórych rzeczy Ja się z tym zgadzam to (najczęściej) zapobiegnie powtarzania się tematów typu pomóżcie... wszystko to, by było zamieszczone w dziale Dla początkujących przyjdzie nowy który się nie zna i zobaczy. Najwyżej jak tam czegoś nie będzie się zapyta w tym dziale, a nie będzie śmiecił np. w rakiety, petardy itd. :roll: Przynajmniej mi się tak wydaje, że to pomoże... :shock: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 12 Grudnia 2007 na pytanie, odpowiedzi nie dostałem, ale no co zjobiś ? http://www.fajerwerki.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=1506 - chyba prawie każdy zgodzi się, że należy zmienić ostatnie zdanie na 'schemat wymagany' - moja sugestia Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 3 Lipca 2008 Proponował bym założenie nowego działu / tematu "Wyroby własne " zdaje mi sie ze na tym forum już było coś takiego i nie wiem dlaczego zostało to usunięte . Nie musimy wcale zamieszczać szczegółowych przepisów tylko efekty swojej pracy . Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Lipca 2008 Bo to forum o fajerwerkach kupnych a nie o samoróbkach. W dodatku dzieci neo by pisały takie rzeczy, które mogły by zagrać innym userom robiąc to samo. Cytuj
ADRIAN 1 Opublikowano 9 Lipca 2008 O i to jest za***ista zajawka to który z adminów podejmie sie wyzwania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi