Saek 1 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 W dyskusji w temacie "Saturn Missiles" poruszony został problem, że te wyrzutnie nie nadają się na godzine 24.00.Więc moje pytanie to: Czym strzelacie przed godziną "zero" , a czym gdy już wybije ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ja wszystko strzelam przed północą. Po prostu wolę o północy obejrzeć fajerwerki innych ludzi. Więcej fajerwerków się po prostu zobaczy ( i swoje i ludzi) a zresztą jak strzelam wcześniej tzn. przed północą to ludzie zwracają tylko na mnie uwagę i tylko moje fajerwerki oglądają bo wtedy nikt nie strzela. I dużo huku dają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 ja przed godzina zero jak poprzednik strzelam wszystki, wole o godzinie zero patrzeć na innych ludzi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja po godzinie zero.Gdy już wszyscy wystrzelają i zaostrzą sobie apetyt :mrgreen: Przed pierdółkami , po ciężką artylerią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja to samo jak FireMan i tak jest najlepiej :razz: bo wtedy jest czasem tak że już inni nie strzelają a ja caly czas wale a przed 24 to pierdoły jak motylki, małe wulkany, petardy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 tylko wtedy już nikt was nie ogląda bo ludzie się już nasycili fajerwerkami :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 a wcale nie bo akurat ja jestem 'okrążony' blokami i balkonami i ja tylko w tym miejscu strzelam wiec w moim przypadku o której bym nie walił i tak mam widownie, a po za tym jak to ''nasycił'' fajerwerkami? fajerwerków nigdy dość! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Ja w tym roku zaczne strzelać po godzinie zero jakieś około 3 minutek lub 5 bo tak to wole sobie popatrzec i zaostrzyć sobie apatyt czyimiś fajerwerkami a tak to przed godziną zero bawie sie cyrkoblitzami czy tam jakimiś niewielkimi rakietami :D:D.Temat świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Mam dziwne wrażenie, że kiedyś był już taki temat.Tak czytam Wasze wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że strzelanie przed dwunastą to bardzo dobry pomysł. Ja zawsze strzelałem o 24.00 no i tak około 21.00 na pożegnanie starego roku. I trochę sie do tego "stylu strzelania" przyzwyczaiłem, ale chyba nadszedł czas na zmiany. Nie ulegnie zmianie pożegnanie roku jakimś rakietkami o 21.00 taka tradycja i tyle, a co do strzelania mocnym arsenałem to rozważam tu godzinę 23.00-23.59, a potem to już oglądam innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Ja strzelam dopiero po godzinie zero. O północy oglądam fajerwerki na Placu Litewskim, później idę do domu wznieść toast za nowy rok i dopiero wtedy odpalam fajerwerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michall 0 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja sobie tak po 22.00 a przed 23.35 sterzelam sobie małe rakietki i petardy hukowe, baczki, motylki.I w tym samym czasie ogladam innych bo czasami leca przed północą.A swoje najlepsze zostawiam na godzine "ZERO"(oczywiscie troszeczke po , bo przecież musze łyknać PICOLO(szampan dla dzieci) :razz: :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja wszystko strzelam przed północą. Po prostu wolę o północy obejrzeć fajerwerki innych ludzi. Więcej fajerwerków się po prostu zobaczy ( i swoje i ludzi) a zresztą jak strzelam wcześniej tzn. przed północą to ludzie zwracają tylko na mnie uwagę i tylko moje fajerwerki oglądają bo wtedy nikt nie strzela. I dużo huku dają :mrgreen: robie tak samo ale ja puszczam zawsze rakietę największa że dolatuje o 0:00 i odpalam achtunga a tak to oglądam jak walą inni rok temu sąsiedzi jak zobaczyli ile tego wynoszę to stali jak wryci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja wszystko strzelam przed północą. Po prostu wolę o północy obejrzeć fajerwerki innych ludzi. Więcej fajerwerków się po prostu zobaczy ( i swoje i ludzi) a zresztą jak strzelam wcześniej tzn. przed północą to ludzie zwracają tylko na mnie uwagę i tylko moje fajerwerki oglądają bo wtedy nikt nie strzela. I dużo huku dają :mrgreen: robie tak samo ale ja puszczam zawsze rakietę największa że dolatuje o 0:00 i odpalam achtunga a tak to oglądam jak walą inni rok temu sąsiedzi jak zobaczyli ile tego wynoszę to stali jak wryci to ciekawe co sąsiedzi powiedzą o mnie :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojat 0 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 mieszkam w małym mieście które sie zwie OPOCZNO miejski dom kultury przygotowuje pokaz no i ja najpierw idę go zobaczyć bo mam bardzo blisko a potem idę na garaże przy blokach i strzelam z tatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalq 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2007 ja tak 24.30 zaczynam wszystko najwieksze gdy juz ludzie zaczynaja konczyc od 22 jestem z qmplami na dworzu i jakies tam baczki puszczamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireck 0 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Pewnie najlepsze sie puści a przed 00.00 tokilka rakiet.Po 00.20-30 to juz bączki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 No, fajnie. Ja gdzieś o 22:00 zaczynam jakkimis większymi wulkanikami i rakietkami z Kung - Fu. Później przygotowuję imprezkę i zaczynam całym arsenałem(godzina 23:50)ale w tym roku będzie inaczej ponieważ walę z kolega do którego moga przyjechać kuzyni, którzy też będa mieli swój arsenał więc wyjdziemy an ulicę pewno o 20:00 i zaczniemy się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADRIAN 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 ja strzelam długo przed o i po :mrgreen: z samego rana cos idzie tradycyjnie przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri 1 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Przez okno z rana... ahh tak jak ja :mrgreen: .Ja od rana już strzelam, i potem ciężka artyleria od 0:00 do gdzieś 0:20.I teraz też sobie coś puszczam co dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fear 0 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Ja jeszcze mam taki plan, że 30.12.07 o 23.59 odpale rzymskiego i motylki i bączki i karabinek, żeby powitać dzień sylwestra, też tak zrobicie, czy raczej nie? wkońcu to też będzie godzina "zero" 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 :?: 30.12.07 godzina 23:59 to właśnie sylwester będzie już... (a raczej końcówka)jesli chodziło o 29 grudnia to pobudzisz sąsiadów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrkocinski 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Sylwester jest 31.12 anie 30.12 :razz: Więc to będzie przywitanie sylwestra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 on przeciez o tym wie ale on chce powitac dzien sylwestra pomysl bez sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banba 0 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Ja Strzelam największy pokaz o 1 .Mniejsze o 23 i 12.Wole popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 Moj plan działania na ten sylwester będzie taki ze cały dzień będą szły z okna jakieś pikolaki czy k203, później około 17 odpalę jakaś małą wyrzutnie których mi nie brakuje, następnie cały czas będę nękał sąsiadów petardami ale już piratkami albo jumbo. Około 22.00 puszcze jakieś rakietki, a o 23.59.57 (godzina.minuta.sekunda) będę rozpoczynał wielkie odliczanie... 3, 2, 1 0 i odpalam wyrzutnie, a później cały arsenał. Oczywiście zostawię sobie coś na dzień. jak skończę to będę oglądał innych. :razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi