FireMan 0 Opublikowano 10 Września 2007 Co sądzicie o tej wyrzutni ??Czy warto ją kupić i jaka może być jej najniższa cena ?? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Września 2007 to jest taka przeciętna wyrzutnia. Mi się zbytnio nie podoba. Strzela w długich odstępach tymi samymi efektami. Nawet same efekty nie zrobiły na mnie zbytniego wrażenia. Jej najniższa cena to około 220zł. Cytuj
FireMan 0 Autor Opublikowano 10 Września 2007 Ma raczej kilka efektów , strzala wolno , ale za to dużymi seriami , w długich odstępach.Lepiej niż jw414 , bo wtedy na niebie nic zupełnie nie widać , tylko czerwono-zielony "kogiel -mogiel" z dodatkiem craclingu. Cytuj
pawcio 1 Opublikowano 11 Września 2007 Jak widać ładna wyrzutnia ale wiecie może jaka jest jej cena hurtowa gdzieś około? wiem że napisałeś ze najniższa ale w hurtowni?@PJ: Staraj sie nie popełniać tylu błędów. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 11 Września 2007 jej cena hurtowa wynosi 190zł według cennika Jorga 06/07 Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 12 Września 2007 Wyrzutnia super ale bardzo droga ale bardzo podoba mi sie jej ułożenie bardzo ładnie strzela bo po jakieś 5 strzałów naraz :-) polecam ci ją aczkolwiek ja jej nie kupie bo jest ona dla mnie za droga :-( Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Września 2007 Wyrzutnia super ale bardzo droga ale bardzo podoba mi sie jej ułożenie bardzo ładnie strzela bo po jakieś 5 strzałów naraz :-) polecam ci ją aczkolwiek ja jej nie kupie bo jest ona dla mnie za droga :-( nie po 5 strzałów na raz tylko po 10 strzałów. 100 strzałów/10 serii po 10 strzałów. Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 31 Marca 2008 mnie sie bardzo podoba ta wyrzutnia! szkoda, ze taka droga, bo cena oscyluje w granicach 230,240zl, ale te odstepy tez nadaja jej wkoncu jakis urok mnie sie ona bardzo podoba i zastanowie sie nad przygarnieciem jej do stuffu 08/09 moja ocena dla niej to 9/10 jakby byla tansza to by bylo dziesiec :smile: Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Nowy a zarazem pierwszy film (nie od importera):http://pl.youtube.com/watch?v=RdAcmtradRoMyślałem nad kupnem tej wyrzutni lecz na filmie jorge wygląda dużo lepiej tutaj to słaba jakość ale chyba jednak jej nie kupie... Cytuj
DemonScream 0 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Świetna Wyrzutnia, piękne i duże rozpryski.No i co najważniejsze bardzo dynamiczna. Jedyny minus to cena. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi