Kryspinek2008 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja to zawsze na 24 czekałem ale w tym roku tak nie będzie :lol: Będę strzelał przed 24 czyli tak około 22 potem se popatrzę na innych Cytuj
ratefi 0 Opublikowano 11 Listopada 2008 Ja o północy wychodzę z dwiema najlepszymi wyrzutniami i po kolei je odpalam a reszta to przed północą ale w tym roku zrobię tak, że będe jeszcze po godzinie "zero" strzelał Cytuj
tomek19680 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Ja przed godziną zero strzelam petardami chyba że coś wypadnie że będę musiał strzelać wcześniej to dopiero wtedy :mrgreen: Jak na razie tylko 1 raz zdarzyło mi się strzelać przed godziną zero zero a było to na Sylwka 07/08 :mrgreen: Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Je zaczynam strzelac pierdołki,rzymiaki i mniejsze raiety kiedy sie sciemnia. Potemod 21-23 wyrzutnie i wieksze rakiety. Po godzinie zero strzelam mozdzierzami, a pozostalosci zostawiam na nastepny dzien. Cytuj
Banba 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Od rana jakies pierdoły18 rzymiakio 19 jakaś średnia wyrzutnia20-22 rzymskie wyrzutnie rakiety pierdoły moździerze 24 symboliczna rakieta (bo lubię popatrzeć na inne fajerwerki )1 mój pokaz fajerwerków 1-do następnego dnia jakieś rzymskie petardy 2 wyrzutnie rakiety moździerze itd1 stycznia 19 wyrzutnia Cytuj
panczo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja zwykle robie tak że w dzień odpalam wszystkie petardy hukowe, przed 24:00 odpalam jakieś mniejsze rakiety i rzymskie ognie oraz pomniejsze wyrzutnie, a jakieś kilka minut przed godziną 00:00 odpala najmocniejszy arsenał i idę do parku, obok którego mieszkam bo tam zbiera się 3/4 osiedla żeby strzelać. Cytuj
mikula1997 0 Opublikowano 15 Października 2009 ja zawsze chodze z kolegami po rejenie o 24 i oglądam i chodząnc rzucamy petardy gdy cos lepszego :motylek wulkan achtung itp zatrzymujemy sie odpalamy i idziemy dalej nasz arsenal zaczynamy o 1 bo nam nie zalezy na widownia nam wlasnie zalezy na tym zeby nikt nie przeszkadzalMOD: Ponawiam prośbę o pisanie bardziej czytelnych postów. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 15 Października 2009 U mnie tradycyjnie.Od początku dnia nawalam gdzie popadnie korsarkami.Później łażę po osiedlu nasłuchując klimatu.Tak o 23 zbieram kolegów i idę posłuchać jeszcze trochę klimatu.O 24 odpalam wszystko co mam nie patrząc czy komuś to zagraża czy nie.Tak o 1-2 wracam do domu. Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 31 Października 2009 Ja robię tak, że przed Sylwestrem strzelam petardami i małymi rakietkami. A w Sylwester zaczynam strzelać tak 15min przed 00:00 i myślę że później nie opłaca się strzelać bo większość ludzi wraca już do domów i nie zwracają już tak bardzo na to uwagi. Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 31 Października 2009 A co cię obchodzą inni ludzie?Strzela się dla siebie przecież. Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 31 Października 2009 Oczywiście że dla siebie ale ja wole jeszcze jak inni ludzi podziwiają moje fajerwerki Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 31 Października 2009 Hmm ja z kolegą z reguły do godziny zero strzelamy Achtungami, piratkami i jakimiś bączkami a o godzinie zero odpalamy symbolicznie jakąś wyrzutnie, pokaz zaczyna się o 00:30 :mrgreen: Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 1 Listopada 2009 a ja wale pikolakami i pierdołami od rana i jeszcez mi zostaje troche,po godzinie zero zaczynam z wyrzutniami itp.. Cytuj
Neodo 10 Opublikowano 1 Listopada 2009 Godzina zero to dla mnie przymus picia szampana z rodziną, ale o godzinie 00:05 jakoś leci parę rakiet, parę szelek i następnie wszystkie wyrzutnie. Potem już tylko to co zostało z rakiet itp. Cytuj
panczo 0 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja z reguły z kumplami od rana się włóczymy strzelając jakimiś hukowymi i ewentualnie dokupując w najbliższych sklepach (bo w sylwestra spuszczają do 1/3 ceny) a wieczorem 21-23.30 strzelamy resztę arsenału by o 24 zobaczyć jak inni strzelają. Cytuj
TOMEK 11 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 jakaś 1/4 rakiet przed północną i inne małe pierdółki ,a po północy to skrzynki i reszta rakiet Cytuj
XyX 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 Ja praktycznie zaczynam zabawę miesiąc wcześniej od pestek (pikolo jumbo korsarki achtungi i inne)koszt od 100-200zl kilka dni przed sylwkiem fontanny cyrkoblice rzymskie ognie a w sylwestra karabinki własnej roboty rano pod wieczor wyrzutnia co 30min i jakiś cyrkoblic w między czasie łącze wyrzutnie po od 5 do 12 o 11 wytaszczam wszystko (schodzi się) potem szampan z rodzina i jakieś 5po 12naste robię jazdę widownie mam oprócz rodzinki jakieś 20 osób bo zazwyczaj wale najlepszym towarem i najdluzej około 30min w okolicy a potem popijawa! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Godzina zero to dla mnie przymus picia szampana z rodziną, ale o godzinie 00:05 jakoś leci parę rakiet, parę szelek i następnie wszystkie wyrzutnie. Potem już tylko to co zostało z rakiet itp. Mam tak samo rodzice mi mówią żebym został do 12 to szampan życzenia no to zostaje nie będę im przykrości robił Cytuj
2Pac4life 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja petardami bączkami itp. strzelam przed. O godzinie ZERO wychodzę sobie na dwór popatrzeć jak inni strzelają.I jak już wszystko ucichnie czas na mnie :evil: Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Ja tak samo 00:05 już zaczynam akcjie na rozpoczęcie 2 szelki z 2 róznych moździerzy potem wyrzutnia potem rakieta 2 szelki itd Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ja najczęsciej zaczynam koło 23,45. Na godzine 0 zostawiam najlepsza kostke. Strzelam ją a potem patrze jak strzelają inni JacuQM Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 9 Października 2013 Godzina zero to co roku punkt 0:00 100 strzałowa wyrzutnia gwiżdząca. To jest taka moja tradycja od paru lat i jej nie zmieniam . Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja niestety zaczynam odpalać wszystko naraz z innymi o 24:00/02 xD , a potem żałuję ale to pod wpływem tej adrenaliny . Teraz czas to zmienić odpalę wszystko jak inni skończą . Pić nie piję wogóle ( nawet szampana ) , to ta adrenalina jest naturalna A w ten dzień strzelam zawsze od 15:00 Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja najpierw odpalam największe kostki potem rakiety a na koniec resztę oczywiście trochę zostawiam na następnego dnia ale to same małe rzeczy Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 4 Listopada 2013 Ja najpierw odpalam największe kostki potem rakiety a na koniec resztę oczywiście trochę zostawiam na następnego dnia ale to same małe rzeczy :D/> Najpierw pokaz poxniej zabawa? ja zawsze robiłem odwrotnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi