Piro 123 0 Opublikowano 6 Maja 2014 W tym temacie pochwalcie się jakie motocykle ppsiadacie. Pojemność się nie liczy ważne ze maszyna . Ja posiadamy yamahe R6 zd dodam później tylko je zaktualizuje Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 6 Maja 2014 Komar sztywniak, nie jest na chodzie. Ale jak sprzedałem ten dziadowski skuter to kupiłem rometa 2 -biegowego Cytuj
Piro 123 0 Autor Opublikowano 6 Maja 2014 Komar sztywniak, nie jest na chodzie. Ale jak sprzedałem ten dziadowski skuter to kupiłem rometa 2 -biegowego Chińczyk to mol dobrze zes zrobił ze SE zabytek kupił. Ja tez mam na stanie Simpsona enduro i wsk-e chyba je zostawie dla wnuków. Hehehhehehhehheheh Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Ja to czekam do 18 i robie A2 , żeby sobie pośmigać mogę w sumie teraz robić A1 ale teraz to strata kasy a jak już to myślę , że za parę lat będę śmigać CBR 250 może potem coś mocniejszego Cytuj
Piro 123 0 Autor Opublikowano 7 Maja 2014 Ja tera tak w lipcu IDE na normalne a czyli będę SE smigal czym tylko chce juz mam na oku R1. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 7 Maja 2014 Honda CBR 125 2008r (nie za kasę mamy i taty ) (za rok A1 trzeba będzie zrobić) Kawasaki ninja 250 brata ale jakiś tam % z moich oszczędności jest Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 4 Czerwca 2014 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b2713bb249f6ad61.html Moja zabawka Gdyby ktoś chcial to oddam za 19tyś zł Cytuj
diilpiotrek 0 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Mnie ciekawi nowa Yamaha R25 wygląda fajnie tylko nie wiem jak tam spalanie bo myślę sobie nad CBR 250 lub Yamaha R25 i się zobaczy jak to będzie pewnie będzie szybsza od Cbr-ki bo ma być cięższa o parę kilo ze względu na silnik , w którym ma dojść parę koni Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi