marcin1197 0 Opublikowano 9 Lipca 2008 1.Wydaje mi się,że to głupi pomysł2.Admin jest tylko jeden :lol::lol: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja bym proponował w serwisie jakieś gry online. Żebyśmy pobijali własne rekordy itp.Tak jak jest na tym forum :arrow: http://forums.vpyro.com/index.htmlzakładka arcadeprzepraszam za reklamę innego forum, ale muszę pokazać :mrgreen:PS: Przypuszczam, że to może być ciężkie do wykonania, ale jest fajne :mrgreen: [ Dodano: 2009-09-12, 00:30 ]dodanie moderatorom możliwości dania od razu 10 ostrzeżeń (maksymalnie). Ma to chronić np. przed ciągłym rejestrowaniem się użytkowników którzy dają reklamy. A jak nie ma admina ten sposób byłby bardzo przydatny (od razu kogoś zbanować, a nie 10 razy wysyłać ostrzeżenie) Cytuj
w?odi 0 Opublikowano 12 Września 2009 No mpi. pomysł z tymi grami bardzo ciekawy :)tylko czy da sie to zrealizowac. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Września 2009 już wiem, że się nie da bo to phpbb. a gry są na inny system Cytuj
mantis 433 Opublikowano 12 Września 2009 [ Dodano: 2009-09-12, 00:30 ]dodanie moderatorom możliwości dania od razu 10 ostrzeżeń (maksymalnie). Ma to chronić np. przed ciągłym rejestrowaniem się użytkowników którzy dają reklamy. A jak nie ma admina ten sposób byłby bardzo przydatny (od razu kogoś zbanować, a nie 10 razy wysyłać ostrzeżenie) Popieram pomysł. Prócz tego przydałaby się opcja usuwania warnów przez moderatorów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi