Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Wydaje mi się,że to głupi pomysł
2.Admin jest tylko jeden :lol::lol:

Opublikowano

Ja bym proponował w serwisie jakieś gry online. Żebyśmy pobijali własne rekordy itp.

Tak jak jest na tym forum :arrow: http://forums.vpyro.com/index.html

zakładka arcade

przepraszam za reklamę innego forum, ale muszę pokazać :mrgreen:

PS: Przypuszczam, że to może być ciężkie do wykonania, ale jest fajne :mrgreen:

[ Dodano: 2009-09-12, 00:30 ]
dodanie moderatorom możliwości dania od razu 10 ostrzeżeń (maksymalnie). Ma to chronić np. przed ciągłym rejestrowaniem się użytkowników którzy dają reklamy. A jak nie ma admina ten sposób byłby bardzo przydatny (od razu kogoś zbanować, a nie 10 razy wysyłać ostrzeżenie)

• 1 rok później...
Opublikowano

No mpi. pomysł z tymi grami bardzo ciekawy :)tylko czy da sie to zrealizowac.

Opublikowano

już wiem, że się nie da bo to phpbb. a gry są na inny system

Opublikowano
[ Dodano: 2009-09-12, 00:30 ]
dodanie moderatorom możliwości dania od razu 10 ostrzeżeń (maksymalnie). Ma to chronić np. przed ciągłym rejestrowaniem się użytkowników którzy dają reklamy. A jak nie ma admina ten sposób byłby bardzo przydatny (od razu kogoś zbanować, a nie 10 razy wysyłać ostrzeżenie)
Popieram pomysł. Prócz tego przydałaby się opcja usuwania warnów przez moderatorów.